Şimdi Ara

Almanya`da da cakal dolu. Alkol fiyatlari %2000 zamlanmis!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/etil-alkolu-direkt-ele-sursem-sorun-yaratir-mi--142259646#142259646

surada actigim bir konu vardi.

etil akol konusu.

litresi 2.80 euro idi . (https://www.ebay.de/itm/15-Liter-15-x-1-Liter-Brennspiritus-94-Bioalkohol-Ethylalkohol/202031891909?hash=item2f0a0a05c5:g:ByYAAOSwMLtd36L5 )

simdi litresi 50 euro olmus.

Allahsiz kitapsizlar!

Simdi litresi 50 euro olmus bazilarinin.

mesela ustte 1 litre 48 euroya denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 14 Mart 2020; 11:56:56 >

• bunlar neyin kafasını yaşıyor acaba merak ettim :D 15x1=15 yani 42 euroya 15 adet 1 litrelik satılıyor hayır orada koskocaman 15x1 yazıyor almancan yoksa şunu anlamayacak kadar da mı safsınız

hadi bunuda geç adamlar koskocaman 15 litre yazmış oraya ayrıca 50 euro değil 41.95 euro 2.80x15 = 42 euro yapar
  • Almancam olmamasına rağmen litresi 2.80 euro olduğunu anladım, yanlış mı anlamışım?
  • Litresi 16 ya filan yeni rakı var, onu kullan o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahı da mı içmiyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Almancam olmamasına rağmen litresi 2.80 euro olduğunu anladım, yanlış mı anlamışım?
    evet 2.80 di ... simdi 50 euro ... ilk attigim linkteki etil alkolhol bitmis. cakal dolu ortalik.
  • kolonya tüketmeyin

kronik enflasyona sebep oluyoruz.

kolonya fiyatları yüzünden tüketici kaynaklı enflasyon oluştu.

toptancı ve son satıcıya cezalar kesiliyor.

hayatında kolonya kullanmayan bile deli gibi kolonya alıyor.

enflasyonu tüketici körüklüyor.

market boşaltmak bize zarar.

fırsatçı diye satanlara abanıldı asıl fırsatçılık yapan tüketici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BDFFB04D

kolonya tüketmeyin

kronik enflasyona sebep oluyoruz.

kolonya fiyatları yüzünden tüketici kaynaklı enflasyon oluştu.

toptancı ve son satıcıya cezalar kesiliyor.

hayatında kolonya kullanmayan bile deli gibi kolonya alıyor.

enflasyonu tüketici körüklüyor.

market boşaltmak bize zarar.

fırsatçı diye satanlara abanıldı asıl fırsatçılık yapan tüketici.
    Almanya da dahi var bu ...

inanilir gibi degil.

bu adamlar durustlukleri ile un yapmis insanlardi ... 30 yilda 40 yilda geldikleri hale bak ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onlar medeni refah uzay çağını yaşayan insanlardır, iftira atma kardeşim! en yakın zamanda bu gariban arabia soslu ülkeden kurtulcam italyaya taşıncam para sağlık huzur bekle beniii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Mart 2020; 11:35:46 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 19:29:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • linkteki 15 tanesi 42 euro degil mi yoksa ben mi malim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15x1 litre yaziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

linkteki 15 tanesi 42 euro degil mi yoksa ben mi malim?
    altta

(EUR 2,80 / L)
    (inkl. MwSt.)

yani litresi 2.80 ne geliyordu. ben alacaktim ama emin olmamistim. millet kurutmus bu fiyattan. simdi ise fiyatlar ucuk.
  • bunlar neyin kafasını yaşıyor acaba merak ettim :D 15x1=15 yani 42 euroya 15 adet 1 litrelik satılıyor hayır orada koskocaman 15x1 yazıyor almancan yoksa şunu anlamayacak kadar da mı safsınız

hadi bunuda geç adamlar koskocaman 15 litre yazmış oraya ayrıca 50 euro değil 41.95 euro 2.80x15 = 42 euro yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 14 Mart 2020; 11:54:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

bunlar neyin kafasını yaşıyor acaba merak ettim :D 15x1=15 yani 42 euroya 15 adet 1 litrelik satılıyor hayır orada koskocaman 15x1 yazıyor almancan yoksa şunu anlamayacak kadar da mı safsınız

engin zekali kardesim ...

(EUR 2,80 / L)
    (inkl. MwSt.)

yaziyor orada.

yani 15 litresi 42 euro yapiyor. cunku 15 * 2.80 = 42 euro ...

diger ilanlarda ise artik litresi 50 euroya ulasmis. 50 euro / L yani! anlatabildim mi guzel kardesim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

engin zekali kardesim ...

(EUR 2,80 / L)
    (inkl. MwSt.)

yaziyor orada.

yani 15 litresi 42 euro yapiyor. cunku 15 * 2.80 = 42 euro ...

diger ilanlarda ise artik litresi 50 euroya ulasmis. 50 euro / L yani! anlatabildim mi guzel kardesim?

Alıntıları Göster
    at o zaman diğer ilanı bu linki neden koyuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 14 Mart 2020; 11:57:18 >
  • quote:

at o zaman diğer ilanı bu linki neden koyuyorsun

Alıntıları Göster
    yahu orada zaten belirttim acitigim eski konudan alinti olarak.

heyacan yapip hemen yorumluyorsunuz okumadan. Almanya`yi kotuleme derdim yok merak etme. ama artik Alman piyasasi da gozu acmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

yahu orada zaten belirttim acitigim eski konudan alinti olarak.

heyacan yapip hemen yorumluyorsunuz okumadan. Almanya`yi kotuleme derdim yok merak etme. ama artik Alman piyasasi da gozu acmis.

Alıntıları Göster
    bu arada ürün almanyadan satılmıyor alt da ürünün nereden gönderildiği yazıyor
    Artikelstandort(gönderilen yer)

Brzoza, Polen(Polonya)

Polonya zaten pahalı bi yer :) yani bi çakallık yok polonyanın normal fiyatları 4-5 euro artmış olabilir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 14 Mart 2020; 12:6:56 >
  • quote:

bu arada ürün almanyadan satılmıyor alt da ürünün nereden gönderildiği yazıyor
    Artikelstandort(gönderilen yer)

Brzoza, Polen(Polonya)

Polonya zaten pahalı bi yer :) yani bi çakallık yok polonyanın normal fiyatları 4-5 euro artmış olabilir belki

Alıntıları Göster
    olabilir ama polonya ucuz olmasi gerekli.

diger ulkelerden gelenler de ayni fiyat araliginda. demek avrupa da cakallik baslamis.
  • Arz-talep nedir bilmeyen insan dolu ülkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tP4sha -- 14 Mart 2020; 12:18:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hersene sadece tonlarca erik ziyan oluyor , topla fermente et , damıt.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.