Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
61.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şahsen benim hd2600 le gayet iyi çalışıyor. 8.8 yüklü 1280*800 çözünürlükte high kalitede gayet akıcı bir şekilde oynanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: smariton

şahsen benim hd2600 le gayet iyi çalışıyor. 8.8 yüklü 1280*800 çözünürlükte high kalitede gayet akıcı bir şekilde oynanıyor.

İşletim sistemin nedir?
    Xp de oyunu açamadım, vistada oyun açılıyor fakat loading ekranında bile takılıyor, xp de loading ekranında takılma yok (dönen logo dan bahsediyorum)
    ama ne yazık ki oyun açılmıyor.
    Sanırım indirdiğim sürüm sorunlu çünkü oyunda konuşma sesleri de yok

NOT: Vistada 8.8 CCC ile 1024x768 full de fps fena değil ama takılmalar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 29 Ağustos 2008; 22:13:15 >
  • xp işletim sistemim. konuşma seslerinde bi problem yaşamadım. senin kart agp olduğu için belki yavaş olabilir. işlemcide kuvvetli olduğu için benimkinde bi problem yaşamadım
  • Sonunda xp de açabildim (görev yöneticisinden AitD ın önceliğini yüksek yaparak)
    Oyun artık takılmıyor gayet iyi çalışıyor ama ses sorununu çözebilmiş değilim, realtek 4.05 driver ı çıkmış onunla deneyeceğim, umarım çözülür

EDİT: Sesi stereo yaptığım zaman da konuşma sesleri gelmiyor, ilk sürüm bendeki ve yüksek ihtimal sorunlu..
    Son versiyonu indiricem başka çare yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 30 Ağustos 2008; 0:02:32 >
  • bu zıkkım oyun joystick ile oynanmıyor dimi ??

acaba kullanımı için bir patsh çıkarmı dersiniz ???
  • oyunu aldım, kontroller gerçekten zormuş, şu üstümüze zıplayan yaratıkları bir türlü öldüremedim

bu gecelik bu kadar sinir harbi yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

Sonunda xp de açabildim (görev yöneticisinden AitD ın önceliğini yüksek yaparak)
    Oyun artık takılmıyor gayet iyi çalışıyor ama ses sorununu çözebilmiş değilim, realtek 4.05 driver ı çıkmış onunla deneyeceğim, umarım çözülür

EDİT: Sesi stereo yaptığım zaman da konuşma sesleri gelmiyor, ilk sürüm bendeki ve yüksek ihtimal sorunlu..
    Son versiyonu indiricem başka çare yok

Oyundaki konuşma sesleri problemi ingilizce ses dosyasının olmayışından kaynaklı. Language kısmından dili rusçaya alın (en azından bendeki sürümde öyle) konuşma sesleri geliyor. Bende baştan indiriyorum artık yapacak birşey yok.

• silin miş bizim mesajlar

forumda havalara girdiyseniz 100 tane forum sitesi var ordan yardimci oluruz milete
  • dead spaca bekliyek oynamak için

• bu salak adam eline kılıç, sopa vs. aldı mı farenin sol tuşuna basmama rağmen bazen vuruş yapmıyor mal gibi bakıyor o sırada da zombi allah ne verdiyese dalıyor . "hold space to lock" yazıyor ona basıyorum değişen birşey yok

bir de inventory'i açınca oyun neden durmuyor?
  • mermiye biraz voltka dök yanıcı olsun hemen işini bitiriyor
    mermi epsode 7 ye kadar her polis arabasında var
    öldürmek için yanıcı madde attıktan sonra silah ates etme denedim sen sopayı sallıyana kadar coktan ölmüş olursun
  • Ben bu oyuna 10 üzerinden 5.5 veririm neden mi ?

1.Oyun konusu olarak iyi,
    2.Grafikler orta seviye ne çok iyi nede çok kötü,
    3.Sesler orta , silahlar orta(el feneri hoşuma gitti),
    - yanları çok fazla ağır basıyor..
    1.Çok kötü kamera açıları var , bazen çok sinir bozuyor oyunu oynanmaz hale getiriyor, (10 üzerinden en fazla 3 veririm kamera açılarına)
    2.Vede yine çok kötü ve karmaşık kontrolleri var , (10 üzerinden 4,5 veririm kontrollere biraz düzettim ama halen zor ve sinir bozucu)

Ben 1-2 bölüm geçtim ve bıraktım oynamayı indirmenize değmez oynamadım diye üzülmeyin daha şanslısınız benim gibi 20 saatte indirip 2 saat sonra silmediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 30 Ağustos 2008; 14:50:26 >
  • oyunun kontrollerine kötü diyenleri anlayamıyorum her oyunda a ve d tuşuyla yana adım atmak zorunda mı ?
  • Ben rus versiyonu çok az oynadım ve oynadığım süre içersinde hep fps kamera açısıyla oynadım, tps yapınca gerçekten sapıtıyor kontroller..

Not: Ing. versiyonu yolda
  • İng versiyonu zaten var ki nasıl yolda olsun?
  • Benim için yolda, downloading
  • İyiki uğradım bu konuya ikilemdeydim indiriyimmi indirmeyimmi diye ii oldu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karayell

Ben bu oyuna 10 üzerinden 5.5 veririm neden mi ?

1.Oyun konusu olarak iyi,
    2.Grafikler orta seviye ne çok iyi nede çok kötü,
    3.Sesler orta , silahlar orta(el feneri hoşuma gitti),
    - yanları çok fazla ağır basıyor..
    1.Çok kötü kamera açıları var , bazen çok sinir bozuyor oyunu oynanmaz hale getiriyor, (10 üzerinden en fazla 3 veririm kamera açılarına)
    2.Vede yine çok kötü ve karmaşık kontrolleri var , (10 üzerinden 4,5 veririm kontrollere biraz düzettim ama halen zor ve sinir bozucu)

Ben 1-2 bölüm geçtim ve bıraktım oynamayı indirmenize değmez oynamadım diye üzülmeyin daha şanslısınız benim gibi 20 saatte indirip 2 saat sonra silmediniz.

oynanabilirlik 10/8 olsa oyun direk gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan olur
    birçok yenilik var ama düz yolda önünüzdeki kapıya gitmek bile zor yok böyle saçmalık insan çıkartmaya utanır

• insan alısınca bırakmak istemiyor
    4 gün aralıksız oyanayınca alıstım zıplama tusu printscreen ipe tırmanırken
  • Acaba patch ile düzeltmeyi planlıyolar mı? Yani bu işkenceyi çekmeyip patchi bekleyebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.