Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
60.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu yüklerken böle bi hata ile karşılaştım sebeb ne olabilir..oyun çakma

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI)
  • oyunun dosyalarını pc ye kopyalayıp öle kurcam bide sizden cvp gelmeyince napalımm
  • indirirken bazı dosyalar bozulmuş anlaşılan dostum yapacak bişey yok yoksay de geç bence yüklenirse oyna yüklenmez ise
    indirilen partları bi kontrol et bozuk hata mesajı veren varmı diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

indirirken bazı dosyalar bozulmuş anlaşılan dostum yapacak bişey yok yoksay de geç bence yüklenirse oyna yüklenmez ise

hocam saolda cd ciden aldım yha ..
  • Mükenmel müzikleri var ya..Adamlar resmen sanat yapmışlar
  • şu spectral view olayını hallettim, iple kaleye tırmandım ama en üst kata nasıl çıkacam? orda bi bölme var gibi patlatmaya çalıştım kaç kere değişen birşey yok

bu arada view 35 falndı ondan mı acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivingDeep -- 4 Eylül 2008; 20:38:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

quote:

indirirken bazı dosyalar bozulmuş anlaşılan dostum yapacak bişey yok yoksay de geç bence yüklenirse oyna yüklenmez ise

hocam saolda cd ciden aldım yha ..

o zaman sendeki cdrom okuyamıyor yada cd hakkatende bozuk götür denesinler bozuksa değiştirirler zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: DivingDeep

şu spectral view olayını hallettim, iple kaleye tırmandım ama en üst kata nasıl çıkacam? orda bi bölme var gibi patlatmaya çalıştım kaç kere değişen birşey yok

hocam fps kamerasında x a basınca el feneri ile yansıttığımız şekiller var 6 tane onları bulacaksın kalenin çeşitli yerlerinde
  • quote:

oyunu yüklerken böle bi hata ile karşılaştım sebeb ne olabilir..oyun çakma

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI)

Bak dostum bende çakma aldim oyunu 2 dvd her iki dvdleri hard diske kopyala sonra direk setupa gir yine olmassa ya dosya bozuk yada cd sürücün okumuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy

yaw hiç bilgisi olan yok mu yaa

hocam baktın olmuyor forumda cavabı var biraz araştır bende ordan baktım
    söyleyeyim yinede ilk olarak haritadaki işaretli yerlerdeki canlı kökler var onları yakacaksın yüzde 30 oldumu tamamdır sonra kalede işini görünce yine %80 e kadar çıkaracaksın enaz yine işini göreceksin bir daha da işin olmaz spectralle

• mehriyet hocam dvd de biras çizik vardı kolonyağıyla temizledim koydum olmadııı
  • quote:

mehriyet hocam dvd de biras çizik vardı kolonyağıyla temizledim koydum olmadııı

Hmm o zaman sen en iyisi oyunu değiştir oyunu aldiğin yere git yüklemede hata veriyor dersin başka çakma alirsin.Aldiğin yerden yeni bi alone dark cdsi al belki o bozuk olmuyor bilir. Hadi sana kolay gelsin şu anda oyunu oynuyorum inanilmaz güzel bir oyun :) ama grafikler o kadar mükemmel değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehriyet -- 4 Eylül 2008; 23:08:19 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DivingDeep

şu spectral view olayını hallettim, iple kaleye tırmandım ama en üst kata nasıl çıkacam? orda bi bölme var gibi patlatmaya çalıştım kaç kere değişen birşey yok

hocam fps kamerasında x a basınca el feneri ile yansıttığımız şekiller var 6 tane onları bulacaksın kalenin çeşitli yerlerinde

onları buldum zaten gene de bişi olmadı, ban yemeseydin keşke napcam ben

• ya arkadaslar birsey sorucam oyunu yukledim oynadim belli bir yerden sonra oyundan atiyor galiba oyunun ilaci yan etki gosterdi .neyse konuya doneyim, oyundan atildiktan sonra cogu bitirdigim yerler siliniyor ben 25 streeti bitirdim tekrar hal den basliyor. kontrol berbat camera acisi berbat bide uzerine save sorunu eklenince cekilmiyor valla. neyse oynamaya devam, ah bu oyun kitliginin gozu kor olsun
    save dosyasi yokmu bu oyunun acep ? yada episode olarark devammi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA ADAM -- 4 Eylül 2008; 23:59:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BABA ADAM

ya arkadaslar birsey sorucam oyunu yukledim oynadim belli bir yerden sonra oyundan atiyor galiba oyunun ilaci yan etki gosterdi .neyse konuya doneyim, oyundan atildiktan sonra cogu bitirdigim yerler siliniyor ben 25 streeti bitirdim tekrar hal den basliyor. kontrol berbat camera acisi berbat bide uzerine save sorunu eklenince cekilmiyor valla. neyse oynamaya devam, ah bu oyun kitliginin gozu kor olsun
    save dosyasi yokmu bu oyunun acep ? yada episode olarark devammi?

kontroller ilk banada berbat gelmşti, ne gamepadimi çalıştırabildim ne birşey ama atmosfer cok hosuma gitti, resident evil nostaljisi yapıyormusum gibi geldi, kaptırınca kontrollere alısıyorsun şimdi verseler elime gamepadei klavyeyi tercih ederim... oyun bitmek üzere chapter8 part1deyim %91 spectral visionla :D

episode olarak devam ediyor sanırım.. save dosyasına bakim dedim demin goremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Walkman -- 5 Eylül 2008; 1:10:19 >

• Yarın Allah'ın izniyle oyun elime ulaşıcak bakacaz tadına.
  • arkadaşlar oyunu crack filan çıkmadan internetten almıştım..oyunun nerdeyse tüm bölümleri açık bir kaç bölümde kilit işareti var bu nasıl olabilir yav anlamadım...
  • Oyunda etkileşim çok güzel,grafiklerde özellikle yüz animasyonları çok iyi, ancak kontroller oyunu eziyete çeviriyor,özellikle araba kullanılan bölümler bana çok zor geldi.Ama atmosfer gerçekten güzel, en azından denenmeli bu oyun.Ayrıca evet bütün bölümler açık ancak son chapterde bazı yerler kilitli.
  • bu arada arkadaslar oyunda takilma ve oyundan atma olayini cozdum. ekran karti surucusunu yeniledim ve direcx agustos2008 i yukledim hersey guzel simdilik, bide oynananabirlige de alisabilsek tam. zobiler tekme tokati cekiyor bende onlara diyorum ki dur silahimi dogrultuyum ondan sonra sava$alim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA ADAM -- 5 Eylül 2008; 4:06:38 >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.