Şimdi Ara

ALO KONTÖR _üye olmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu servise 2 senelık 75 tl karsılıgında uye oldum tabı olurken k.kartımın arkasındakı 3 rakamıda soyluyorum...
    sizce guvenlı mı ve biraz mantıksızlık mı buraya uye olmak ?

• Dolandırılmak için bence güzel bir servis
  • bankadan mı yaparsın nereden yaparsın, bilmiyorum. iptal et.
    bir iki tane alo kontör başlığı vardı, baya uzun konuşuldu. dolandırıcı bir site.

memlekette hukuki alandaki boşluklar yüzünden bu tarz servisler vatandaşı tırtıklıyor rahatça.
    açıklar yavaş yavaş kapanıyor ama halen daha var sıkıntılar...
    operatörünüzün standart hizmetleri harici bu tarz şeylere itibar etmeyin.
  • bu servis vodafone hizmeti degil mi ki?
  • değil. yalan söylüyorlar tanıtımını yaparken...

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/594/f/3231/g/Alokontor+

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=alo%20kont%C3%B6r

http://forum.donanimhaber.com/m_36710531/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 5 Mayıs 2011; 16:17:19 >

• k kartımın arkasındakı son 3 hanesını bıle aldılar. kartımı degıstırmem gerekır mı ?
  • bankanla iletişime geç. tahminen yeni kart gönderirler, öyle çözersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acele mi ettim bilmiyorum ama bNkayi aradim kart degsm talimati verdler ve ucunku kisilerle bilgileri paylasmayin dediler.yazinin basinda acelemi ettim dedim cnku alokontor uyeligimi iptal ettrmek istesem tekrar yeni kart bilgilerimi istemicekler mi odeme iadesi icin ?
  • ara uyeligini iptal ettir.

kart iptaline gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

ara uyeligini iptal ettir.

kart iptaline gerek yok.

valla acele ettım galıba kredı kartını ıptal etmekle. iptal ettim bir kere. bundan sonra uyelıgımı ıptal ettırmem ıcın yenı kart bılgılerımı mı vermem gerekecekj ?
  • uuupupupupp
  • 75 tl peşin mi çektiler 2 yıllık? çektilerse bunun karşılığında en azından peşin ne verdiler?

kredi kartı bilgilerimi numara, son kullanma tarihi ve arkadaki kodu, 6 yılda sadece iki kişiye verdim elden,
    biri kız arkadaşım, biri ev arkadaşım. internetten alışverişte kredi kartı bilgilerini sistem tutmaz,
    ama elden o bilgileri vermek, kimlerin eline geçeceğini bilemezsin, kimse de garantisini veremez.

ben şimdi senin kredi kartı bilgilerini bilsem, internetten alışveriş yaparım istediğim gibi,
    dikkatliysen ekstrede, belki bana ulaşırsın bir şekilde banka ve emniyet üzerinden, ama bir o kadar da uğraşırsın.

sanmıyorum ki o parayı sana kolaylıkla versinler.
    önce bankanla görüş, dolandırıldığını söyle o alışverişte.
    bank bir şey yapamıyorsa alo kontörü arayarak iptal etmek istediğini söyle, uzun bir konuşma olacak
    sonuç alamazsan tüketici mahkemesine git, olayı anlat, bu işin çözümü varsa onlar senden gerekli bilgiyi vermeni isteyecek,
    vekalet alacak, bu işle ilgilenecek ve sonucu sana bildireceklerdir.

geçmiş olsun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.