Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
61.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şikayet etmeyi marifet biliyorsanız işinizi tam yapınız lütfen! Konu dışı mesajlarmış! Peki bizim cevap yazdığımız mesajlar niçin hala duruyorlar yukarıda?

Benim ve birkaç kişinin mesajlarını silen yöneticileri de kınıyorum.Her şikayet geldiğinde mesajları okumadan,değerlendirme yapmadan sileceklerse bu işi direk otomatiğe de bağlayabilirler boşuna yormasınlar kendilerini de..
  • bu lanet şey kırılmadımı ?
  • İŞte Alone in the Dark'ın gerçek zamanlı fiziklerinden bir örnek(3 Farklı açıdan):

• REsimler güzel görünüyor.
  • Anime sen oynuyosan güzel diyorsan bende bi zaman sonra alabilirim orjinalini. SS ler ve bilgiler için saol.
    Oyuna verilirmi o para falan fıstık diyen arkadaşlarada susmalarını öneririm. Çünkü para adamın, zevk adamın. Sizi alakadar etmez vermiyorsan verme para. Verenide salak konumuna sokmaya çalışmayın bi zahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Jolly Joker -- 9 Ağustos 2008; 16:05:51 >
  • Oyun bitti bugün. 2 sonu var. 1. çok vasat. Ama 2. sonda dumur oluyorsunuz.

Sanırım devamı gelecek, sonu çok açık bitti.

Dizi gibi sezon sezon ne güzel olur. Zaten oyun dizi şeklinde yapılmış.

1. Sezon; Alone in the Dark: Near Death Investigation.

Oyunun sonundaki atmosferi görmeniz lazım! Zaten oyunun her bölümünde atmosfer süper ama, sonu bir başka güzel.
  • kontroller ancak bu kadar berbat yapılabilirdi grafik ses felan mükemmel ama kontrolu nasıl bu kadar berbat yapabilmişler anlayamadım, ben oyunu xbox ta oynuyorum onda kontrolun daha rahat olması lazım hele pc de bence hiç oynanmaz oyun, sakın gidipte orjinaline para felan vermeyin bence hatta boşuna indirmeyin bile oyunu oynarken resmen kasılıyorsunuz o kadar berbat oynanışı, bu firmanın hiçmi beta tester ı felan yok anlamadım ki
  • Acaba ben nasıl bitirdim??? 2. kere oynamaya başladım hatta...
  • Alone in the Dark Tam Çözümü

Evde otur otur çok sıkıldım ve sizler için böyle bir tam çözüm yapmak istedim. Tam çözüm şu anlık sadece ilk 2 bölümü içeriyer. Diğer 2 bölümü hazırladım.
    Buyrun sizler için hazırladığım tam çözümün ilk kısmı;

(Yazım Hataları affola, hızlıca yazdım)
    Bölüm 1: BlackOut:

