Şimdi Ara

almanyadan slm.banada araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese slm foruma daha yeni üye oldum ve sizden tavsiye istiyorum?bi arabaya ihtiyacim var. butcem maksimum 8000 euro. bu paraya burda bi cok araba bulmak mümkün, bu yüzden insanin kafasi karisiyor? alacagim araba disel olmali cünkü isim 50 km uzakta,günlük 100 km yolum var anlayacaginiz. golf alamiyorum cünkü mecburi sigartasi inanilmaz yüksek. ben bi kac araba buldum,onlarin linkini ekleyecegim ayrica sizdende tavsiye istiyorum. 1 aya araba ile memlekete geliyorum ins. o yuzden biraz genis ve rahat olmasi gerek.simdiden tskler

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=132654204&pageNumber=1&tabNumber=1

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=132654204&pageNumber=1&tabNumber=1

• Burda 7000 euroya o audi olacak var ya bir saniye düşünmeden alırım
  • evet bende galiba onu alicam buyuk ihtimalle, burda secenek cok ama burada sigorta cok buyuk problem. benim ehliyetim(alman) yeni o yuzden yuzde 150 lerden basliyor mecburi sigorta buda senede 1000 eurodan fazla ediyor? bu cok buyuk problem. almanyad da bm3 mercedes c ve e klasse audi a4 ve golf yuksek sigortali.
  • Hepsini anladımda golf ne alaka.Onun sigortası niye pahalı
  • en cok o varda ondan. cok oldugu icin kaza yuzdeside cok.
  • Merakımdan soruyorum, oradaki benzin ve motorinin litre fiyatını nedir acaba?
  • 2.50 krş falan galiba euro dizel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.40 € civarı benzin fiyatı.
    birde ordaki alım gücü oranın en düşük asgari ücreti ile ülkemizin asgari ücretini 4e çarpar desek.
    tr parası : 50 kr gibi bi değer .
  • benzin 1,40 dizel de 1,20 civarinda. ama genede burada da yakit önemli. tabiki TR ile kiyaslanmaz.
  • bu 1000€'luk sigorta ve yakıt & bakım giderleri haricinde aracınız için yapmanız gereken farklı ve zorunlu bir ödeme var mı acaba?

almanya'da araba sahibi olmak, alım aşamasında çok kolay ancak aracı kullanırken çok zor denilir. bu durum gerçekten doğru mudur?
  • benim bildigim baska bi odeme yok. yillik vergi disinda. o da cok degil zaten.1000 euro öylesine soylenmis bi rakam. burada sigorta olayi biraz karisik. her sürücünün bi yuzdesi var. yeni ehlyet sahipleri yüzde 200 lerden basliyor yildan yila dusuyor kaza yapmassaniz.mesela benim kayinpederin 100 de 40 ve pssat icin yilda 600 euro oduyor. ama ben o arabaya 2000 euro ödemek zorundayim. bide aldiginiz arabanin kaza yüzdesi önemli. mesela golf. sigortasi en pahali araba. cünkü encok golf var ve encok kazaya karisan araba. neyse bi biraz karisik bi durum daha iyi bilen biri daha iyi anlatabilir sanirim. bu arada sanirim arabami buldum bi aksilik olmassa asagidaki arabayi aliyorum

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=132594698&pageNumber=1&tabNumber=1

• 8000 e dizel passat,iyiymiş valla :)
    burada onun km sini düşürüp 50-55 milyardan okuturlardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.