Şimdi Ara

Almera-Lancer-lacetti ve fabia yorumlarınız ve tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir süredir araç arıyorum kafamdaki ilk model skoda fabia idi ama 100 hp lik skodası olanlar golf ile fiyat yarışına girince alt sıralara düştü.nette forumlarda araştırdım her aracın kendine ait özelliklerini az çok öğrenip fikir sahibi oldum kafamda 4 marka ya ait modeller var, maksimum bütçem 19.000 sizlerinde yorum ve tavsiyelerinizle bu işi ay sonuna kadar halletmeyi düşünüyorum

1-Nissan Almera 1.5 Tekno sedan 2004-2007 (araç donanım olarak bayağı yüklü, kaportası 0.8 mm, dün bir galeride biraz inceledim gerçekten tank gibi bir araç) beni korkutan yanı 1200 kg bir ağırlığa sahip olan aracın 98 hp lik 136nm tork üreten motora sahip olması özellikle yokuşlarda yığılmasından ve arkamda korna çalıp duran uzun bir kuyruk oluşması

2-mitsubishi Lancer 1.6 sedan 2004-2007 (donanım olarak fazla bilgi sahibi değilim abs 2 hava yastığı var diye biliyorum.)yakından inceleme fırsatı olmadı,Bu aracı da 98 hb olarak biliyorum ama bazı kullanıcıları 125 hp olduğunu iddia ediyor, Almera gibi servise ancak periyodik bakımlarda gidildiğini sorunsuz bir araç olduğunu yazılıyor çoğu forumda, buda ağır bir araç aynı yokuşta yığılma korkusu bunda da var.

3-Chevrolet Lacetti 1.6 sx hatchback 2004- almera tekno daki donanım bundada yok wtcc modeli hariç en donanımlı modeli o ama onun fiyatları diğer modellere göre biraz yüksek 109hp 80kw 150nm tork üretiyor 1175 kg diğerlerine göre daha seri okuduğum tek şikayet kaportasının zayıflığı ve yakıt tüketiminde ki tutarsızlık

4-skoda fabia 1.4 special veya choice hatchback 2004-2005 en dolu modeli choice teknodan artısı var eksisi yok 101hp 74kw 1073 kg 126nm tork üretiyor bu araçtaki kronik arıza servo direksiyon arızası ve en büyük handikapı sahiplerinin satarken fiyatlarda golflerle sidik yarıştırması

evet sorunsuz japonlar mı, seri atak lacetti mi, yoksa kanatları altına girdikten sonra palazlanıp üreticisinin tahtına (fiyat olarak) göz diken skoda fabia mı?

(Lütfen bu araçlar dışında başka marka ve model yazıpta suyu daha fazla bulandırmayın sıyırıcam nerdeyse)

• quote:

Orijinalden alıntı: myldrm21

Arkadaşlar merhaba bir süredir araç arıyorum kafamdaki ilk model skoda fabia idi ama 100 hp lik skodası olanlar golf ile fiyat yarışına girince alt sıralara düştü.nette forumlarda araştırdım her aracın kendine ait özelliklerini az çok öğrenip fikir sahibi oldum kafamda 4 marka ya ait modeller var, maksimum bütçem 19.000 sizlerinde yorum ve tavsiyelerinizle bu işi ay sonuna kadar halletmeyi düşünüyorum

1-Nissan Almera 1.5 Tekno sedan 2004-2007 (araç donanım olarak bayağı yüklü, kaportası 0.8 mm, dün bir galeride biraz inceledim gerçekten tank gibi bir araç) beni korkutan yanı 1200 kg bir ağırlığa sahip olan aracın 98 hp lik 136nm tork üreten motora sahip olması özellikle yokuşlarda yığılmasından ve arkamda korna çalıp duran uzun bir kuyruk oluşması

2-mitsubishi Lancer 1.6 sedan 2004-2007 (donanım olarak fazla bilgi sahibi değilim abs 2 hava yastığı var diye biliyorum.)yakından inceleme fırsatı olmadı,Bu aracı da 98 hb olarak biliyorum ama bazı kullanıcıları 125 hp olduğunu iddia ediyor, Almera gibi servise ancak periyodik bakımlarda gidildiğini sorunsuz bir araç olduğunu yazılıyor çoğu forumda, buda ağır bir araç aynı yokuşta yığılma korkusu bunda da var.