Kendinizi bir yatakta baygın halde bulacaksınız. Bir süre sonra elemanlardan biri sizi kaldıracak, yavaşça suratına doğru bakın.Burada yarı baygın olduğumuzdan gözlerimiz sürekli bozulacak. X tuşuna basarak gözlerinizi kapatıp açın.
    Bir süre sonra içeriye bir adam girecek, bizi öldürmesi için bizim başımızdaki elemana emir verecek. Ayağa kalktığınızda admaın direktiflerine uyarak ilerleyin. En sonunda merdivenlere ulaşacaksınız, bu sırada gözlerinizi kapatmayı unutmayın. Yukarı çıktığınızda önünüzden bir yaratık geçecek. Bu olaydan sonra adam sizden duvara yaslanmızı isteyecek, eğer yaslanmayıp yanına giderseniz kafana bir tane sıkıveriyor. Burada anlamadığımız bir anda yaratık elemanı kapacak. Bizde o sırada aşağıya düşeceyiz.
    Önümüzdeki yol dümdüz, ilerleyin. İleride sadece kopuk bir elektrik kabolsu var, yanından dikkatlice geçin. Ara videodan sonra aynanın sağındaki yoldan devam edin, asansör gelecek, üstüne çıkın. Tekrar bir ara video. Videonun ardından dümdüz ilerleyin, ilerideki merdiven yukarı çıkın. İlerleyin, ileride ipi serbest bırakmamız lazım. E tuşuna basın ve ipi serbest bırakın. Burda ipten aşağı sallancağız, ama dikkatli olun tuzaklar bizleri bekliyor. Aşağıda pervaneleri göreceksiniz, onların üstünden atlayarak geçin. Böylece pervaneler bizi iktiremeyecek. Aksi takdirde ipten düşeceğinizi sanmıyorum, ama zorlanacaksınız. 2 pervaneyide geçtikten sonra elektrik kablolarından biri altınızdaki demir tellere değecek. Elektirik kablosunu tutan dikdörtgen kutuyu sağdaki çıkıntıya tutturmaya çalışın, böylece elektrik tellere değemecek. Aşağıya tedbirli bir şekilde inin, ipin kısa olduğunu göreceksiniz. Bir anda yukarıda isansör kapısı patlayacak. Oradan içeri girin.
    Başka bir sequence'e geldik. Hemen sağa dönüp kapıyı açın, içeride bir kadın göreceksiniz. Ona aldırmayın(güzel değil zaten=)). İlerideki 2 tahtanın arasından geçin. Önünüzdeki kapıyı tıkayan masayı çekin ve kapıdan içeri girin. Burası yanıyor, hemen yangının sağındaki tüpü alın ve FPS moduna geçerek alevleri söndürün(eğer alevler söndüğünde kapı kapalı kalırsa TPS moduna geçip kapıya tüple vurun). Odaya girince şişman doktorumuz gelecek karşınıza. Hemen kapıyı elinizdeki tüle kırıp ilerleyin. O da nesi, bu kapıda yanıyor. Az önceki taktiği uygulayın. Kapıyı söndürüp geçtiğimizde sağ taraftaki yol yanıyor olacak. O yolu tamamen söndürün. ve koşarak karşıya atlayın. Doktorun öldüğünü göreceksiniz. Sağ taraftaki polisin silahını alın. Ve kapının kilidini kırın. Ara video girecek. Bu ufak videodan sonra kapıdan girin. 2 adet dolap göreceksiniz, ilkinde fener pili diğerinde ise sağlık spreyi var. Sağlık spreyini alın ve bacağınızı iyileştirin. Hemen ardından bir sarsıntı gelecek. Odalarda dolaşa durun. Ve bir süre sonra dolapların olduğu odaya geçin. Üst kat bir anda aşağı düşecek ve kapı eşiğindeki adam sizden yardım isteyecek. Tam ona giderken... Bu güzel videoyla başbaşa kalın.
    Videonun ardından balkona düşeceksiniz. Hemen kapının yanındaki elektrik teline tutunun ve adamın olduğu platforma atlayın. Adamın arkasından ilerleyin. Adamın bulunduğu yer çökecek. Sizin bulunduğunuz yerde kırılıcak, tutanarak sağa doğru ilerleyin. Aman sıçrayan arabaya dikkat. Sona vardığınızda yukarı çıkın. Tekrar yukarı atlayın, sağa dopru temkinli bir şekilde ilerleyin. Bu sırada atmosferin tadını çıkarmayıda unutmayın. sona vardığızda çıkıntıyı bırakın ve tekrar elektrik teline tutunun. İpten sıçrayın, böylece ip serbest kalacak. Kablodan yukarı çıkayın, hemenb yan tarafa atlayın. Ardından yukarıdaki çıkıntıya atlayın. Sağa doğru ilerleyin, tutunduğunuyz kısım kopacak, düşmeden balkonun üstüne varmaya çalışın ve çıkıntıyı bırakın. Şimdi üstteki balkona ulaşmaya çalışacağız. Direk kapıdan girin, aşağıya atlayın ve yerdeki tüpü halatın tuttuğu demir platformun üstüne bırakın. Tam arakınızdaki çıkıntılaran tekrar aşağıyta atladığınız yere ulaşın. İpi göreceksiniz. Hemen ipe atlayın. Böyleye tüp bizim olduğumuz kısma ulaşacak(alkış). Tüpü alın ve arkadaki alevleri söndürün. Hemen yukarı atlayın ve sağa doğru ilerleyin. Üst balkona ulaştık. Hemen kabloya tutunup yukarı çıkın. Kaployu tutan aparatlar kopacak, siz ona aldırmadan sürekli çıkmaya devam edin. Sonunda bir balkona ulaşacaksınız. Balkona atlayın. Odada bulunan çöple kovasıyla kapıyı kırın. İlerleyin, üstünde bulunduğunuz kat yıkılacak, ve yanımızdaki bayan ona yakışmayan bir sona uğrayacak(güzel değildi zate). Hemen karşıdaki masayı duvara doğru çekin ve yukarı atlayın. O sırada gideceğimiz yol elektirkli kablolar tarafından kesilecek. Hemen sağdaki çıkıntıya tutunarak ilerleyin, odaya vardığınızda yukarı çıkın. Hemen soldaki çıkıntıdan geçin ve elektriği kapatın. Aşağı atlayın, aleve dikkat ederek devam edin. Amcanın teki sizi çağıracak. Ama yol karanlık ve dar. Sandalyelerden birinia lın yakın ve yolunuzu aydınlatın. Amcamın karşısındaki tarafa ulaştığınızda direk karşıya atlayın. Ara videoyu izleyin, ilk bölüm bitti hayırlı olsun.

