Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
61.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LAVMAN

quote:

Orjinalden alıntı: Karayell

Ben bu oyuna 10 üzerinden 5.5 veririm neden mi ?

1.Oyun konusu olarak iyi,
    2.Grafikler orta seviye ne çok iyi nede çok kötü,
    3.Sesler orta , silahlar orta(el feneri hoşuma gitti),
    - yanları çok fazla ağır basıyor..
    1.Çok kötü kamera açıları var , bazen çok sinir bozuyor oyunu oynanmaz hale getiriyor, (10 üzerinden en fazla 3 veririm kamera açılarına)
    2.Vede yine çok kötü ve karmaşık kontrolleri var , (10 üzerinden 4,5 veririm kontrollere biraz düzettim ama halen zor ve sinir bozucu)

Ben 1-2 bölüm geçtim ve bıraktım oynamayı indirmenize değmez oynamadım diye üzülmeyin daha şanslısınız benim gibi 20 saatte indirip 2 saat sonra silmediniz.

oynanabilirlik 10/8 olsa oyun direk gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan olur
    birçok yenilik var ama düz yolda önünüzdeki kapıya gitmek bile zor yok böyle saçmalık insan çıkartmaya utanır

Dostum şimdi kontroller bi yana ne biçim kamera açısıdır o öyle karakteri üsten gören kamera açısında mouse bile hareket etmiyor tışlarla dön sağa , sola işin yoksa zaten kontroller berbat bile kamera ile uğraş offf indirmez olaydım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 30 Ağustos 2008; 23:51:44 >

• Burayı nasıl geçerim bilen var mı arkadaşlar?

Edit: tamam yerde kurşun varmış kapıyı kırıp çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_tr -- 31 Ağustos 2008; 0:14:18 >
  • Arkadaşlar tekrar soruyorum, bi cevap yazmak bu kadarmı zor ?

Şimdi benim bir sorunum var umarım birileri görüpde cevaplarsa sevinirim.

ben kurdum oynuyorum ama oyun için ayarlarda DİSPLAY bölümüne yani görüntü ayarları bölümüne giremiyroum oyundan atıyor, oyunun iki farklı sürümünüde denedim hem Multi5 hemde IND versiyonu ama ikisindede aynı sorunu yaşıyorum, böyle bir sorun yaşayıpda sorunun nedenini bilen varmı ?

Dell notebook kullanıyorum ekran kartım 8600GT bütün oyunları rahatlıkla oynuyorum, AİTD ıda oynuyor sorun yok ama DİSPLAY bölümüne giremiyorum oyundan atıyor !! çözünürlüğü filan değiştiricem yapamıyorum..

Directx olsun, ekran kartını driver ları olsun hepsini kaç kez farklı farklı denedim, olmuyor olmuyor, kafayı yicem..

Verdiği hatada şu:

Sorun Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: Alone.exe
    Uygulama Sürümü: 8.19.14.0
    Uygulama Zaman Damgası: 4832b769
    Hata Modülü Adı: Alone.exe
    Hata Modülü Sürümü: 8.19.14.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4832b769
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 00142510
    OS Sürümü: 6.0.6001.2.1.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: 2d52
    Ek Bilgiler 2: 9126b26c51b4ccbfe9abf70a4f45c2f7
    Ek Bilgiler 3: a75c
    Ek Bilgiler 4: 232dbcc08fe487f50e190c1d39350b91

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• @alperci; Korsanın nimetleri.
  • @alperci
    Bu oyun için o kadar uğraşmaya değmez. Zaten büyük ihtimal çoğu kişi gibi sende 2 bölüm oynayıp sileceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PesimistRap

@alperci
    Bu oyun için o kadar uğraşmaya değmez. Zaten büyük ihtimal çoğu kişi gibi sende 2 bölüm oynayıp sileceksin.

aynen uğraşma....
  • sağlık zavazingolarını nerden bulacaz, araba araken tahtaları ateşe verdiğimde yerden hemen bir zombi geliyor, bana dokunur dokunmaz ölüyorum, kaçma imkanı da yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: PesimistRap

@alperci

bende senin gibi demiştim 2 ci bölümde silerim kombinasyonlar alısınca epsode 7 kadar geldim
    gecilmeyen bölümde epsode kullanılabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: DivingDeep

sağlık zavazingolarını nerden bulacaz, araba araken tahtaları ateşe verdiğimde yerden hemen bir zombi geliyor, bana dokunur dokunmaz ölüyorum, kaçma imkanı da yok

TAXİ leri bul içinde saglık oluyor
    polis arablarında genelikle mermi
    mermilere kombine ile yanıcı madde döksene
    4 mermide bitiriyor yartıgın işini
  • ARKADAŞLAR OYUNU KURDUM, HERŞEY TAMAM çift tıklıyorum oyunun tam açılışında siyah ekran çıkıyor ve yanıt vermiyor, sizce neyden kaynaklanıyor??

İlaç yoktu içinde cdnin acaba ondan mı kaynaklanıyor. Sistemim musait oyuna bu arada..
  • @Hazan
    İlacı atmadan mı çalıştırıyorsunuz oyunu? (Orjinal almadığını düşünerekten)
  • Evet ilk başta laptopta denedim çalışmadı, söylediğim hataları verdi, masaüstüde açıldı tekrar silip laptopa yüklüyorum.
  • Laptop'a yükledim oyuna çift tıklıyorum siyah ekran geliyor, donuyor. ctrl alt del yaparak kapatıyorum oyunu. bi çözümü yokmudur bunun, bu arada masaüstünde xp yüklü laptopta vista.
  • beyler eğer biraz oynanabilirliğe alışır ve birazda katlanırsanız oyun mükemmel olmuş
  • ben oyunu 1 saat kadar oynadım kızın biriyle dövüşüp bıraktım kontroller ilk başta baya sövdürüyor ama alışınca oyun güzel oluyor
  • kontrollere ilk 2 bolum dayanmak lazım, alışınca oyun güzel :)
  • Beyler inventory de konsol tuşuna basılı tutunca bir çeşit hızlı malzeme menüsü açılıyor, nasıl kullanılıyor o? 4 çeşit yer var ama sadece en üsttekine koyup onu kullanabildim oyun arasında.. Önceden yanlara da koydum ama oyun içinde ilerlerken seçemedim onları hızlıca sadece en üstteki 4 nolu bölmedeki seçiliyo, nasıl kullanabilirim hepsini?
  • Binadan Çıktıktan Sonra Arabayla Gidiyoruz .En Son Alışveriş Merkezine Geliyoryum Orada Takılıyorum Camdan Dışarıda Çıkılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: DivingDeep

oyunu aldım, kontroller gerçekten zormuş, şu üstümüze zıplayan yaratıkları bir türlü öldüremedim

bu gecelik bu kadar sinir harbi yeter

oyunu istanbulda nereden aldın hocam
  • Oyunda karşılaştığımız kişilerin konuşma sesleri neden yok?
    Adamların konuştuğunu sadece ağız hareketlerinden anlıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.