Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
61.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kirmizibulten

quote:

Orjinalden alıntı: emre544

sesin az çıkma sorununu ben de yaşıyorum.bendeki de realtek ama o seçenekler içinde stereo yok.kulaklık ve 2 kanallı hoparlör diye gidiyor.sesi sonuna kadar açmama rağmen cılız bi ses geliyor.başka bi yerden ayar yapılıyor olabilir mi acaba?

2 kanallı hoparlörü seç.oyun içinde options kısmından da ses kalitesini low yap öyle bir dene istersen.

Ses kalitesini low yaptım sorun çözüldü.
  • Bende oynuyorum bir sorun yok ses ve görüntü full ayarların hepsi hiç bir sorun çıkmadı
    ama takıldım bir yerde binanın dışından tırmanıyoruz bir yere iple aşşağı iniyoruz ve yangın tüpü var onu yukarı çıkartcaz galiba onu nasıl halledicem ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat_gezer

Bende oynuyorum bir sorun yok ses ve görüntü full ayarların hepsi hiç bir sorun çıkmadı
    ama takıldım bir yerde binanın dışından tırmanıyoruz bir yere iple aşşağı iniyoruz ve yangın tüpü var onu yukarı çıkartcaz galiba onu nasıl halledicem ?

üst katta ip var ona asılınca aşağıdaki diğer ucuna bağlı bir tahta parçası yukarı çıkıyor ve bir yere takılıyor.o tahta parçasının üstüne yangın tüpünü koyacaksın ve yukarı çıkıp ipe asılacaksın.yagın tüpünü üst kata atacaksın böylece.
  • Orjinalden alıntı: erdaldarici1

Orjinalden alıntı: erdaldarici1

yav o yerden gelen canavar benide öldürüyor üstünden felan zıplıyorum ama yakalıyor yakaladıktan sonra bazı tuşlar gösteriyor basmam gereken ama genede öldürüyor beni nsıl geçicem onu ben

cevap verebilecek biri barmı
  • quote:

quote:

yav o yerden gelen canavar benide öldürüyor üstünden felan zıplıyorum ama yakalıyor yakaladıktan sonra bazı tuşlar gösteriyor basmam gereken ama genede öldürüyor beni nsıl geçicem onu ben

yokmu bilen arkadaşlar

HEeee heeee.Asansör düğmelerine iyi bak.Üç tanesinin üstü kanlı yavvvvv.Demekki önceden basılmış.....

• Arkadaşlar paneldeki sistemle nasıl çalışır oyun? Ona göre indircem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

Arkadaşlar paneldeki sistemle nasıl çalışır oyun? Ona göre indircem.

Valla oyun ati kartları için iyi optimize edilmemiş.Kısacası ati kartlar bu oyunda ağlıyorAma oyunun değerlerini düşürüp oynarsın bana göre.
  • oyunu halen orjinal almakmı lazım,
    bazıları indirecem falan diyorda önceki mesajlarda
  • Arkadaşlar oyunu ben dün kurdum o ses sorunu bendede var akşam deniyeceğim düzelir muhtemelen ama birde menüde sorun var Menü butonları gözüküyo ama arka tarafta görüntüler açılıştaki görüntüler birbirine girmiş durumda oyuna giriyorum bi grafik sıkıntısı yok. Ekran kartı 1gb HD3850 sizce neden oluyodur çözümü varmıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalimtürk

oyunu halen orjinal almakmı lazım,

Orjinal almaya değmez. Kontroller berbat daha kötü yapamazlardı. Sorunsuz cracki çıktı zaten.
  • aman aman eğer ekrankartınız 1900 ve üzeri değilse birde işlemciniz 2,4 ve üstü değilse vede raminiz 1gb üstü değilse hiç yüklemeyinde oynamayında derim.....

hele hele oyundaki kullanım berbat okadar opsiyon varki nezaman neye basacağınıza şaşırıyorsuınuz,en berbat yanıda joystick ile oynayamaman.........
  • Yardım edebilecek biri var mı?

Arkadaşlar oyunu ben dün kurdum o ses sorunu bendede var akşam deniyeceğim düzelir muhtemelen ama birde menüde sorun var Menü butonları gözüküyo ama arka tarafta görüntüler açılıştaki görüntüler birbirine girmiş durumda oyuna giriyorum bi grafik sıkıntısı yok. Ekran kartı 1gb HD3850 sizce neden oluyodur çözümü varmıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: PesimistRap

quote:

Orjinalden alıntı: zalimtürk

oyunu halen orjinal almakmı lazım,

Orjinal almaya değmez. Kontroller berbat daha kötü yapamazlardı. Sorunsuz cracki çıktı zaten.

aynen ben de katılıyorum sana.bu kadar berbat kontroller görmedim.tam oyuna ısınayım diyorum kontroller yüzünden gene soğuyorum.hele elinde balta ya da uzun bi cisim varken kapılardan geçmek deli ediyor.
  • Arkadaşlar oyunu yükledim ve taksiyle kaçtığımız yere kadar zorlanarak oynadım(kontroller yüzünden). İnanılmaz bi fps düşüşü oldu orda, ati kartlara hiç optimize edilmemiş oyun, grafikleri de kötü. Kaldırdım oyunu pc den ve bir patch gelir diye (hiç sanmıyorum) kenarda tutuyorum imajını.
  • Kontroller bana rahat geliyor da, ilk defa aldığım bir oyun için pişmanım. Nedeni ise ATI kartlara optimizasyon ve ATI kartlarda atma problemi. Parktaki bölümlerde atıyor.

Oyunu 70'e satıyorum, talip varsa pm atsın. ATI'ın varsa bulaşmayın derim.
  • quote:

Arkadaşlar oyunu yükledim ve taksiyle kaçtığımız yere kadar zorlanarak oynadım(kontroller yüzünden). İnanılmaz bi fps düşüşü oldu orda, ati kartlara hiç optimize edilmemiş oyun, grafikleri de kötü. Kaldırdım oyunu pc den ve bir patch gelir diye (hiç sanmıyorum) kenarda tutuyorum imajını.

Bende can havliyle o bölüme kadar dayandım ama olacak gibi değil...bu kontrollerle oynamak çok zor.
  • quote:

Arkadaşlar oyunu yükledim ve taksiyle kaçtığımız yere kadar zorlanarak oynadım(kontroller yüzünden). İnanılmaz bi fps düşüşü oldu orda, ati kartlara hiç optimize edilmemiş oyun, grafikleri de kötü. Kaldırdım oyunu pc den ve bir patch gelir diye (hiç sanmıyorum) kenarda tutuyorum imajını.

%26'da iniyor bıraksammıki
  • hemen
  • Valla dedin biraktim indirmeyi
  • arkadaşlar ben şimdi bu ceketimizdeki fazla eşyaları nasıl bırakacam bilen varmı
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.