Şimdi Ara

ALMANYADAKİ RADYOLOJİ UZMANI ile TÜRKİYEDEKİ RADYOLOJİ UZMANI ARASINDAKİ KOCAMAN FARK(link )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
3
Favori
4.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanyadaki radyoloji uzmanının yıllık 850 bin euro kazanırken

https://www.praktischarzt.de/arzt/gehalt-arzt/

Türkiyedeki radyoloji uzmanının yıllık aylık 3879 tl kazanıyor(yıllık hesabını yapabilirsiniz)

https://www.maasinekadar.com/radyoloji-uzmani-kazanclari-ne-kadar-devlet-ve-ozel-guncel-maaslari/

yorumlarınız

• hocam aylik 3879 lirada yillik 850.000 euroda gercekci degil. bu hesaba gore doktor turkiyede en dusuk memur maasindan daha dusuk kazaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiksiniyorum şu "doktor maaşı" konularından.
    Tıp okuyorsunuz bari siz yapmayın.

• itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    zaten fazla maaş kazanacaksam doktorluk mesleğini seçmezdim ki mühendislik seçerdim yurtdışında bir mba yapardım paraya para demezdim

doktorluk mesleği çalışmamızın karşılığını vermiyor bir pretisyen maaşı 3 bin iken siz seviniyorsanız o sizin sorununuz zaten konu 3-4. sayfaya inmişti demek ki bu konunun gündemde kalmasını istemişsiniz ki yorum yapmışsınız
  • 85 bin euro demek istemiş sanırım asşljfasfa

850 ne la
  • dedex1277 D kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Sevinmiyorum.
    Neden mühendislik, öğretmenlik, hemşirelik maaşları falan konuşulmuyor da sürekli doktor maaşları konuşuluyor? Ben bundan rahatsız olduğumu dile getirdim sadece.

• itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    çünkü yanlış algı var toplumda herkes çok fazla kazanıldığını sanıyor ama öyle değil

hiç normal öğretmenin 30-40 bin kazanıldığını sanıp 4 kazandığını duydunuz mu kulağa aşırı derece komik gelir ama doktorluk da maalesef öyle ondan konuşuluyor bence

böyleyece de burda doktorluk maaşını gerçekte ne olduğunu öğreniyorlar
  • 850bin euro hayal gibi o kadar almıyorlardır diye düşünüyorum.

• Almanya’daki 7 tane doktorun toplam maaşı 850 bin euro yoktur

• praxis yani özel klinik açarsan radyolojiciler çok rahatlıkla kazanıyorlar ama mr gibi cihazları da kendileri alıyorlar

ALMANYADAKİ RADYOLOJİ UZMANI ile TÜRKİYEDEKİ RADYOLOJİ UZMANI ARASINDAKİ KOCAMAN FARK(link )

• Bir kere almanyanın sistemine ters avrupa ülkeleri eşitlikikçi ve sosyalizme yakındırlar çoğu kişi hemen hemen aynı maaşı alır aradan sıyrılıp çok yüksek maaşlar kazanmak hem türkiyeye göre hem amerikaya göre daha zordur hangi meslek olursa olsun.

İkincisi maaşlar brüttür bunun yüzde 30 40 lık bir kısmı vergiye gider

Üçüncüsü eğer mr makinesi alıp muaynehane açtıysa işi ticarete dökmüş demektir hangi meslek olursa olsun eğer becerebilirsen ticaret yaparak çok iyi rakamlar kazanabilirsin diş hekimi de klinik açarsa iyi para kazanır baytar da açarsa kazanır yazılımcı da açarsa kazanır.

PARA TİCARETTE,MAAŞ ALARAK HİÇBİR ZAMAN ZENGİN OLAMAZSINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3.girişim olacak -- 2 Ocak 2024; 20:2:58 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

iyi de burada özel klinik açan doktorlar da çok iyi kazanıyor ki. vergi rekortmeni bile var hatta, anestezi uzmanıydı sanırım.

• bu adam anketör mü aga her gün biyerden istatistik paylaşıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3.girişim olacak kullanıcısına yanıt

almanyada öyle bir durum yok kimse eşit maaş almaz zaten de saçma olur sosyalizm olan rusya ile karşılaştırdınız halbuki orada da öyle bir durum yok

almanyada asgari ücret yıllık 18bin euro iken kıdemli uzman doktor yıllık 120bin euro alabiliyor

aradaki farkın büyük olduğuna bakma türkiyedeki maaşları dövize çevirirsen ne kadar çok yakın olduğunu görebilirsin

almanyada asgari ücret 1500*12= 18bin euro yıllık

almanyada aşçı maaşı

almanyada öğretmen maaş

almanyada yazılımcı maaşı öğretmenden düşük

almanyada mühendis maaşı

almanyada avukat maaşı

hemşire maaşı

doktor maaşı ise uzmanlık

kıdemli uzman

bölümün şefi iseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 3 Ocak 2024; 20:9:9 >

• Baba siken B kullanıcısına yanıt

o verileri giren insan güvenilir kaynak değil almanyada informatiklerin aldığı ücretin en iyi buradan bakabilirsin

https://www.stepstone.de/gehalt/IT-Mitarbeiter-in.html#:~:text=Wenn%20Sie%20als%20IT%2DMitarbeiter,Jahr%20und%20monatlich%204.058%20%E2%82%AC.

altta da iş ilanlarına bakabilirsin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.