Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
61.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sonunda açabildim oyunu ilk başta elamnın biri bize vurup duruyor hangi tuşa bascaz orda :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane48

Arkadaşlar sonunda açabildim oyunu ilk başta elamnın biri bize vurup duruyor hangi tuşa bascaz orda :)

O adam seni biyere götürüyor infaz için.
    Sen o adamın dediği yönde ilerlemessen ensene tokatı yapıştırıo. O adama birşey yapamıyorsun yani dövmeye falan çalışma.
  • aksiyon tarzı oyunda konulmayacak bir kontrol sistemi koymuşlar. birinci kötü yanı tamamıyla alışılmışın dışında. siz s tuşuna basıp adamın geri dönmesini beklerken adam moonwalk yapar gibi geri geri yürüyor. bir de incecik duvarlardan geçmeye çalışınca aynı yerleri tekrar oynama olasılığı artmış. kontrolün güzel yanları da var. elimizdeki objeyi 3rd person kameradayken sağa sola ve yukarı aşağı oynatabiliyoruz. çok yeni birşey olmasada oyunda bu sistemi kullanmanız gereken yerler var (özellikle ateşi oyunda çok kullanacağız) ve insana keyif veriyor. bulmacalarla da biraz kafayı çalıştırınca oyun vasat olmaktan kurtulup oynanabilir olmuş bence.
  • hangi versiyonunu indirioruz beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

quote:

Arkadaşlar sonunda açabildim oyunu ilk başta elamnın biri bize vurup duruyor hangi tuşa bascaz orda :)

O adam seni biyere götürüyor infaz için.
    Sen o adamın dediği yönde ilerlemessen ensene tokatı yapıştırıo. O adama birşey yapamıyorsun yani dövmeye falan çalışma.

Ee bişe yapmayınca da adam arkadan ha biere enseye patlatıo

Ve sahne tekrarlanıyor

Hangi tuşa bascaz yaw

• W ile ilerlemen gerek
  • Elinde oyunun indirme linki olan varsa pm atabilir mi? Tek link olursa sevinirim.
  • arkadaşlar bu oyunu bende kurdum ama oyundaki konuşma seslerini duyamıyorum sorun bende mi yoksa ilacı mı problemli anlayamadım. Aynı sorunu yaşayan var mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayer983

arkadaşlar bu oyunu bende kurdum ama oyundaki konuşma seslerini duyamıyorum sorun bende mi yoksa ilacı mı problemli anlayamadım. Aynı sorunu yaşayan var mı??

Bende gayet normal ses sorunu yok.

Ama ben ilk yerde iple aşağıya sarkıoz ya orda sola da gidemiyorum aşağıda da elektrik dalgaları var nereye gitcez arkidişler
  • quote:

Bende gayet normal ses sorunu yok.

Hayret bişe ya. Ben daha önce çıkan oyuna yeni çıkan ilacı attım. Oyunda menüler ingilizce ses efektleri de duyuluyor. Ama ingilizce ayarladığımda konuşma sesleri duyulmuyor. Rusçaya ayarladığımda konuşma sesleri var.

Birde oyunun videolarını bink video ile açtım ingilizce videoları izledim ama oyunda konuşma seslerini ingilizce olarak alamıyorum. sorun nerde acaba bilgisi olan var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 25 Ağustos 2008; 23:54:56 >
  • Oyunda bi yere geldim daha başları ev yıkılmaya başlıyo adamın biri tüp patlamasından fırlıyo ileri bizde düşmeye başlıyoz orda oyun yawaşlıyo. ANlamadım neden beklesem geçermi acaba acayip bi yawaşlama etraftaki nesenlerde sorun yok adam 2 saniyede bir resim resim ilerliyo. Yaw oyunda biraz ilerliyeyim dedim herkes kötü diyo belki beğenirim diye ama. dakka bir hata 1
  • yangın tüplerini nası kullanıyoruz,ateşi söndürmek için düğme 0 a basın diyor basıyorum söndürmüyor,adamı kurtardım alevlerin arasında yanacaz kızla beraber yardım lütfen
  • TAB tuşu ile FPS bakış açısına geçiyor, haliyle yangını söndürebiliyorsun.
  • yav sen milyonlarca dolar harca gece gündüz çalış reklam yap oyunu tanıt ama kontrollerde sürün nasıl bir mantık bu kontrol olayı
    pach felan çıkarmı acaba
  • Bu oyun kıtlığında oynanacak bir oyun günlerdir bekliyoruz bu oyunun ilacını ve sonunda oldu bu kadar geç çıkmasından dolayı merak oluşturdu insanlarda bu meraktan dolayı korsan çok oynanacak bu oyun...
    oyuna gelince grafikler evet çok çok çok kaliteli olmayabilir ama kötüde deil seslerde iyi kontrollere kötü diyen arkadaşlarada tavsiyem oyunu biraz oynasınlar alışınca dedikleri gibi olmadığını görecekler..
    oyunda herşeyle etkileşimde bulunabiliyorsun her delikten bişeyler bulabiliyorsun zevkli bir oyun yani...
    en baştada dediğim gibi bu oyun kıtlığında oyananabilecek bi oyun...
  • 13 sayfa okumaya üşendim ve şu soruyu sormak istedim.Bu oyun hala kırılamadı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

13 sayfa okumaya üşendim ve şu soruyu sormak istedim.Bu oyun hala kırılamadı mı?

bu sayfayı oku yeter cevap bu sayfada
  • Kırılmadık oyun kaldı mı ya?
  • en sonunda oynayabilecez oyunu
  • aslında indirmeyi düşünmüyordum ama malum yerlerde yabancılar oyna abanmışlar.

gece iner ama bu aralar stalker çıkacaktı...keşke daha erken gelseydi şu oyun..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.