Bölüm 2: Questions:

Ara videodan sonra güzel bayanla kapışacaksınız. Odanın diğer tarafında bir adet katana tarzı kılıç var. Onu alın ve hazır mutfaktayken teyzemizi doğrayın. Baygınlaştığı sırada oda alev alacak, direk yaratığı aleve sürükleyin ve ölüşünü izleyin. Hemen ardından odaya atıldığınız yerde bir kablo göreceksiniz ona tutunup yukarı kata yeniden çıkın. Sağa sola sallana bir platform göreceksiniz. Karşıya atlamamız gerekiyor, doğru zamanlama ile kolayca atlayabilirsiniz. Hemen aşağıya inin yerdeki tüpü alın ve asansör kapısını kırmaya çalışın. Hızlı olun, alevler size doğru geliyor. Ara videodan sonra kapıyı açmaya çalışın olanlarım izledikten sonra Sarah'ın yukarı çıkmasına yardım edin, ardından sizde yukarı çıkın. Diğer asansöre geçin, ve odaya girin. Yerdeki fener ile kurşunları alın. Ufak yaratıklar gelecek hepsini öldürün. Apartmanın resepsiyon kısmı gibi yerin arka kısmına geçin ve kısa devre yapmış kabloları çalıştırın. Ara video girecek ve bir yaratıkla karşılaşacaksınız. Ateş etmeyin! ileride sandalyelerden birini ateşe tutun ve yakın. Canavara değdirdiğiniz anda ölecek. Sarah'ın bulunduğu yanında bulunduğu kapıya gelin ve doğru tuşları bulup kapıyı açın. Şifre: 943(aslında bu rakan bir şeyi ifade ediyor). Aşağıya inince bir video girecek ve olamaz! Yeniden yaratık! Az önceki aynı taktiği kullanarak öldürün.
    Merdivenden aşağı inin hemen tüpü alarak ateşi söndürün. Garaja ulaşın, oyunun önemli diyaloglarından birinin geçtiği videodan sonra ilerde bir beyzbol sopası bulacaksınız. Arabanın camını kırıp arabaya binin. Şimdi arabayı çalıştırmamız gerkiyor. Öncelikle kabloların olduğu gözü açın, 2 elinizdede yeşil kabloları seçin ve birbirine dokundurun, bir bar çıkacak. Ok barın yeşil kısmına geldiğinde W'ya basıp arabayı çalıştırın. Burda arabayı sürerken dikkatli olun. Anlatmama gerek olduğunu var saymıyorum, yolun sizi götürdüğü yere ilerleyin. Yolun sonunda alevli kısımdan atlayınca tavan çökecek. Arabanın benzinin aktığını göreceğiz. Hemen yan odaya girin ve oradaki zippo ile fener pilini alın. Zippo ile arabaın akmış olan benzinini yakın ve arabadan mümkün olduğunca uzak durun. Araba patladıktan sonra garajın içerisine doğru yol almaya devam edin. İleride yanan kısımları göreceksiniz. Garaj kapsının yanında ki yolu kapayan odunları yakmamız gerekiyor. Hemen yerden bir sandalye alıp yakın ve yolu kapatan tahtaları yakıp yolunuzu açın. Yer altından yürüyen yaratık gelecek, ondan kaçın bir süre sonra uzaklaşıyor. Açtığınız yoldan girin ve hemen taksiye atlayın. Önünüzdeki kapıyı kırın, ve hemen taksiyi sağa yönlendirip garaj kapısını kırın. Şimdi yolumuz açık, caddeye ulaşıyoruz.
    Burada yapacağımız şey basit. Ara videodan sonra gaza asılın ve dikkatli bir şekilde yolun sizi götürdüğü yere doğru gidin. En sonunda parka ulaşıp ara videoyu izleyip şok olun. Bir bölüm sonu daha, hayırlı olsun.

