Şimdi Ara

Almanya'da Mercedes Fiyatları [Video Çektim] DH Özel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 senedir Almanya'dayım ve Türkiye'de ki Mercedes fiyatlarıyla karşılaştırma yapabilmeniz için büyük bir Mercedes Showroomu'nda video çektim.

Videoyu izledikten sonra konu altında yorumlarınızı beklerim. İyi seyirler, sevgiler, selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webyusuf -- 24 Şubat 2017; 19:45:53 >

• İzleyemedim E serisi kaç avro 2000 avrom var alırım almanyada di mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

İzleyemedim E serisi kaç avro 2000 avrom var alırım almanyada di mi

2003 yılına kadar olan ki modellerini alabilirsin. Ama KM çok yüksek olur genelde.
  • Emeğine sağlık yalnız pahalı demişin de Tr fiyatlarını söylemeye gerek yok heralde:)
  • Murat Özün youtube hesabından da izleyip fiyatları görünce rahatlıkla çıldırabilirsiniz.

• Napak alamanyaya mı gidek

• "Pahalı geldi bana" lafını çok tekrarlamışsın ama güzel bir bilgilendirme videosu olmuş teşekkürler bizimle paylaştığın için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 bin e pahalı demişsin de Türkiye'de 30 bin e doğru dürüst ikinci el araç bulunamıyor :=)
  • Eline sağlık.

• anlatırken sakız mı çiğniyorsunuz ? , eğer öyleyse olmamış
  • Kendimi malum sitede karşılaştırma yaparken buldum. İç acıtan bir tecrübe oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazakbil

anlatırken sakız mı çiğniyorsunuz ? , eğer öyleyse olmamış

Valla hatirlamiyorum ama öyle seylere cok dikkat eden bir insanim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schiaz

"Pahalı geldi bana" lafını çok tekrarlamışsın ama güzel bir bilgilendirme videosu olmuş teşekkürler bizimle paylaştığın için.

Gercekten pahali geldi ama 2. El olarak. Bütün arac markalarini tek tek gezdim o ikinci el e serisi fiyatina porscheler vs var.

• Düşünebiliyor Musun yıldız Almanların malı, büyük nimet emeğine sağlık listeye ekledim bir ara izleyeceğim,

• Amerika'dayim. Birkac ay once 2015 veya 2016 model (son kasa) Mercedes-Benz S550 otomobili $69.000 fiyata satin aldi bir tanidigim. Ayni arac Turkiye'de 1.000.000 TL uzerinde (ve S550 yok sanirim Turkiye'de, en yuksek S350 olmasi gerek). Vergi ve yakit mevzularina hic girmiyorum bile :) 4-5 yasinda C300 4Matic $15.000 civarinda.

Almanya'da bulundugum zamanlarda dikkatimi cekmemisti, orada da oyle mi hatirlamiyorum ama burada C serisi C300'den, E serisi E350'den basliyor sanirim. Cok sayida E550, S550, CLS550, SL550, C63, E63, S63 vb buyuk motorlu makileneri cok sik goruyorum. Fiyatindan ziyade bizdeki gibi C180, E180, E200 gibi araclar yok burada. BMW'ler de ayni sekilde. Dusuk hacim motorlu kompakt modeller (Mercedes A serisi, BMW 1 serisi) satilmiyor bile burada, pazara sokmamislar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 26 Şubat 2017; 7:48:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Düşünebiliyor Musun yıldız Almanların malı, büyük nimet emeğine sağlık listeye ekledim bir ara izleyeceğim,

Ben teşekkür ederim :)
  • Merhaba arkadaşlar sizler için çektiğim videoyu izleyip beğendiyseniz BMW Fiyatları üzerinede bir video çektim sizler için.. youtube kanalımda bulabilirsiniz
  • Çok değil bu ülke daha 70 sene önce 2. Dünya savaşında paramparça olmasına rağmen şuan Dünya'nın otomotiv devi ve en kaliteli markaları aşırı uygun fiyata satıyor halkına ve Dünya'ya. Ancak bazı uyanıklar adet başı Mercedes fabrikası ve Almanya'dan daha fazla kazanıyor. Sebep olanlar, istismar edilenler ve sömürülenler düşünsün ne diyelim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.