Şimdi Ara

ALMANYADAKİ RADYOLOJİ UZMANI ile TÜRKİYEDEKİ RADYOLOJİ UZMANI ARASINDAKİ KOCAMAN FARK(link ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
3
Favori
4.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu sene cok daha fazla düşecek insanlar artık bilinçlenmeye basladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 6 Ocak 2024; 22:19:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam hep dr lar yuzunden bak ogretmen takimi devletin umugunu sıkıyor 1 gun is yapmadan dunyalari aliyorlar bizim tabipler birligi grevi koysa mevcut maaslari 2yle carp mesai saatlerini 2 ye bol dedigim hayal gibi geliyor ama secim yakin ttb dedigimi yapsa hayaldi gercek oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ysp ler dr maketini cayir cayir yaktilar halbuki askeri duzende subay olan dr dur cavusun subaya saldirdigi gorulmus is degil ama subay takimi da dr lar gibi pasif degil

Zar zor zam almisti dr lar ysp dene hekim dusmanlari kendini sokaklara atti iptal ettirdi

• @Zackherney1 Bu miktar sadece sabit maaş.

Teşvik,nöbet,döner dahil değil. Bunların da hesaba katarsak yeni zamlarla birlikte pratisyen doktor maaşları 70-75k olur.

• EgeTıplı kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme icin tesekkurler

Hocam cerrahlar ne kadar alıyor biliyor musunuz

• sky is blue kullanıcısına yanıt

skies forever blue

• Röntgenci mi olsak

• sky is blue kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam yeni ocak zamlarından sonra cerrah maaşları kaç oldu bilmiyorum ancak zamlardan önce cerrahi asistan maaşları 60-65k arası idi. Cerrah maaşları ise 75-80k civarındaydı ortalama olarak. Şu anda devlette en az 100k+ alırlar, yeni zamlarla birlikte.

Arkadaşımın ablası kadın doğum asistanı, maaşını alınca sorayım. Daha net bilgi veririm o zaman.

• Buadamucubecidden

Anladım hocam ilginiz için teşekkür ederim.Birde merak ettiğim devlette dermatoloji uzmanıyla herhangi bir cerrah aynı maaşı mı alıyor yoksa cerrahlar diğer uzmanlık branşlardan daha mı fazla kazanıyor?

• Bu maaş hayaliyle mesleğe başlarsanız hayal kırıklığına uğrarsınız
    Ocak ayında yatan maaşları bile görünce tv dekiyle alakası olmadığını anlayack çoğu kişi
    Sağlık sektörü bu ülkede bitti acilde 1dk da 1 hasta bakılsa yine hasta bitmez hele bi de o hekimlerdn birine dava açılsın bi daha o kadar hızlı hasta bakmaya çalışıyor mu gör
    Etrafınızdaki bi devlet hastanesi acil servisine gidin oturun mesleğin ne hale geldiğini görün maaşlarını sorun şok olursunuz

• tTeMHa T kullanıcısına yanıt

Yanlış bilgilendirme yapmayın. Maaş diye sadece sabit maaşı söylüyorsunuz.

Nerede teşvik,nöbet,döner?

Bunlar emekliliğe yansımıyor diye saymıyorsanız geri iade edebilirsiniz aldığınız miktarı:)

Ayrıca herkesi aptal zannetmeyin.

Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Doktorların çoğu maaşları hakkında yalan söylüyor. Bizzat kendi asistan, pratisyen yakınlarım olmasa diğerlerinin söyledikleri maaşa inanacağım.

İtirazı olan, ben o kadar almıyorum diyen varsa maaş bordrosunu atsın bakalım.(uyanıklık yapıp internet bankacılığından ayın 15'inde yatan sabit maaşı atmayın;)

Aynı mesleği yapacak olmamıza rağmen sizin gibilerin antipati oluşturduğunu söylemem gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeTıplı -- 10 Ocak 2024; 17:36:57 >

Döner = teşvik, nöbet ücretleri az , teşvikte bazı yerlerde az yatıyor . Onun dışında şu an total maaşın 100 k olması lazım asistanın . Kaçtır zam geliyor daha adam akıllı nöbet ve teşvik ücreti görmedim istisnalar dışında . Belli branşlar ve belli yerler dışı asistanlık ücretleri vasattı geçen sene . Vergi dilimine girmeyi saymıyorum bile

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

Ocak zammı öncesi cerrahi asistan maaşı 60-65k arasıydı.

• Egetıplısın ya sana nokta atışı adres veriyorum 2023 nisan ayından itibaren izmir menderes devlet hastanesi maaş ücreti teşvik ücreti nöbet ücreti uzmanlar ile konuşup ister misin ?
    Hayal dünyasında yaşamayın doğuda ekstra kazananları görüp hayal kurmayın sana nokta atışı adres verdim cerrahından tut pratisyenine ağustos ayı teşvik miktarı en çok 8.000tl yattı sence böyle bi rakam imkansız mı git sor ağustos ayı hesaplandı eylülde yattı merakla bekliyorum hani 100k alıyo ya cerrahlar şimdiden total ne kadar almışlar sor gel boş boş yazmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tTeMHa -- 10 Ocak 2024; 21:50:17 >
  • Daha maaşın ne olduğunu bilmiyosun Türkiyedeki hiçbir uzman o yazan 84k maaşı ocak ayında almayacak sana net söylüyorum daha şubatta alacak sor uzmanlarına öğren ne kadar yatmış zamlı hali sadece 34k üzerinden %50 zam olacak ocak ayında

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.