Şimdi Ara

Almanyayımı seçerdiniz yoksa Estonyayımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba üniversiteyi yurtdışında okumayı düşünüyorum. Bilgisayar mühendisliği alanında siz olsanız estonyayımı seçerdiniz yoksa almanyamı ? Sebepleriyle belirtirseniz iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ikiside alanın içşn güzel ülkeler ama estonya fiyatlar açısından daha uygun olabilir gibi geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

ikiside alanın içşn güzel ülkeler ama estonya fiyatlar açısından daha uygun olabilir gibi geliyor bana

Hocam orda da eğitim paralı olduğu için almanyayla dengeliyecekler bu yüzden aynı para gidicek,

Estonyada ingilizce almanyada almanca napsam bilemedim.

Fakat nedense estonya gelişmemiş ülke gibi duruyor bulgaristan gibi napsam bilemedim

• reel1010 R kullanıcısına yanıt
    Eğer ingilizceniz almancanızdan daha iyi ise estonyayı seçin yada almancanız ingilizcenizden iyiyse almanyayı seçin dil sıkıntısı yaşamamanız çok önemli hocam hocam estonyayı bulgaristan ile kıyaslamak haksızlık olur estonya bulgaristana göre daha gelişmiş bir ülke hocam

• Kültür açısından Estonya nüfusunun %84'ü ateist yani dindar biriysen sıkıntı çekebilirsin ne kadar hoşgörülü olsalar da.Almanya'da gurbetçi nüfusumuz fazla,Türk'leri daha iyi tanıyorlar.

Eğitiminini karşılaştıramam bilmiyorum ama Estonya'nın okuma yazma bilme oranı en yüksek ülke olduğunu biliyorum.Üniversite kalitesi de muhtemelen iyidir araştırmışındır zaten.Ben eğitimi hangisinin daha iyiyse oraya giderdim.

Şöyle bir yazı buldum.

Özellikle teknoloji ve mühendislik alanlarında ön planda olan Tallinn Teknik, Estonya’nın tek teknik özellikli üniversitesidir. Estonya’nın haricinde Avrupa’da da ön sıralarda yer alan üniversite, aynı zamanda QS World University Rankings’de de bulunmaktadır.
    Kuzey Avrupa’nın en iyi üniversite kampüsüne de sahip olan okul, ayrıca 150 adet büyük şirkete ve Estonya Bilişim Teknoloji Koleji’ne de ev sahipliği yapmaktadır. Dünya standartlarında verdiği eğitimle ön plana çıkan Tallinn Teknik, mezun olan öğrencilerine de Google, IBM, Microsoft gibi dünya devi firmaların bünyelerinde iş imkanı sağlamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 21 Eylül 2016; 23:20:17 >

• Suriye yeni moda ya s.arabistan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eğer ingilizceniz almancanızdan daha iyi ise estonyayı seçin yada almancanız ingilizcenizden iyiyse almanyayı seçin dil sıkıntısı yaşamamanız çok önemli hocam hocam estonyayı bulgaristan ile kıyaslamak haksızlık olur estonya bulgaristana göre daha gelişmiş bir ülke hocam

Almancam 0 şuan ama oraya gidince hazırlık vs. alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avustralya mı? Kanada mı?
    7 yıl önce açıldı
    Avrupa mı Çin mi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Almancam 0 şuan ama oraya gidince hazırlık vs. alacağım.

Hocam açıkçası internette bende okudum hatta e-stonya diye geçiyor ama ne yapsam bilemedim şimdi

@Ölüyen Yürüler
  • estonya
  • Almanya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J3englames

estonya

Neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Almanya

Nedenn ?
  • estonyayi iyi arastirdinmi dostum benim tam bilgim yok ama sanayi devi Almanyada muhendis olmakla estonyada muhendis olmak ise sorun,tartismasiz almanya.

Çünkü Almanca öğreniyorum. Bi sempatim var.
    Euro işi zorlaştırıyor ama okullar kaliteli

• Tallinn Teknik olacaksa Estonya yoksa Almanya.

• quote:

Orijinalden alıntı: zwartvis

Tallinn Teknik olacaksa Estonya yoksa Almanya.

talinn teknik olur olursa siz niye böyle bitrşey dediniz acaba ?
  • Kesinlikle estonya

• quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Kesinlikle estonya

hocam neden böyle birşey dediniz nedeniyle söylermisiniz ??
  • tabiki almanya. estonya ne la? kendine hayrı olmayan ülke sana ne katabilir ki? kendini geliştirmen için almanya bire bir

bir de şöyle bi konu var;

Estonya’da eğitim alacak bir öğrenci uzun süreli vize (D Tipi) başvurusu yapmalıdır. Uzun süreli vizeler Schengen ülkelerinde geçerli değil, yalnızca Estonya’da geçerlidir.

sarmaz yani en iyisi almanya
    Almanca zor bir dil, herkes kolay kolay öğrenemez ve Almanyada okullar zordur. Ben de Belçikada okula gideceğim seneye. Almanyaya da gidebilirim danışman şirketlerle ama dil başta olmak üzere Almanyayı seçmememin sebepleri vardı. Belçikada kolay part-time iş bulabilmem, dilinin kolay olması, Belçikanın daha kolay oturum / vatandaşlık vermesi, daha merkezi bir konumu olması, ülkede birden fazla dil konuşulması (benim için iyi), Euro kullanılması (daha çok masraf olacak ama ileride daha çok kazanacağım) okulun dünya sıralamasının iyi olması ama Almanyadaki kadar zor bir sistem olmaması (Almanyaya gitsem büyük ihtimalle daha düşük sıralamada bir okula kabul edilirdim), buna rağmen ücretlerin düşük olması, benim okulumun yüksek lisans için de direkt kabul sağlaması, gideceğim şehrin çok güzel olması.

Aklıma başka gelmedi. Kendimce sebeplerini yazdım sen de Almanya ve Estonyayı bu kriterlere göre kıyasla ve karar ver. Başarılar.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.