Bildirim
ALMERA MI LANCER MI ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kimsenin bi bilgisi yok mu arkadaşlar ? -
almera iyidir... lanceri bilmem almeram vardı cok memnundum. 2005 modeldi Temizi çok hostur parcası pahalıdır ve bulmak sorundur. Daha piyasa aracı almanı tavsiye ederim -
Limit maks 25 olduğu için çember daralıyor . 25 milyar veripte 98 model arabalara bineceğime aynı paraya 2000 üstü arabaya binerim piyasası olmaz . Benim için piyasasının olup olmaması önemli değil yani saygılarımla -
Bir sure almera, bir surede primera kullandik.
Yedek parcasi evet zor bulunabilir ancak buyuk sehirlerde sorun olacagini zannetmiyorum.
Konyada olmuyordu en azindan.
Almera icin konusuyorum. Yalitimi kotu maalesef. Fren ve yol tutusu hakikaten iyi. Motoru normal. Cok bir performans beklentisine girmemek lazim.
Klasik japon. Saglam sorunsuz.
Lpgye de tam uyumlu.
Lancer hakkinda hicbir bilgim yok maalesef.
İnsallah sizin icin en iyisi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TeamSecret
Yedek parcasi evet zor bulunabilir ancak buyuk sehirlerde sorun olacagini zannetmiyorum.
Almera icin konusuyorum. Yalitimi kotu maalesef. Fren ve yol tutusu hakikaten iyi. Motoru normal. Cok bir performans beklentisine girmemek lazim.
Lpgye de tam uyumlu.
Yorumun için teşekkür ederim.
Aklımızda Primera da var .Bende kocaeli de ikamet ediyorum parça sıkıntısı olucağını pek zannetmiyorum.
Almera yı Primerayla kıyaslarsak nasıl bir tablo çıkar acaba ? Performans , ses yalıtımı , konfor v.b bakımdan -
quote:
Orijinalden alıntı: kkafamatizz
quote:
Lpgye de tam uyumlu.
Aklımızda Primera da var .Bende kocaeli de ikamet ediyorum parça sıkıntısı olucağını pek zannetmiyorum.
Almera yı Primerayla kıyaslarsak nasıl bir tablo çıkar acaba ? Performans , ses yalıtımı , konfor v.b bakımdan
Hocam bir kere segment farki var. Primera d sinifi, almera c sinifi.
Performans hususunda 1.6 primeranin almeradan farki yok. 1.8 ler falan biraz daha iyiler.
Ses yalitimi primera cok cok iyi. Hatta arabayi calismiyor zannedip kontak basmisligim var.
Konforda almeradan daha iyi.
Benim bu bahsettiklerim 2000-2002 arasi primeralar icin gecerli.
2002 sonrasi kasa degisti bambaska bir araba oldu. Donanim olarak epey donanim koydular.
Yani kisaca primera almeradan cok daha iyi bie arac.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kkafamatizz
quote:
Lpgye de tam uyumlu.
Almera yı Primerayla kıyaslarsak nasıl bir tablo çıkar acaba ? Performans , ses yalıtımı , konfor v.b bakımdan
Hocam bir kere segment farki var. Primera d sinifi, almera c sinifi.
Performans hususunda 1.6 primeranin almeradan farki yok. 1.8 ler falan biraz daha iyiler.
Ses yalitimi primera cok cok iyi. Hatta arabayi calismiyor zannedip kontak basmisligim var.
Konforda almeradan daha iyi.
Benim bu bahsettiklerim 2000-2002 arasi primeralar icin gecerli.
2002 sonrasi kasa degisti bambaska bir araba oldu. Donanim olarak epey donanim koydular.
Yani kisaca primera almeradan cok daha iyi bie arac.
Eyvallah hocam verdiğin bilgiler için.
-
Evet arkadaşlar bugün almera test etme fırsatım oldu . İnşallah lancer da test firsatim olur.
Once eksileerini soyliyim
Araba dedikleri gibi hantal 1.5 az bu arabaya. Motor sesin fazla iceri aliyor fakat yol sesini okadar fazla almiyor.
Artilari
Sürüşü keyif verici yormuyor beklentiyi karşıliyor , donanim olarak dolu zaten , yakit konusunda az yaktiginj soyledi lpde
3 bin devirde 120 km hız yapiyor sizce nasıl ?
Burayada yaziyim dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X