Şimdi Ara

Almanyada satılık tofaş kartal çok ilginç !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
15.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • autoscout ilanlarına bakarken satılık kartal ilanına rastladım.Almanyada tofaş kullananlar varmış.
    http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bifnpqwrnz4f&sbs=ListEne

• bunu satan kesinlikle TÜRK.
  • 3000 euro mu almanyada bu tenekeye kım vercek o parayı
  • youtube de videosuda varmış
    http://www.youtube.com/watch?v=Oto83GhRluw
  • sözüm meclisten dışarı, almanyada hurdaya bile zorla kabul ederler kartalı, her horoz kendi çöplüğünde öter almanya arabası değil kuş serisi.
  • Orada yaşasaydım 500 euro işlerdi benden orada 3000 euroya w123'ün kralı bulunur be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 3 Şubat 2011; 1:20:04 >
  • şaka gibi bunu almanyada türk dahi kullanmazki heleki bu fiyata bence satanı da alanı da araştırmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet çok ilginç Burdan oraya götürmüşler ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerakin34

evet çok ilginç Burdan oraya götürmüşler ha

götürmeyide bırak bi de satmaya daha doğrusu birine kakalamaya çalışıyolar bunu ancak türk yapabilir
  • Türkiye'de hala 10-12.000 TL ettiğini duysa Almanlar ne derdi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Türkiye'de hala 10-12.000 TL ettiğini duysa Almanlar ne derdi acaba?

Bu daha ilginç
  • Yahu hemen o para eder mi diyorsunuz.Meraklısı olan alır.Param olsa alır gezerdim almanyada farklı bir keyif.
  • Milli damadımız.
  • Az sayıda olduğu için Almanyada fiyatları oyüzden yüksektir bu Tofaşların.Daha eski model olmasına ragmen muratların değeri 5000-6000 Euro.
  • quote:

şöyle düz bi mantık kurulsa burdan al orda sat tarzı, bmw - mercedes parasına satılmasına rağmen yine kar edilemiyo nekadar pahalı ülkemizde araçlar yaa
  • Vites koluna takılı tesbihten anlamışsınızdır zaten sahibinin türk olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leoz

quote:

şöyle düz bi mantık kurulsa burdan al orda sat tarzı, bmw - mercedes parasına satılmasına rağmen yine kar edilemiyo nekadar pahalı ülkemizde araçlar yaa

Ülkemizde araçlar AŞIRI pahalı. Hele birde Abd'de felan 2.el arabaların fiyatına bakın, o kadar az ki...Çünkü 0 km araba üretimi aşırı fazla, kişi başına bir araba düşüyor.

2002 model Grand Cherokee'ler $3000-4000 felan. Türkiye'de hala 30-40.000 TL isteniyor. Düşünün artık durumu...

Yada ne bileyim, $100.000'e Aston Martin satıyor adam 2007 model felan. Türkiye'de o paraya olsa millet evini satar Aston alır.

• Vites kolunun etrafındaki süslemeye dikkat! Bende de var, çok seviyorum.

Motoru 80 değil de 140-160 HP olsaydı, muhteşem bir duygu olurdu, KARTAL'la Alman Autobahn'da giderken PORSCHE'tan yol istemek...

•  Almanyada satılık tofaş kartal çok ilginç !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 3 Şubat 2011; 8:16:43 >

• bende 94 vardı. valla ben cok begeniyordum o kadar kötü bir araba degil cok cefakar yagını suyunu koyuyordum yola devam imkanım olsa tertemiz bulurum garaja koyarım kalsın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.