Şimdi Ara

Almanya'nın hurda diye parçaladığı araç Türkiye'de 625 bin tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlar fena bildircin geçmiş.. anlayan anladı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 30 Eylül 2024; 12:46:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Almanya'nın hurda diye parçaladığı araç Türkiye'de 625 bin tl
    Almanya'da araç fiyatı..
    biz egeayi 700 bin TL ye aldık Euro bazi ile çevirirsen 700.000 Türk Lirası eşittir
    18.294,50 Euro adamların maximum 5-6 aylık maaşını biriktirse alacağı araç..
    Yani demek istediğim 700 bin TL ile Türkiye'de egea alınıyor Almanya'da Aynı para ile bu araç alınıyor.

• Soğan ekmek yeriz vatanımızı böldürmeyiz eveallah

• Van minit van minit

• son model telefonları operatörler bizim hattı kullan sana hediye edelim der, türkolar 100 bin lira vermek zorunda kalır taksitle de alamaz. araba konusu böyle ev konusu böyle yurtdışında aylık ödemeler bile maaşa oranla çok uyguna gelir sen maaşının 2 katını bile versen tr de araba ev taksidi ödeyemezsin.

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt
    ekonomiyi şikayet edince direkt pkkli damgası yersin.. eskiden hatırlıyorum Tofaş 5 bin lira idi askerî ücret de 800+900 lira filan tekabül ediyordu şimdi Tofaş 200 bin TL .. Türkiye'de yaşam ucuzluğun aşamasına geldik.. milleti şükür edin karnınız doysun manasına getirdiler..

• Şuan 16 yaşındayım lise bu sene son zaten askerligide aradan çıkartırım direkt kaçarım bu ülkeden 17 bin liraya milletin köpekligini yapacağıma elin gavuruna çalışırım hakkımı alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 30 Eylül 2024; 13:2:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir simit bir açma bir de meyvesuyu aldım 100 TL verdim nedir bu ki anlamıyorum benim babam düzden mi kazanıyor çok pahalı herşey. Kaç sene oylarını chpye verdiler İstanbul'da gördük de Allah'a şükür Türkiye genelinde bir faydaları olmadı chpdende kestim umudumu hepsi çıkar peşinde reşit olunca son oyumu atarım kazanırlarsa kalırım kaybederlerse askerlikten sonra fısss. Amcamın oğlu gitti İsviçreye zaten hayatını kurtardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 30 Eylül 2024; 13:5:23 >
  • 2010 yılı 0 araç aldık. eski arabayı verdik üstüne de 5-6 bin lira bankadaki parayı verdik 12 ay 1500 1500 kalanı ödedik. şimdi 20 katı para versen 20 katı da aylık ödeme yapsan alamazsın o arabanın sıfırını

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt
    Valla abi katılıyorum ben artık bu ülkenin ekonomisinin düzeleceğini sanmıyorum üç kuruş maaş alıyorsun aldığın maaş da değmiyor ve ömrün çürüyor üç kuruş maaş için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 30 Eylül 2024; 13:12:10 >
  • Kahrolası fetö ve dış güçler,

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ezanlarimizi bolemeyecekler bayrağımızı indiremeyecekler

• allahu akbar allah bize yeter acliktan olsekte imanli gideriz hicolmazsa nankor olmaya gerek yok

• çünkü Türkiye'de serbest piyasa yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Elhamdülillah hocam menzil nur Allah Allah

• ONLARIN DOLARI VARSAAAA BİZİM ALLAHIMIZ VAR ☝️

• Bunlar çürük bunlar sürtük

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.