Şimdi Ara

ALMANYADAKİ RADYOLOJİ UZMANI ile TÜRKİYEDEKİ RADYOLOJİ UZMANI ARASINDAKİ KOCAMAN FARK(link ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
3
Favori
4.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

34k'ya değil 54k'ya %50 zam gelecek sabit maaş açısından. Önce bunu öğren. Ben de nokta atışı veriyorum; simav'da pratisyen sabit maaşı dahi bahsettiğin 34k'dan yüksek. Senin karşında orda burda kandırıp etkilediginiz kişilerden biri yok. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.

Yine kendin sorabilirsin. Katip çelebi genel cerrahi asistanları 60-65k arası alıyordu ocak zammından önce.

Eğer 34k aldığını iddia ediyorsan maaş bordronu at, bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tTeMHa T kullanıcısına yanıt

Bırak ocak zammını, temmuz 2023 zammından önce; mart ayında dahi uzman doktor 60k maaş alıyordu. O zamandan bu yana 2 defa zam geldi ama şimdi bir uzman 100k alamayacak öyle mi:)

Maaşının az olduğunu düşünüyorsan bunun çözümü insanları manipüle ederek, olandan az maaş söyleyerek değil.

ALMANYADAKİ RADYOLOJİ UZMANI ile TÜRKİYEDEKİ RADYOLOJİ UZMANI ARASINDAKİ KOCAMAN FARK(link )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeTıplı -- 10 Ocak 2024; 23:24:29 >

• EgeTıplı kullanıcısına yanıt

kasım ve aralıkta maaş düştü vergi diliminden dolayı teşvik az yatan bi üni hastanesine sor bakim kaç yatmış kasım ve aralıkta , aralıkta 50 yatmıştır diye düşünüyorum kasımda da 52 falan anca . 75 k alan kvc asistanı var mesela eğitim araştırmada totalde zam öncesi , gidiyon kısıtlı çevrende 1-2 kişiye soruyon sonra herkes 60-65 alıyor zannediyon maaş skalası çok oynuyor .üni hastanelerinde teşvik çok az yatıyor cerrahi olsa bile

zam öncesi 80 k alan genel cerrahi uzmanı var bana göre çok az bi para

• Aralık ayındaki uzman doktor maaşı ile ocak ayındaki uzman doktor maaşı arasında %50 zam olma ihtimali yok bunu aklına yaz öyle gördüğün iki maaşa inanıp hayal dünyasında yaşayabilirsin gel senin uzman maaşım iddiasına girelim aralık ayında total yatan maaşım ile ocakta yatan total maaşım %50 artmış olmayacak senin bilmediğin bi fark daha var ocak 1-15 arası ordan %25 daha zam gelecek ona rağmen aralık maaşım ile ocak maaşı arasında %50 olmayacak ülkedeki çoğu memura ocak ayında %75 zam yatacak bunu biliyosun demi ona rağmen doktorlara %50 yatmayacak bunu aklına yaz eğer ben haklıysam intörn maaşını bana verirsin yok eğer sen haklı çıkarsan ocak maaşım senindir aralıkta 100k aldığım ocakta 175 k yatması gerekirken yatmayacak olan kaybolan maaşım
    Dip not söyliyim sana şuan kendim 7 nöbet + tavan teşvik + maaş + taban ödeme almama rağmen 100 k alamıyorum boş yapıyosunuz
    Dediğim hastaneye git sana yakın bütün sene boyunca total uzman doktorlar kaç hasta bakmış ne kadar kazanmış onu hesapla bi de işçiler 1 sene boyunca ne kadar kazanmış onu hesapla sonra gelip özür dilersin
    Ne yazıkki hayal ettiğin gibi maaş sistemi yok

• Alıntı

metni:
    senin bilmediğin bi fark daha var ocak 1-15 arası ordan %25 daha zam gelecek

azalan vergi diliminin zam olduğunu sanan biri daha ALMANYADAKİ RADYOLOJİ UZMANI ile TÜRKİYEDEKİ RADYOLOJİ UZMANI ARASINDAKİ KOCAMAN FARK(link ) ALMANYADAKİ RADYOLOJİ UZMANI ile TÜRKİYEDEKİ RADYOLOJİ UZMANI ARASINDAKİ KOCAMAN FARK(link ) 

Alıntı

metni:
    maaşım %50 artmış olmayacak 

maaşın %50den fazla artacak üstte dediğin gibi daha düşük vergi dilimine girdiğinden dolayı ama taban ek ödeme ile teşvikler maaşa dahil değil ve iki kalem de aralık ayınkininkinin ödenecek

taban ek ödeme olarak 2023 yılının en düşük taban ek ödemesi olarak alacaksın

teşvik ek ödeme de geriden yatar ve muhtemelen 2023 yılının aralık ayınkinin teşviğini alacaksın ama o da 15inde yatmaz ayın sonuna doğru yatar

nöbet ücretleri de zaten 15inde yatmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 11 Ocak 2024; 1:41:12 >

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

Bordro at, kanıtla.

• Hayret ankaratıplı senle anlaşamazdk hiç öğrenmeye başlamışsın maaş sistemini zaten Türkiyede kalmayacağın için bu konuları senin dert etmene gerek yok üzücü ama bu ülkedeki çalışma sisteminde bir doktor mutlu olmazsa günde baktığı 80-90 hastayla kavga etmeme imkanı yok deşarj olması lazım o da artık para mevzusunu geçti şuan ay da 200k kazansam bu çalışma temposuyla mutlu olmam uzman doktorsun ayda 7 nöbet 22 gün mesai 2 hafta sonun boş işi işte bırakamıyoruz durmadan birileri bişey danışıyor ya yardımcı olucaksın ya da tersliceksin onu da yapamıyosan sosyal bi hayatın kalmıyor Türkiyede kalıcaksan çözüm özele geçmek ya da doçent kadrosu alıp asistan pol yapıcak sen az muhattap olucaksın eski doktorlar bize çok iyi teslim etmedi bu mesleği ne yazıkki bizlerde daha kötü teslim edicez gibi
    Egetıplı da kendinin 2 yıl önceki halini görüyosundr sadece kendi hastanesinden duyup herşeyi tavan alan asistanları görüp uzman olunca vay be neler yaparız gezer tozarız derken daha ege de yandalcıların hizmetli güvenlik ile maaşının eşit olduğunundan bi haber
    Üzücü bi haber söyliyim izmirde acil doktoru vefat etmiş sabaha karşı ve bu adam kaç gündür hastaneye muayeneye gitmemiş şikayetleri olmasına rağmen acilde 300-400 hasta baktığı için iş çıkışı çocuklarına vakit ayır dinlen yine mesai yaparken acile gelen hastalarından %99 undan daha acilken kendini ihmal etmiş değmiyor Allah rahmet eylesin diyelim daha çok duyucaz bu gidişle sağlık önemli kaybetmeden değerini bilmek lazım

• Staja geçince kendin sorarsın

Doktorların çoğu maaşları konusunda yalan söylüyor. Bordro gostermeyenlere neden inanalım;)

He dayı he

Hadi sbü h*midiye konuna yol al.

• Almanyada ki doktor kendi yerine cihazları alıyor ama turkiyedede tıpkı diş hekimliği gibi kendi muanehanemize cihaz alma imkanımız var mı yoksa illa bir özel hastaneyle mi anlaşmamız gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.