Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
61.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav o yerden gelen canavar benide öldürüyor üstünden felan zıplıyorum ama yakalıyor yakaladıktan sonra bazı tuşlar gösteriyor basmam gereken ama genede öldürüyor beni nsıl geçicem onu ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: PesimistRap

quote:

Orjinalden alıntı: slayer983

arkadaşlar bu oyunu bende kurdum ama oyundaki konuşma seslerini duyamıyorum sorun bende mi yoksa ilacı mı problemli anlayamadım. Aynı sorunu yaşayan var mı??

Bende de aynı sorun var. Nasıl çözebiliriz acaba?

Bilen yok mu?
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: slayer983

arkadaşlar bu oyunu bende kurdum ama oyundaki konuşma seslerini duyamıyorum sorun bende mi yoksa ilacı mı problemli anlayamadım. Aynı sorunu yaşayan var mı??

Bende de aynı sorun var. Nasıl çözebiliriz acaba?

Bilen yok mu?

bir önceki sayfaya bakmanız yeterliydi.

quote:

Orjinalden alıntı: kirmizibulten

ses problemini çözdüm.ses kartını surreound kullanıyorsanız ayarlarından stereo yapın.sorun düzelecektir.

• @kirmizibulten
    Zaten stereo galiba. Masaüstü stereo hoparlörleri seçili. Yanlış yerdenmi bakıyorum acaba emin olmak için tam olarak nerden yapılıyor söylermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızgın Adam -- 27 Ağustos 2008; 13:16:36 >
  • Bende aynı yerde kaldım o canavarsı mahluktan nası kurtulucaz
  • quote:

@kirmizibulten
    Zaten stereo galiba. Masaüstü stereo hoparlörleri seçili. Yanlış yerdenmi bakıyorum acaba emin olmak için tam olarak nerden yapılıyor söylermisiniz?

ses kartının ayarlar kısmı.seninki neresi bilmiyorum.örnek benim realtek.ayarlarına girdim stereo yaptım.
  • quote:

quote:

@kirmizibulten

ses kartının ayarlar kısmı.seninki neresi bilmiyorum.örnek benim realtek.ayarlarına girdim stereo yaptım.

Burdan yapmıyormuyuz?

• arkadaşlar oyunu kurdum krack ve gerekenleri yaptım,oyun açılıyor firma reklamlarından sonra sayfa kararıyor ve sağ alt köşede yuvarlak sanki bir haça benzer bişey dönüp duruyor......

ama oyun açılmıyor,sebebi ne olabilirki ????

ekran kartım ati x1300 pci express

ram 512mb...

ama zannetmiyorumki bununla alakalı olsun oyun açılmıyor çünki ????
  • quote:

Burdan yapmıyormuyuz?

hayır.bende bu şekilde mesela;

• quote:

Orjinalden alıntı: TİTAN06

arkadaşlar oyunu kurdum krack ve gerekenleri yaptım,oyun açılıyor firma reklamlarından sonra sayfa kararıyor ve sağ alt köşede yuvarlak sanki bir haça benzer bişey dönüp duruyor......

ama oyun açılmıyor,sebebi ne olabilirki ????

ekran kartım ati x1300 pci express

ram 512mb...

ama zannetmiyorumki bununla alakalı olsun oyun açılmıyor çünki ????

oyun içindeyken alt+tab yapıp masaüstüne dön ve görev yöneticisinden işlemler kısmından oyunun çalışan exe sine sağ tıkla ve "öncelik ata" kısmından "yüksek" seçeneğini seç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksnake03

1-arkadaşlar o arabaya binip garajdan cıkmaya calıstığımız zaman arabamız kaza yapıyor ve baska araba bulmamızı istiyor..o arabaya gitmeden bir yeri ateşe vermemiz gerekiyor..ateşe verince o canavar geliyor ve beni öldürüyor.nasıl gecebilirim?
    2-vücudum yaralarla dolu nasıl iyileştirebilirim?o spreylerden sadece 1 kere aldım oyunun basında oda sıktım bitti.
  • beyler bi kadınla karşılaştım asasörde daha sonra aşağıya indik fakat bir kapı var şifreli ve şifreyi bir türlü bulamadım nereden bulacaz bu şifreyi ya.
  • bu oyun joypad le oynanabiliyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdaldarici1

yav o yerden gelen canavar benide öldürüyor üstünden felan zıplıyorum ama yakalıyor yakaladıktan sonra bazı tuşlar gösteriyor basmam gereken ama genede öldürüyor beni nsıl geçicem onu ben

yokmu bilen arkadaşlar
  • quote:

quote:

Burdan yapmıyormuyuz?

hayır.bende bu şekilde mesela;

sesin az çıkma sorununu ben de yaşıyorum.bendeki de realtek ama o seçenekler içinde stereo yok.kulaklık ve 2 kanallı hoparlör diye gidiyor.sesi sonuna kadar açmama rağmen cılız bi ses geliyor.başka bi yerden ayar yapılıyor olabilir mi acaba?

• oyunun sesi cok kısık cıkıyor..bu genel bir problem ne yazıkki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhandeep

beyler bi kadınla karşılaştım asasörde daha sonra aşağıya indik fakat bir kapı var şifreli ve şifreyi bir türlü bulamadım nereden bulacaz bu şifreyi ya.

Orda belirli tuşlar kanlanmış zaten belli oluyor. Şifresi 3 4 9 du galiba 9 4 3 te olabilir.
  • @kirmizibulten arkadaşı dedğini yaptıktan sonra oyun açtı ama açmaz olaydı benim emektar ati x1300 ile vede 512mb ramle resmen süründük yerlerde.....

birde oyunun maus ile kullanımı okadar berbatki habire ölüyoz,bu zıkkım oyunun joypad ile oynama durumu yok galiba çok araştırdım bulamadım.......???
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre544

sesin az çıkma sorununu ben de yaşıyorum.bendeki de realtek ama o seçenekler içinde stereo yok.kulaklık ve 2 kanallı hoparlör diye gidiyor.sesi sonuna kadar açmama rağmen cılız bi ses geliyor.başka bi yerden ayar yapılıyor olabilir mi acaba?

2 kanallı hoparlörü seç.oyun içinde options kısmından da ses kalitesini low yap öyle bir dene istersen.
  • Bende Bugün İndirip Oynamayı planlıyorum herkes çok methediyor

işllh akıcı şekilde oynayabilirm.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.