< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stealth213 -- 22 Kasım 2020; 2:4:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stealth213 -- 22 Kasım 2020; 2:4:19 > |
''Acikcasi biraz da millet donup baksin istemiyor degilim''.
Ne işiniz var medeni insanların içinde anlamıyorum? ''Dönüp baksınlar'' istiyormuş- muş. O zaman yanlış yerdesin. Çıplak gezsen dönüp bakmazlar ülkesinde ne işin var?. Ondan sonra yabancılar ırkçılık yapıyorlar diyorlar... Adamlar haksızda değil yani. Tıpkı Türkiye' deki Suriyeliler gibisin bana göre Almanya' da! |
Hocam farklı ülkeye gitmişken biraz hava atayım demişsiniz gibi duruyor daha fazla tavsiye olarak da, yazdığınız araçların hepsinin sizi sanayiye, ustalara mahkum etme riski yüksek. Cayenne’in bazı modellerinde kronik motor arızası var örneğin. Almanya’da işçiliğin de ucuz olacağını sanmıyorum. O yüzden, dikkatli olun.
Edit: 2 dakikalık bir Google araması sonucu cayenne sorunlarıyla ilgili bir konu hemen karşıma çıktı: www.cargurus.com Porsche Cayenne Questions - Are there inherent problems with a Porsche Cayenne - CarGurus https://www.cargurus.com/Cars/Discussion-t9673_ds705764 |
Burada kimse kimseyi arabasina gore yargilamiyor. Ama cogu kisi lamborghini gecerken donup bakiyor. Bakilan sey kisinin parasi degil arabanin kendisi. Calistigim sirkette ceo nun s7 si cto nun e-tronu var. HR in basinin ise 2008 model falan smart fortwo su var. Bu hicbir seyi etkilemiyor burada. Herkesin sevdigi birsey vardir. Kimisi motosikletine para harcar, kimisi spor salonlarina, kimisi bahcesine, kimisi arabasina. Bende calisip kazandigim parayi, Turkiye de almamin imkansiz oldugu bir arabaya harcamak istiyorum. Burada benim 2 katimdan fazla kazanip 300 euroluk bisikletle gelen insanda var. Birgun bile sizin dusunduklerinizi dusunmedim. Bu arada Turkiyeyi neden terkettigimi hatirlattiginiz icin tesekkur ederim. "Ondan sonra yabancılar ırkçılık yapıyorlar diyorlar... Adamlar haksızda değil yani. Tıpkı Türkiye' deki Suriyeliler gibisin bana göre Almanya' da!" Irkciligi kendinize gore hakli cikartmaya calismak, bunu yaparken de "Suriyeli" gibi deyip irkcilik yapmak. Ne diyeyim yasayin mis gibi ulkede. Kiyafet alirken baskasina "guzel olmus mu?" diye sorulan bir dunyada "guzel" araba almaya calismakta suc oldu iyi mi :D |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 25 Ekim 2019; 6:32:46 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 25 Ekim 2019; 12:29:59 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stealth213 -- 25 Ekim 2019; 13:31:36 > |
|
|