Bildirim
ALMANYA da MAKINE MUHENDİSLİGİ EGİTİMİ
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
OKULUNA BAKAR AMA makinede almanya çok iyidir odtuyu bile sollar. -
Almancayı iyi öğrenemezsen asla normal sürede bitiremezsin...mühendis sayılabilmen için şu anda bachelor-master programına dönmüş olan alman eğitim sisteminde master bitirmen gerekir...süresi 5 yıldır (3-2 yada 3.5-1.5 olmak üzere değişiyor)...iş olanakları çok iyidir...başlangıç maaşı net 2000 euro para kazanırsın almanyada... -
Almanyadaki bütün okullardaki makine mühendisliği eğitimi yıldızdan daha iyidir o konuda problemin olmasın 1.sınıfta bilgisayar destekli teknik çizimi elle çizersin koca statik dersini hocanın biri slayttan anlatır üst sınıflardan duyduğuma göre devlet teknisyen atamadığından uygulama derslerini yine slayttan mı ne işliyorlarmış benim sana tavsiyem Türkiye'de bir makine müh. istiyorsan İTÜ veya ODTÜ yaz tabi Almanyaya göre bu okulların eğitimi ne kadar iyidir orasını bilemem sonuçta motoru ilk bulan Almanlar hacı BMW Mercedes gibi büyük otomotiv firmalarının çıkış yeri
-
almanlar makine de kraldır 1 numaralar -
Bu almanyadaki her üniversitedenin makine müh eğitiminin TR dekilerden iyi olduğunu söyleyen bilgisiz arkadaşlara güvenerek seçim yapmayınız...tamamen talihsiz ve bilgisizce yapılmış bir açıklama... -
quote:
Orijinalden alıntı: RapscallioN
Bu almanyadaki her üniversitedenin makine müh eğitiminin TR dekilerden iyi olduğunu söyleyen bilgisiz arkadaşlara güvenerek seçim yapmayınız...tamamen talihsiz ve bilgisizce yapılmış bir açıklama...
Zaten arkadaşın sorusuna cevap bi aborjin bir sen bir de ben mesaj atmışım bilgisiz arkadaşlar bir taneside ben oluyorum haliyle... ben zaten neden yıldızın daha kötü olucağının nedenleri ile birlikte yazdım kaldı ki daha 1.sınıf bitcek daha neler ile karşılaşıcam allah bilir...Ah ama çok gitmek istiyorsa gitsin banane ben yine de uyarayım dedim zaten itü ve odtü de makine de okuyan arkadaşım yok onlar hakkında yorumda yapmadım zaten cahillll
-
gözünüzde büyütüyorsunuz bu okulların dünyada geçerliği yok evet trde girmesi zor çünkü 1 milyon klşi yükleniyor ama bu iyi yapmaz. itu odtu makine 200 kişi alıyor ilk 10 15 ten sonrası nerelerde gidip bakın sen o beğenmediğin 15 . okula başvur bakalım gör -
alman okullarinin ozelligi her onune gelene kabul vermesi, ama her onune gelenin okulu bitirmesine izin vermemesidir, yani giris kolay cikis zordur.Bunun yaninda egitim ucretsiz olmasi gercekten maddi gucu kisitli ogrenciler icin harika. Ama almanyada almanca okumak demek yeni bir dili 0 dan ogrenmek demek, bunun icin 2-3 yilinizi vermelisiniz, almanca zordur. Ben oyle tahmin ediyorum ki almanyada master dahi yapanlar duzgun almanca konusamiyor, sonucta tek basina almanca bir yere kadar siinizi gorur, dunya dili ingilizcedir, kabul edersizni yada etmezsiniz bu gercegi degistirmez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X