Bildirim
Almanyada Yaşasanız Hangi Arabayı Alırdınız ? (2. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Düz Mustang değil o araç, Shelby GT500. Zaten fiyat da $ cinsinden vermiş yani fiyat zaten ABD'deki fiyat.quote:
Orijinalden alıntı: EnterX
pahalıymış olm amarigada 30k -
hocam amerikada o paraya sıfır range rover varken alınmaz bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Giulia qv
Toyota land cruiser
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınırı alınmazı başka bir konu :) Bu aracın hastası başka onunki başka.quote:
Orijinalden alıntı: Sucuk_Ağacı
hocam amerikada o paraya sıfır range rover varken alınmaz bu -
Ayağımı yerden kessin yeter ihtiyaç doğrultusunda araba alır geçerdim. 90bin euro ağızdan çıkarken kolay ama Almanlar bile o paraları şak diye bir arabaya bağlamıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Türkiye'de ki şahinimi satar Almanya'da 2005 model Volkswagen alırdım
Hiç düşünmeden Audi RS6 -
F80 M3
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Carrera 4S 7 ileri manuel
Kırlangıç r6
-
Bu kadar kolay madem Almanya da araç almak o zaman Almanya da her yer neden porcshe Mercedes bmw audi vs. nin son modelleri değil merak etmiyor musunuz?
Sanarsın orada herkes sıfır 7.45 bmw biniyor.
RS6 Station Wagon veya E63 AMG SW.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 29 Haziran 2020; 10:51:13 >
Durumlar yeterse Audi s8 yok çok para olmazsa vw golf
Porsche Carrera alırım.
GTs, turbo, GT3, GT3 RS para hangisine yeterse.. -
Memleketin geldigi nokta bu, vatandaşín kurdugu hayal almanyadabyasayarak araba almak. Hayal edemeyen toplumlar yok olmaya mahkûmdur. Allahtan halen daha buyuk hayalleri olanlar var bu memlekette.
6R Polo GTi'ların 192 lik versiyonlarından almaya başlardım. 3-4 ay içinde satıp farklı araç alırdım. -
2007-2008 model Ford SportKa alırdım. Herkesin aklı havalarda. Hayatınızda o araçlara dokunamayacaksınız bile. -
BMW yada merso kesin alırdım diyecem istiyorum ama almazdım lan param olsada almazdım bitane ucuz binek alırdım işimi görsün yeter
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X