3-Chevrolet Lacetti 1.6 sx hatchback 2004- almera tekno daki donanım bundada yok wtcc modeli hariç en donanımlı modeli o ama onun fiyatları diğer modellere göre biraz yüksek 109hp 80kw 150nm tork üretiyor 1175 kg diğerlerine göre daha seri okuduğum tek şikayet kaportasının zayıflığı ve yakıt tüketiminde ki tutarsızlık

4-skoda fabia 1.4 special veya choice hatchback 2004-2005 en dolu modeli choice teknodan artısı var eksisi yok 101hp 74kw 1073 kg 126nm tork üretiyor bu araçtaki kronik arıza servo direksiyon arızası ve en büyük handikapı sahiplerinin satarken fiyatlarda golflerle sidik yarıştırması

evet sorunsuz japonlar mı, seri atak lacetti mi, yoksa kanatları altına girdikten sonra palazlanıp üreticisinin tahtına (fiyat olarak) göz diken skoda fabia mı?

(Lütfen bu araçlar dışında başka marka ve model yazıpta suyu daha fazla bulandırmayın sıyırıcam nerdeyse)

Lacetti kullandim arac guzel yalniz yokuslarda 3 bazen 2 n ci vitese duse bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lacetti.
  • Lacetti nin yakıt tüketimi sizi üzer oradaki yürütme maliyeti en ucuz araba Lancer dır alacağınız arabanın en az 6-7 yaşında oldugunu varsayarak sorunsuz bir Japon öneririm...

• Volvo s40 2001 model bu aracı görmeden ve kullanmadan araç almayınız almera tanksa bu bamnaşka bişey :D

• myldrm21 M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tercihlerinizi üçe ****.
    Lancer
    Almera
    Fabia
    .
    hangisinin temizini bulursanız onu alın.
    performans konusuna takılmayın, rampaya vurmadan önce vitesi 5 den 4 e çekip rampayı rahat çıkarsınız.
    5 ile çıkmaya zorlatırsanız 3 e hatta 2 ye bile düşersiniz, bu bütün atmosferik araçlar için böyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Volvo s40 2001 model bu aracı görmeden ve kullanmadan araç almayınız almera tanksa bu bamnaşka bişey :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Öncelikle tercihlerinizi üçe ****.
    Lancer
    Almera
    Fabia
    .
    hangisinin temizini bulursanız onu alın.
    performans konusuna takılmayın, rampaya vurmadan önce vitesi 5 den 4 e çekip rampayı rahat çıkarsınız.
    5 ile çıkmaya zorlatırsanız 3 e hatta 2 ye bile düşersiniz, bu bütün atmosferik araçlar için böyledir.

Teşekkürler... Aslında yaş ilerledi,hatchback araçtan ziyade sedan araç düşünüyordum ama hanım isteyince lacettiyi de listeye dahil ettim
  • Bana kalirsa o fiyat araliginda ya almera alin yada lancer alin . cunku o fiyata aldiginiz aracta sorun cikarma olasiligi yuksektir ancak lancer veya almera japon olduklarindan sorun cikarma olasiliklari daha da azdir .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...
  • cevaplar için teşekkürler
  • Lancer .Bizim tarafımızdan denendi 96bin kilometreden 196 bine kadar sadece 200 tl masraf çıkardı.(Rutin bakım harici).Ayrıca lpg ile çok uyumludur.
  • Ayrıca 98 hp dir.Şehir içi biraz yavaş kalabilir fakat uzun yolda tıkanmadan 195' e kadar çıkabilir.Yol tutuşu da iyidir.
  • yokuşta yığılıyor dediğiniz donanımlı almeraya sahibiz

lpg'li bizim araç ve ruhsatta 1240kg yazıyor,evet sacı kalın ve dolayısıyla toplam kütleye de yansımış bu.. yokuşta performans için bir alt vitese geçeceksiniz hocam mecburen -ki zaten bu ülkemizde popüler olan tüm atmosferiklerde böyledir aşağı yukarı-

