Şimdi Ara

Almanya`dan kontratli hat ile telefon almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, ben Almanya Bremen`de erasmus ogrencisiyim, burada bir tanidigim bana vodafone dan kontrali hat ile sim free(iphone haric) telefon alip turkiyeye donduklerini ve kontratlarini odemediklerini ama vodafonun bunun pesine dusmedigini soyledi, burada bu sekilde hat alacagim diye gidip telefon alip donen cok var dedi ama emin olamadim bir turlu, daha onceden bi tecrubesi bilgisi olan var mi acaba.
    Durumu soyle ozetlemek gerekirse mesela almanya ici mesaj ve vodafone konusma sinirsiz, Turkiyeyi aramada 250 dk bu tarife 45 € 24 ay tahutlu, vodafone tarifesi. Eger iphone almak istiyorsan bunun yaninda tek seferlik 179 € galaxy s3 almak istiyorsan tek seferlik 99 € oduyorsunuz

• Bilgisi olan kimse yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlattığın doğrudur kardeşim. Almanyada sistem bu zaten. Devlete bir borcun olsa dahi yakana kimse yakışmaz. Sadece taksitli alışverişine engel çıkar. Bir sorun çıkmaz merak etme 300 400 euroluk bir malın peşine düşmezler. Ama sana tavsiyem şu olur Tr ye geldiğinde Direk cihazı kullanmadan imei numaranı klonlattır. Riski sıfırlamış olursun. Bu arada cihaz fiyatları ne kadar almanya S2 S3 felan. Eğer makul bir fiyatsa banada getirmeni isterim. Ben 1 ay önce geldim Yunanistandan yaza kadar Tr deyim. Yunanda da cihazlar Tr ile aynı fiyat nerdeyse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.