• bence orjinal almaya degecek bir oyun degil

ben sahsen diablo 3 u orjinal almayi dusunuyorum
    tabi makul fiyatlarla gelirse
  • yaa arkadaslar sizce almaya değermi ?*
  • Ben seyrettiğim bi videosundaki kontrollerin berbatlığından dolayı çok soğuk bakıyorum bu oyuna.İndirmeye bile değmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leanback

yaa arkadaslar sizce almaya değermi ?*

bence almaya değmez.
  • SS veren arkadaşım,sistemini ve aldığın FPS leri de bize bilgi olarka verir misin?FRAPS ı kullanabilirsin FPS ölçüü için.Sistemini ve oyun grafik ayarlarını da yazarsan süper olur
  • Öcelikle merhabalar. Sisteme panelden ulaşabilirsin. Eğer ATI kartın varsa bulaşma derim. Oyun gerçekten güzel olmasına rağmen ATI kartlara adam gibi optimize değil. HD3850 ile park içinde 18 fps görüyor, ama aynı sistemle 8600gt'de 25 küsur FPS'den inmiyor. Oyundan atma problemleri oluyor ki bu yine Nvidia kartlarda aşanmıyor. Bu durum HD4870'de dahi böyle...

Bunun için Eden Games'e mail attım. Adamların cevap belli;

"Her karta optimize edemeyiz değil mi?" ve bu kart HD3850 gibi güncel bir kart ha?

Atari forumlarında bile ATI kullanıcıları bas bas bağırıyor "bu nasıl optimize" diye.

Yine Nvidia parayı basmış belli... Neyseki bir süre arkadaşımla ekran kartlarımızı takas ettik de oyunu bitirdim. HD3850 ile park videolarında atıyor, bunun için videoya gelmeden önce grafikleri minimuma çekmek lazım. Ardından tekrar High detaya alıyorum.

Eğer kartın Nvidia ise çekinmeden alabilirsin. Eğer ATI kullanıyorsan oyundan patch veya AMD'den yeni sürücü bekle, belki düzeltilir.

Ama inan bana harika bir deneyim yaşayacaksın. Gerçekçi fizik ve park atmosferi ile.

• yahu adam gibi ilaç yok mu.7gb indirdim oyunu oynayamıyorum nasıl iş ya.
  • bu oyun tarhe geçti bence
  • Beyler oyunun no-dvd fixleri çıkmış. Orjinal sahipleri dvd siz oynayabilir. ama daemon tools falan kurmayin sonra o secure koruması yalan oluyor. dvd yi taksanda açmıyor. bir deneyen olursa güzel olur. şuan iki tane fix çıkmış görünüyor. indirip deneyen olursa güzel olur. no-dvd fixi exe şeklinde değil. daemon tools gerekiyor.deneyen olursa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 12 Ağustos 2008; 12:20:45 >
  • Hacı Hatrick yapmışsın bakıyorum 'deneyen olursa güzel olur' yazmışın 3 kere
  • Başta o kadar süper grafikli ss yayınlandı ama gel görki oyun fosDemekki o ss lere rağbet etmemek gerekirYani fos derken yanlış anlaymayın bende alacam bu oyunu fakat yayınlanan ss lerle oyunun gerçek grafikleri arasındaki fark dağlar kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 12 Ağustos 2008; 14:40:41 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.