Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
61.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten de düşük notlar vermişler. Oyungezer'in notu da pek iyi değildi zaten. 100 üzerinden en az 85-90 almayan oyuna para vermem ben. İlacı beklemeye razıyım...
  • Oyuna düşük puan verilmesinin sebebi, atari firması ile oyun siteleri arasında bir husumetten kaynaklanıyor.
    Yani arada sürtüşme varmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meydey45

AnimePiggy

alsana bir tane daha

bu siteler donanimhaber den de eski

Ben milletin verdiği puanlara laf etmedim, grafiklere öyle bakılması çok saçma olmuş. Ciddiyim videolara bak ve oyunun grafiklerine verilen puanlarla karşılaştır. Devil may Cry 4 gibi gölge efektleri bile gerçek zamanlı olmayan bir oyunun grafiklerine 8/80 üzeri not veriliyor( DMC güzel ona lafım yok ). Ciddiyim oyun siteleri çok abartmış. Oyunun eksisi zaten ağır kontrolleri.

• Valla Aid 5 Oyungezer dergisinden 7.7 puan almış.Kontrol sisteminin berbat olduğunu söylüyorlar.Kontroller hariç herşey güzel oyunda.(özellikle sesler 10 numara)

Eğer kontrolleri düzeltmek için bir patch yapılmazsa oyunun çok tutulacağını sanmıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: heavyy

Oyuna düşük puan verilmesinin sebebi, atari firması ile oyun siteleri arasında bir husumetten kaynaklanıyor.

Alakası yok onlar bahane. AitD iyi bir oyun olabilirdi ama rezalet kontrol sistemi ve yapay zekası yüzünden çok düşük puanlar aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 28 Temmuz 2008; 10:01:47 >

• SS'ler ben oyunda ilerledikçe devam edecek.

• Oyun sanırım 2 DVD?
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Oyun sanırım 2 DVD?

1 Double-layer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

quote:

Oyun sanırım 2 DVD?

1 Double-layer.

Yani oyuncudan alırken 2 dvd parası alacak?
  • Oyun alırken DVD fiyatı farketmez ki? Oyunu 90 liraya aldım. Havale ile aldım 86 lira.

Korsan diyorsan onu bilemem, oyun kırılmadı sanırım.
  • quote:

Oyun alırken DVD fiyatı farketmez ki? Oyunu 90 liraya aldım. Havale ile aldım 86 lira.

Korsan tabiki 80-90 kağıt ne vericem oyuna?
  • quote:

Oyun alırken DVD fiyatı farketmez ki? Oyunu 90 liraya aldım. Havale ile aldım 86 lira.

Anime oyun nasıl sen ondan bahset, orjinal almaya değer mi?
  • quote:

quote:

oyun daha kırılmadı pek kırılacak gibi de görünmüyor

• quote:

quote:

Sen bu zekada bir insansan ben ne yapayım.

Oyunu soran arkadaşlar: Oyunda kotroller ağır, sonradan alışıyorsunuz zaten, pek takmayın. Oyunda neredeyse her nesneyi kullanabiliyorsunuz, çok hoş olmuş. Zaten bu nesnelerin nasıl kullanıldığını falan biliyorsunuzdur. Arabayı çalıştıramadım ordan darbe yedik. Düşmanlarla başa çıkmak gerçekten çok zor, kolay bir şekilde öldürebiliyorsunuz gerçi, ama öldürene kadar canınız çıkıyor. Eğer düşmanı öldürdükten sonra ateşe sürüklemek size geliyorsa şu yöntemi deneyin; en yakın alevin oldğu yere gidin, canavarı bekleyin. Canavarı ateşin önüne alın, zaten vurdukça o ateşe doğru gerilecektir.

Oyun herkeze tavsiyemdir

• ben bir oyuna 86 ytl verirsem geceleri uyuyamam

beklemeye devam
  • quote:

Ne kadar oyun hastası adamlarsınız sizler ya.Multiplayersız oyuna 90 kağıt(senin için 86 kağıt olsun) bayılacak kadar hayranmısınız bu oyuna??

• Siz isterseniz kavganıza devam edni, ben kendimi sadece SS paylaşmakla mükellef görüyorum şu an.

SS'ler:

• Oyunda nesneleri kullanmaya çalışırken algılamıyor bazen deli oluyorum orda yaratıkımsı herif bana vuruyor ben karşısında mal gibi dikiliyorum..
  • Gözlerim mi bozuldu yoksa kafayı mı yedim anlayamadım? Benim mesaj dahil bir kaç kişinin mesajı silinmiş sanırım?
  • Konu dışı mesajlar benim tarafımdan şikayet edildi çünküAma arada yönetciler diğer mesajlarıda silmiş sanırım...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.