Şimdi Ara

Alnım çok geniş :( Ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
19.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçımda açılma yada dökülme vs yok ama saçım çok geriden başlıyor. Geniş alınlıyım.

Saçım şuanda uzun. Toplamayı çok istiyorum ama toplayınca alnım kabak gibi ortaya çıkıyor Kısa kestirsem yine aynı şekilde..

Ne yapıcam

• Yapay Zekanın Yanıtı

Alnım Çok Geniş: Ne Yapmalıyım?

Alnın genişliği kişiden kişiye değişen ve genetik faktörlerden etkilenen bir özelliktir. Alnının geniş olduğunu düşünüyorsan, bu konuda yapabileceğin birkaç şey var.

Alın Genişliği Kaç Parmak Olmalı?

İdeal alın genişliği yüz özelliklerine göre değişmekle birlikte, genellikle alın genişliğinin yüz uzunluğunun yaklaşık üçte biri olması önerilir. Bununla birlikte, bu sadece bir kılavuzdur ve herkes için aynı olmayabilir.

Alnım Çok Açık Nasıl Saç Çıkar?

Alnının çok açık olduğunu düşünüyorsan, saç çizgini doldurmak için minoksidil gibi topikal ilaçlar kullanmayı düşünebilirsin. Bu ilaçlar, saç foliküllerini uyararak saç uzamasını desteklemeye yardımcı olabilir. Ayrıca, saç ekimi gibi cerrahi prosedürler de saç çizgini ilerletmeye yardımcı olabilir.

Alnım Geniş Ne Yapmalıyım?

Alnının geniş olduğunu düşünüyorsan yapabileceğin birkaç şey var:

• Saç Stilini Değiştir: Alnını kısmen kapatacak saç stilleri seçebilirsin. Örneğin, uzun perçemler veya yanlara ayrılmış saçlar alnını daraltmaya yardımcı olabilir.
    • Makyaj Kullan: Kaşlarını koyulaştırmak ve alnını daha dar göstermek için makyaj kullanabilirsin. Kontürleme teknikleri de alnını daraltmaya yardımcı olabilir.
    • Aksesuar Kullan: Şapkalar, kafa bantları ve bandanalar gibi aksesuarlar alnını kapatmaya ve daha küçük görünmesine yardımcı olabilir.
    • Alnına Dikkat Çekmekten Kaçın: Alnına dikkat çeken kıyafetler veya saç aksesuarlarından kaçınmalısın. Bunun yerine, yüzünün diğer özelliklerine dikkat çekecek renkler ve desenler seçmelisin.

Alnım Çok Büyük

Alnının çok büyük olduğunu düşünüyorsan, bu konuda yapılabilecekler sınırlıdır. Ancak, yukarıda belirtilen ipuçlarını takip ederek alnını daraltmaya ve daha küçük görünmesine yardımcı olabilirsin.

Alnım Çok Açık Ne Yapabilirim?

Alnının çok açık olduğunu düşünüyorsan, saç çizgini doldurmak için topikal ilaçlar veya saç ekimi gibi tıbbi tedavileri düşünebilirsin. Ayrıca, alnını kapatacak saç stilleri seçerek veya makyaj kullanarak alnının daha küçük görünmesini sağlayabilirsin.

Alnım Çok Geniş Ne Yapmalıyım Erkek

Erkekler için alnını daraltmak için yukarıda belirtilen ipuçlarına ek olarak, sakal bırakmak da alnını daha az geniş göstermeye yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlk yapman gereken şey, ss atmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde oyle. Ben birde ameliyat oldum kafada ameliyat izi var. Hem ize hemde saç cizgimi değiştirmek için saç ektirmeyi düşünüyorum

• Kredi çek, havaalanı kur.

• Kendini sevmeyi öğren
  • Alnini bilmem de suratında bir şey var.

Yapacağın bir şey yok ve açıkcası rahatsız da etmedi beni. Saçını soldaki gibi sola yatır. Arkada toplayınca daha da belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hiroshima- -- 24 Mayıs 2017; 0:42:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaşlarını kalınlaştıracaksın, böylece daralacak.

