Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
61.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun kırılınca topic nasıl da hareketlenmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: PongoLLe

oyun kırılınca topic nasıl da hareketlenmiş

Çaktırma
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

beyler oyunun son bölümünde şu spectral view olayını bitirdim haritada işeretli yere gittim ama ne yapacağım hiç bilmiyorum bariyer var üstünden bomba atıyorum ama nereye atacağım? atıp patlatıyorum hiçbirşey olmuyor

yardım edecek kimse yok muuuuuuu....
    %100 spectral view var ama işaretli kısımda neyi? nereyi? vuracağız bi yardım edin
  • Son kısımda son bir root var, fakat önünde duvar vari gözlerinizi kapatınca gözüküyor.

Spectral vision'ınınz 75 olunca kalkan aşağı iniyor, sizde kalkanın arkasında root'u patlatacaksınız.

Çok basit, mendil ve gaz peti. Mendili yakıp gaz petini fırlatın zaten root uçuyor sonra
  • metro istasyonu gibi bi yerdeyiz, kadının teki bizi metroya çağırıyor tam o sırada 239723 zombi üstümüze geliyor, hepsini öldürdüm sonra metroya bindim, dev bi yaratık kollarıyla metroyu başka bi yere taşıyor, orda yaratıktan 2 tane ip sarkıyor

ben o iplere tutundum ama atlayacak ya da tırmanacak bir yer göremedim, bir el atalım arkadaşlar

içine giriyomuşuz yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivingDeep -- 3 Eylül 2008; 19:05:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DivingDeep

içine giriyomuşuz yaa

Ya Spectrum toplayacam bazı ağaçlar tepede birinin yöntemini buldum (kablodaki yaratıklardan birine yapışkanlı molotov atıcaz) ama diğerine ulaşmak imkansız gibi bir şey, kafayı yicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 4 Eylül 2008; 1:39:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

quote:

Orjinalden alıntı: DivingDeep

içine giriyomuşuz yaa

Ya Spectrum toplayacam bazı ağaçlar tepede birinin yöntemini buldum (kablodaki yaratıklardan birine yapışkanlı molotov atıcaz) ama diğerine ulaşmak imkansız gibi bir şey, kafayı yicem

Bazılarına ulaşmak için arabayla uçman gerek ama birtanesi gerçekten imkansız gibi hiç uğraşma diğerlerine bak bence..Bende bugün bitirdim oyunu..Oyun kendini oynatıyor o kadar işkenceye rağmen

• bunun 1 ini 2 sini 3 ünü hatta 4 ünü niye görmedim neler kaçırmısım effectler süper ss lerde yarın piyasaya bakayım
  • Ya beyler bir oyunun kontrolleri bu kadar mı sapsalak olur yahu. Bayağı bölüm ilerledim (kaç olduğunu bilmiyorum) oyun kontrolleri sinirimi bozdu bende bir çırpıda sildim. Yoksa delirecektim valla. Ramazan ramazanda delirmek olmaz bu seferde Allah çarpar alimallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Ya beyler bir oyunun kontrolleri bu kadar mı sapsalak olur yahu. Bayağı bölüm ilerledim (kaç olduğunu bilmiyorum) oyun kontrolleri sinirimi bozdu bende bir çırpıda sildim. Yoksa delirecektim valla. Ramazan ramazanda delirmek olmaz bu seferde Allah çarpar alimallah

Aynen Ramazanda vakit çabuk geçsin diye oyun oynayalım dedik pişman oldum bunu kurduğuma delirtti resmen

• Hocam biraz daha dayansaydın yaa, sonradan sarıyor oyun kontrolleri falan unutuyorsun
  • oyunu bügün bitirdim ve çok beğendim
    bir tek spectral vision olayı biraz kasıntı olmuş gerisi mükemmel kontrollere alışılıyor daha çok fps kamerası tercih edin
    oyunda bir sürü yenilik var çok sıradışı olmuş konrolleri yapanlar hariç yapan ekibi tebrik ederim
  • Sadece FPS kamerasına geçse tamam güzelde, birşey fırlatmaya çalışınca TPS ye geçiyor kamera. Neyse sildim artık daha uğraşamam.
  • benim el hep tab tuşunda hemen fsp'ye geçiyorum, kontrollere alıştıktan sonra fps'de oyun güzel

ama şu 2 şeye sinir oluyorum sopa vb. aletleri kullanırken bazen vuruş yapmıyor mal mal bakıyor, bir de düz kontak yaparken kabloları neye göre değiştiriyor oyun bitecek hala anlamadım , fareyi durmadan sağa sola sallıyorum kabloyu değiştiriyor bala çalıştırıyorum arabayı

neyse akşam eve gidince oyuna devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivingDeep -- 4 Eylül 2008; 8:41:49 >
  • ROOM 943 nasıl çıkcam gözlerimi kapatınca adam yöngösteriyor ama ordada duvar var nasıl patlatcam ?
  • odada adamın yön gösterdiği yerlerdeki objelere bakman gerekiyor, mesela önce duvardaki foto - gramafon tuvaletteki parfüm şişesi, birde kapı kolu var masanın üstünde. adamın gösterdiği sırayla onlara bak tamamdır
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy

ROOM 943 nasıl çıkcam gözlerimi kapatınca adam yöngösteriyor ama ordada duvar var nasıl patlatcam ?

Gözlerini kapatıp adamın gösterdiği yerlere tek tek bir süre bakacaksın, zaten herşey kendiliğinden oluyor en sonunda o duvarı yıkıyor yaşlı eleman
  • ondan sonra arkada açılan bölümde o ışığı nereye tutacam fenerle birlikteo şekilden çıkan ışığı
  • içerdeki odadaki göz gibi yere tutum ama biraz parıldadi sonra bişi olmadı geçemiyorum yaw
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.