Arkadaşlar merhaba, almanya vize başvurum sonucu red yedim bütün evraklarım vs. tamdı red gerekçesi ise oraya gittiken sonra tekrar ülkeme döneceğime inanmamışlar iData çalışanı 1 ay içerisinde itiraz edebiliceğimi söyledi fakat itiraz işlemleri husunda bilgim yok rica etsem tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz? türkiyede bir tanıdığımızın köklü bir şirketi var oradan yazı aldım almanya ziyareti sonrası orada işe başlayacağıma dair sizce bu yeterli olur mu? birde dilekçe prosödürleri nasıl oluyor? dilekceyi almanca mı yazmalıyım yoksa türkçe mi? ve uslub nasıl olmalı bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
Teşekkürler.
mali durumunuz yeterli değilse olmaz,
en azından maaşınızın veya babanızın maaşının 6 aylık bordrosuna bakıyorlar, yada banka hesabınızda büyük bir para olması lazım. 2500 tl maaş üzeri olması daha büyük avantaj.
ingiltereden ret yedim, sonra kapı gibi nakitleri gösterince banka hesabımda 2 gün sonra geldi vize
Kardeşim bu konuyla ilgili olarak teknik ve donanımsal bilgilere sahip bu konuyu Berlin idari mahkemesine kadar taşıyabilecek bir firma var. Almanya vize reddi ile alakalı sorularına cvp bulabileceğin bir danışmanlık şirketi dilersen adresini veriyim.www.almanyavizemiz-vizereddi.com
merhabalar arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 03/03/2015 tarihinde almanyaya 15 günlük schengen vize başvurusunda bulundum cevap red olarak geldi.evraklarımın hepsi tam sigortalı olarak çalışmaktayım ve maaşım düzenli yatmakta bende 3 gün önce itiraz dilekçesinde ulundum konsolosluğa iş yerinden şu şu tarihlerde izinlidir izinii bitince geri işine devam edecektir ibaresinde itiraz dilekçesi verdim ama hiç bi şekilde olumlu olumsuz cevap vermediler sizce itiraz dilekçesinin bir faydası olurmu nisan ayında gitmem gerek yardımınızı bekliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme