Şimdi Ara

almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar ne diye alıyosunuz store kapalı millet rezil oldu 3 hafta önce arkadşaım 2 tane aldı adamların kursağında kaldı oyunları kuramadılar bile kurmanız için id almanız gerek alıyosunuz oyunlar yüklemek için id iriş yapıp network çalışması gerek açılmamışhenüz adamlar sinir krizi geçiriyolar network açılmadan hiçbişey almayın kafayı yersiniz sizde söylim burdan adamlar aldılar cihazları psp go teknosa dan, en son updateler orjinal yapılı 6.39 oyun oynayamıyolar 1 aydır olcak iş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ign -- 31 Mayıs 2011; 12:30:39 >

• Ön yargılı olmuş gibi olmayayım fakat alan kişilerin çoğu kırdırıyor zaten orjinal kullanıcılarda vardır tabiki fakat PS3 Tabanlı kullanıcılar olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koderap

Ön yargılı olmuş gibi olmayayım fakat alan kişilerin çoğu kırdırıyor zaten orjinal kullanıcılarda vardır tabiki fakat PS3 Tabanlı kullanıcılar olduğunu düşünüyorum.

+1
  • peki bişey sorucam, cihaz kırdırıldıktan sonra orjinal oyunlar network açıldığında dahi online oynanabiliyormu ? misal şu an cihaz 6.39 son uodate yapılı ve kırdırdık diyelim ki, bikaç ay sonra network açıldığında online oynayabilicezmi stor dan oyun satın alıp ? kırdırılmış halde iken
  • ps network açılmış mail geldi .
  • Modnation racers indirin feci zevkli bi oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07
    PSN açıldı.Welcome Back olayıyla oyunumu bile indirdim

Evet kırdığın takdirde bile online oynayabilirsin.Mesela şu an 6.39 pro b6 da PSN ye bağlanıyor.Ama bugün çalışır yarın çalışmaz ertesi gün bir daha versiyon çıkar.Yani sürekli güncel tutman lazım gibi birşey.

Hala giriyor mu? Öyleyse, indireyim bari şu versiyonu ben de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakın kunduz almayın
    4 yıl önce açıldı
    Dsmart Almayın aldırtmayın
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.