Fenerbahçe'nin dünkü antremanında birbirinden beceriksiz olaylar yaşandı bunlardan en ilgi çekeni ise antreman sırasında topun sahayı terkedi oto yola fırlaması o esnadan oto yoldan geçmekte olan vatandaş topu aldı,güvenlik görevlerinin ikazı üzerine topu vermeyip aracıyla uzaklasan vatandas güvenlik kameralarıyla aracın plakası tespit edilip jandarmaya verildi. Jandarma şu an topu arıyomuş :)))
haberi bugun bi gazetede okudum ismini hatırlamıyorum kaynak isteyen olursada buluruz :)
benim yorumum ise fenerde başka top yokmuymuş acaba son toplarımıymış sen git milyon dolarlık futbolcu al sonra bi topun peşinde koş
fenerliler şimdi olay bi top değil yapılan saygısızlık felan demesinler sonuçta bi TOP
haksızmıyım
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz
belki de özel bir toptu
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
belki de özel bir toptu
Alıntıları Göster
Carlosun memeli siboplu topuysa kıymetlidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
Carlosun memeli siboplu topuysa kıymetlidir.
Alıntıları Göster
diğer beceriksiz olaylar neymiş acep?
quote:
Orijinalden alıntı: ayhansx1
diğer beceriksiz olaylar neymiş acep?
Alıntıları Göster
açtığınız konuya bakın ya sırf kirlikil başka birşey değil...fb nin veya gs, bjk nin bir top yüzünden bu şekilde davranabilecegine inanıyormusunuz...
açtığınız konuya bakın ya sırf kirlikil başka birşey değil...fb nin veya gs, bjk nin bir top yüzünden bu şekilde davranabilecegine inanıyormusunuz...
Alıntıları Göster
Fener saçmalık sınırlarını zorluyor
quote:
Orijinalden alıntı: İSKENDER_BÜYÜK
Fener saçmalık sınırlarını zorluyor
Alıntıları Göster
amaç?gaye?hedef?akıl,fikir...
quote:
Orijinalden alıntı: quak
amaç?gaye?hedef?akıl,fikir...
Alıntıları Göster
Jandarmalara top kovalatacaklarına Tümeri askere göndersinler vatana millete hayırlı bir iş yapmış olurlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Manero
Jandarmalara top kovalatacaklarına Tümeri askere göndersinler vatana millete hayırlı bir iş yapmış olurlar.
Alıntıları Göster
hapis yatırmasalar adamı bari
quote:
Orijinalden alıntı: Technics
hapis yatırmasalar adamı bari
Alıntıları Göster
Jandarma küfür ediyordur şimdi Fenere Askeri polisi uğraştırdıkları şeye bak
quote:
Orijinalden alıntı: Manero
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Manero
tümer sizin zamanınızda da tecilli olarak top oynuyordu değişen bişey yok gerci nasıl anlatacagız oda ayrı konu
koyultum birazda fontu büyük yapayım bi çaresi olur belki
quote:
Orijinalden alıntı: tedoa
quote:
Orjinalden alıntı: Manero
tümer sizin zamanınızda da tecilli olarak top oynuyordu değişen bişey yok gerci nasıl anlatacagız oda ayrı konu
koyultum birazda fontu büyük yapayım bi çaresi olur belki
Alıntıları Göster
jandarma karakol komunatı şimdi nasıl arıodur o topu
quote:
Orjinalden alıntı: EMNA
Fenerbahçe'nin dünkü antremanında birbirinden beceriksiz olaylar yaşandı bunlardan en ilgi çekeni ise antreman sırasında topun sahayı terkedi oto yola fırlaması o esnadan oto yoldan geçmekte olan vatandaş topu aldı,güvenlik görevlerinin ikazı üzerine topu vermeyip aracıyla uzaklasan vatandas güvenlik kameralarıyla aracın plakası tespit edilip jandarmaya verildi. Jandarma şu an topu arıyomuş :)))
haberi bugun bi gazetede okudum ismini hatırlamıyorum kaynak isteyen olursada buluruz :)
benim yorumum ise fenerde başka top yokmuymuş acaba son toplarımıymış sen git milyon dolarlık futbolcu al sonra bi topun peşinde koş
fenerliler şimdi olay bi top değil yapılan saygısızlık felan demesinler sonuçta bi TOP
haksızmıyım
Ya olacak şey mi yaa bir top için değer mi bu ALLAH ALLAH Bari meclise çıkmasalar vatandaş top çalio die
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
quote:
haksızmıyım
Ya olacak şey mi yaa bir top için değer mi bu ALLAH ALLAH Bari meclise çıkmasalar vatandaş top çalio die
Ne Siname Ne Tiyatro Ne de Alemde Bir Gece En Büyük Eğlence Fenerbahçe Boşa Dememişler Fenerde Olmasa Kime Gülücez
quote:
Orijinalden alıntı: Death_Hunter
Ne Siname Ne Tiyatro Ne de Alemde Bir Gece En Büyük Eğlence Fenerbahçe Boşa Dememişler Fenerde Olmasa Kime Gülücez
Alıntıları Göster
fenerbahçe kulübünün yerinde olsam o vatandaşı bulur ve bir top hediye ederim, gönlünü alırım. çok ayıp olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
quote:
haksızmıyım
quote:
Orijinalden alıntı: **HadeS**
Alıntıları Göster
Bence toplar muhtemelen malzemecilere falan emanettir. Giden topların parasını onlardan kesiyor olabilirler. Eger benim düsündügüm gibiyse malzemecilerin toplarını istemesi gayet dogal. Tabii benimki sadece bir düsünce.
quote:
Orijinalden alıntı: EMNA
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Şaka değil gerçek! Jandarma alarma geçti. Fener'in topu aranıyor...
TOPU KAPIP KAÇTILAR Çift kale maç çalışması sırasında, tesislerin dışına kaçan topu, kara yolundan aracıyla geçen bir vatandaş, güvenliğin uyarısına rağmen alıp gitti. Güvenlik elemanları, topu kaçıran aracın plakasını jandarmaya bildirdi. Jandarma şimdi o aracın peşinde...
KAYBOLAN TOP BUMUŞ BULANLAR YADA GÖREN LER HEMEN ALO 166 JANDARMAYI ARASIN