5 kişi + bagaj ile zorlanıyor araç ivmelenmekte...ama atıyorum 2 kişiyle falan 98 hp demezsiniz akıyor,ya da 70 kg ortalamalı 4 kişi ile de çok etkilenmiyor yükten..otoyol kullanımı da çok konforludur ah bir de yalıtımı biraz iyi olsa,motor sesi içeri çok geliyor..

diğer araçlar hakkında çok fikrim yok sadece birkez lancer'ı almera'yı alma arefesinde araştırmıştım o da diğer bir alternatifiniz olabilir motor güçleri yakın birbirlerine. siz sedan arıyormuşsunuz almera sedan ya da lancer arasında karar kılın bence.. muhtemelen iç mekan ve donanım kalitesi sizi de almera'lı yapacaktır

• quote:

Arkadaşlar merhaba bir süredir araç arıyorum kafamdaki ilk model skoda fabia idi ama 100 hp lik skodası olanlar golf ile fiyat yarışına girince alt sıralara düştü.nette forumlarda araştırdım her aracın kendine ait özelliklerini az çok öğrenip fikir sahibi oldum kafamda 4 marka ya ait modeller var, maksimum bütçem 19.000 sizlerinde yorum ve tavsiyelerinizle bu işi ay sonuna kadar halletmeyi düşünüyorum

Aynı bütçeyle aynı tereddütlerdeyim sizinle Sizin kadar acelem olmasa da bende değerlendiriyorum şu anda aynı seçenekleri.. Ayrıca seat cordoba ve ford focus ta var seçeneklerimin arasında.. Sizin takipçinizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailozel -- 12 Kasım 2014; 0:28:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haislip_13

yokuşta yığılıyor dediğiniz donanımlı almeraya sahibiz

lpg'li bizim araç ve ruhsatta 1240kg yazıyor,evet sacı kalın ve dolayısıyla toplam kütleye de yansımış bu.. yokuşta performans için bir alt vitese geçeceksiniz hocam mecburen -ki zaten bu ülkemizde popüler olan tüm atmosferiklerde böyledir aşağı yukarı-

5 kişi + bagaj ile zorlanıyor araç ivmelenmekte...ama atıyorum 2 kişiyle falan 98 hp demezsiniz akıyor,ya da 70 kg ortalamalı 4 kişi ile de çok etkilenmiyor yükten..otoyol kullanımı da çok konforludur ah bir de yalıtımı biraz iyi olsa,motor sesi içeri çok geliyor..

diğer araçlar hakkında çok fikrim yok sadece birkez lancer'ı almera'yı alma arefesinde araştırmıştım o da diğer bir alternatifiniz olabilir motor güçleri yakın birbirlerine. siz sedan arıyormuşsunuz almera sedan ya da lancer arasında karar kılın bence.. muhtemelen iç mekan ve donanım kalitesi sizi de almera'lı yapacaktır

Merhaba yorumunuz için teşekkürler, Ayrıca ben Almera kullanmadım sadece kasasının ağırlığından dolayı 98 hp lik motorunun yetersiz gelebileceğine dair endişemi belirttim.

• Orijinalden alıntı: ismailozel

Aynı bütçeyle aynı tereddütlerdeyim sizinle Sizin kadar acelem olmasa da bende değerlendiriyorum şu anda aynı seçenekleri.. Ayrıca seat cordoba ve ford focus ta var seçeneklerimin arasında.. Sizin takipçinizim

Aman hocam ben araç sayısnı 3-4 düşürebilmek için kafam çatladı,bir ara focus,fiesta falan baktım ama 2.eli iyi olsada hoşuma gitmediler (eski kasaları) yenisine de bütçe yok,seatlarda o kadar çok model ve motor seçeneği varki bir de son yıllarda bayağı tutulunca fiyatları şişti.
  • Lancer tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Lancer tabiki

Peki neden Lancer kullandınız mı? Veya araç hakkında yorum yaparsanız sevinirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Lancer tabiki

Peki neden Lancer kullandınız mı? Veya araç hakkında yorum yaparsanız sevinirim

Lancer kullanmadım ama daha eski modeli birkaç saatliğine kullandım rahat bir araç rampada yığılacağını sanmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.