Şimdi Ara

ALMANYADAN XBOX 360 ALCAM.ALMANYA PİYASASI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR Bİ ARKADASIM YARIYIL TATİLİNE ALMANYAYA GİDİYO. ALMANYADAN XBOX360 ALDIRTCAM.ALMANYA FİYATI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA YAZARSA SEVİNİRİM.AYRICA NORMAL ELEKTRONİK MAĞZALARINDAN MI MAKİNAYI ALDIRTMALIYIM.YOKSA ALIŞVERİŞ SİTELERİNDEMİ DAHA UCUZDUR.FİKRİ OLAN VARSA SEVİNİRİM...

• Premium fiyatı avrupada 369euro Core fiyatıda 299 euro olması lazım.
  • çıkışlardada vergi indirimi yaptırabiliyorsun eğer vergi indirimide yaptırısan 300 euroya yakın bir fiyata sahip olabilirsin
  • Geçen hafta saturn.den aldırdım. 399 euro yanında 3 orjinal oyun ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter26

Geçen hafta saturn.den aldırdım. 399 euro yanında 3 orjinal oyun ile.

çok iyi yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter26

Geçen hafta saturn.den aldırdım. 399 euro yanında 3 orjinal oyun ile.

üstat şu linkde gördüm saturn fiyatlarını...

http://www.saturn.de/frontend/offer/index.cfm?fa=show_details_agr&navi=offer&subnavi=detail&prod_id=1262548&grp_id=371000011&sub_grp_id=371000021&location=40

399.99 ama yanında 3 oyunla birliktemi yoksa sadece konsol fiyatımı kavrayamadım.yani sen 3 oyunla nasıl aldırdın.oyunlar 399,99 luk paketin içindemi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playstation.2 -- 24 Ocak 2007; 14:45:30 >

• saturn yada mediamarkt tan aldirabilirsin.premium icin 370 euro yu gözden cikaracaksin(her saturn yada mediamarkta kampanya olmayabiliyor,bölge,bölge degisiklik gösterebiliyor)

ebaydende aldirabilirsin

http://cgi.ebay.de/Xbox360-Premium-PGR-3-Kameo-XboxLive-3-Monate-NEU_W0QQitemZ190074659618QQihZ009QQcategoryZ117565QQrdZ1QQcmdZViewItem

almanya ici postayla birlikte 364 euro-premium-2 oyun-3 ay live aboneligi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikadan Macbook alan oldu mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 hafta önce almanyadan aldım
    270€ total...
    core paket
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamerdevil

3 hafta önce almanyadan aldım
    270€ total...
    core paket

premium pack ne kadar bilgin var mı? yada kısaca düz mantık yürüt 100€ koy üstüne 370€ olduğu ortaya çıksın
  • ben 8 ay önce bir ay kullanılmış almıştım. ebay.de den 310 euro ya premium paket....
  • ebaydan asla almayın ups ile hesapladım türkiye 300dolar'a geliyor
  • peki arkadaşlar ben almanyadan getirtmek istiyorum bi tane gümrükte sorun yaşarmıyım. yada nasıl getirilmeli sorun yaşamamak için?
  • bana alısverıs ıcın bır kac sıte yada manheim yakınlarında bı yer varsa soylermısınız..

3 gun ıcınde gelecek olan bır aıle dostumuz var da ..
  • evet arkadaşlar bi yardımcı olun ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.