• Alnini boya

• krdşm evde mezura veya cetvel varsa kaç cm olduğunu yazarmısın ? yoksada parmağınla ölç, kaç parmak olduğunu yaz. Bi öneri verebilirim sana.. (saçın tam başladığı yerden kaşlarına kadar olan mesafe)
  • kakül kestir.
  • benim alnım da bana geniş geliyor lakin şimdi dışardan gözle seninkini görünce garip gelmedi bana. biz gereksiz takıyoruz muhtemelen.

@adecekeri hocam kaş-saç arası 3 parmak (yüzük orta işaret), böyle söyleyince çok geniş gelmiyor lakin doğuştan yan taraflar açık. ne tür bir önerin var
  • quote:

Orijinalden alıntı: The legacy of Kül Tigin

benim alnım da bana geniş geliyor lakin şimdi dışardan gözle seninkini görünce garip gelmedi bana. biz gereksiz takıyoruz muhtemelen.

@adecekeri hocam kaş-saç arası 3 parmak (yüzük orta işaret), böyle söyleyince çok geniş gelmiyor lakin doğuştan yan taraflar açık. ne tür bir önerin var

3 parmak geniş değil, yan taraflar dediğin şakak kısmı galiba, öyleyse oralara bildiğimiz sarımsağı suyunu çıkara çıkara sert bi şekilde sür. %101 işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adecekeri

quote:

benim alnım da bana geniş geliyor lakin şimdi dışardan gözle seninkini görünce garip gelmedi bana. biz gereksiz takıyoruz muhtemelen.

3 parmak geniş değil, yan taraflar dediğin şakak kısmı galiba, öyleyse oralara bildiğimiz sarımsağı suyunu çıkara çıkara sert bi şekilde sür. %101 işe yarar.

Hocam Anders Brievik vardı ya hani, onun genel alın açıklığı var sadece yanlarda. Nasıl anlatsam bilemedim, ama genel olarak o kadar açık değil tabi ki sadece yanlar. Bir de tipim de o adama benziyor kaşlarım gözlerim ufak, haliyle baya geniş geliyor gözüme. Bu sarımsak olayı ciddi ciddi saç mı çıkartacak? Zararı olmayacaksa denemeye değer, sakala vesaire sürüldüğünü duymuştum zaten.

• quote:

quote:

quote:

Hocam Anders Brievik vardı ya hani, onun genel alın açıklığı var sadece yanlarda. Nasıl anlatsam bilemedim, ama genel olarak o kadar açık değil tabi ki sadece yanlar. Bir de tipim de o adama benziyor kaşlarım gözlerim ufak, haliyle baya geniş geliyor gözüme. Bu sarımsak olayı ciddi ciddi saç mı çıkartacak? Zararı olmayacaksa denemeye değer, sakala vesaire sürüldüğünü duymuştum zaten.

o adamda saç dökülmesi var + adamın kaşı yok, o yüzden alnı baya büyük gözüküyo, sarımsak olayı cidden işe yarıyo bide badem yağı, zeytinyağı gibi yağlar ile desteklersen saçın hem parlak ve canlı gözükür, hemde daha sağlıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adecekeri -- 24 Mayıs 2017; 1:17:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Kredi çek, havaalanı kur.

HAYQIIIIIIIIIRDDDDDIM ULANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
  • quote:

krdşm evde mezura veya cetvel varsa kaç cm olduğunu yazarmısın ? yoksada parmağınla ölç, kaç parmak olduğunu yaz. Bi öneri verebilirim sana.. (saçın tam başladığı yerden kaşlarına kadar olan mesafe)

4 parmak, 6cm hocam
  • quote:

yok be hocam. herkese dikkat ediyorum bi benim böyle :/
  • sakal bıyık vs gibi şeyler bence etkiliyor alın işini.
    mesela aynı elemanın sakallı ve sakalsız hali.alnı baya geniş bununda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 24 Mayıs 2017; 2:56:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.