Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
60.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Eğer sondaki konuşmaları dinlerseniz anlarsınız.

oyunda altyazı seçeneği yoktu di mi?
  • Maalesef yok. Benim için sorun teşkil etmiyor gerçide Xbox sürümünde olan altyazıları neden PC'ye koymamışlar anlamadım. Arasıra bana da lazım oluyordu, misal bazen kelimeleri kaçırabiliyordum.
  • Alone in the dark,iyi olsa Fahrenheit ile bile yarışabilirdi kanımca,fakat şu haliyle,her şeyine rağmen,kontrol yüzünden inanılmaz vasat.

Görüntü açısını başüstüne sabitlese olay bitecek ama...Nerde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

arkadaşlar nasıl oynuyorsunuz?yeni bir versiyon mu indirdiniz acaba?zira hala aynı ilaç var ve serial falanda olmuyor nasıl hallettinz

• oyun hoş olmuş bence... eleştirilerin çoğunu haketmiyor..

- kendinden bekleneni veren bir oyun .. aksiyon ve macerayı çok iyi yansıtıyor işleniş film gibi yapılmış bazı sahneler gerçekten çok etkileyici ..
    grafik olarakta tatmin edici özellikle ışıklandırmalar bir harika optimize de fena değil

şuan tps yürüş kontrolleri hariç oyunda pek bir sorun göremedim .. horror-action -adventure sevenler kaçırmasın derim
  • bu oyuna kötü dien bizden değildir odeğilde sanırım otamatik siah kullama durumu yok galiba bi dizi vardı eskiden bi adam vardı herseyden silah yapardı ama silah kullanmasdı o geldi aklıma herseyden silah yapınca
    mc cartymiydi netdi adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilksenhan -- 7 Eylül 2008; 13:14:02 >
  • ya arkadaşlar ceketteki nevaleleri nasıl atcas yha yer kalmadı medkite
  • Nesnenin üzerine mouse ile gel sonra drop tuşu ne ise (ben "G" tuşu yapmıştım kontrollerden bak default u ne) ona basıyorsun.
  • bu oyunun sve dosyası nerdedir acaba bilen varmı format atcam pc ye
  • C:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Application Data\Atari
  • burayı nasıl geçicem

• quote:

Orjinalden alıntı: lewye

burayı nasıl geçicem

Burayı geçmek için çok uğraştim....

İçerde biyerde bıçak va önce onu alıyorsun.
    Daha sonra bir pilastik şişeye çift taraflı bantı yapıştırıyorsun.
    Bıçakla Şişeyi deliyorsun. (yanlış hatırlamıyorsam bıçakla şişeyi eline alıp gözden göröe açısında E tuşuna basıyorduk)
    Daha sonra içeri girip çıkan böceğe bunu yapıştırıyoprsun.
    Böcek içeri gittimi benzini çakmakla ateşe veriyorsun...

Gördün mü ne kadar basit

Hadi kolay gelsin....

• quote:

Orjinalden alıntı: *Lazrail*

quote:

Orjinalden alıntı: lewye

burayı nasıl geçicem

Burayı geçmek için çok uğraştim....

İçerde biyerde bıçak va önce onu alıyorsun.
    Daha sonra bir pilastik şişeye çift taraflı bantı yapıştırıyorsun.
    Bıçakla Şişeyi deliyorsun. (yanlış hatırlamıyorsam bıçakla şişeyi eline alıp gözden göröe açısında E tuşuna basıyorduk)
    Daha sonra içeri girip çıkan böceğe bunu yapıştırıyoprsun.
    Böcek içeri gittimi benzini çakmakla ateşe veriyorsun...

Gördün mü ne kadar basit

Hadi kolay gelsin....

oneyaaaaa bende buralardayım buraya gelinceee işimiz war deseneee

• geçtim teşekkürler
  • quote:

quote:

arkadaşlar nasıl oynuyorsunuz?yeni bir versiyon mu indirdiniz acaba?zira hala aynı ilaç var ve serial falanda olmuyor nasıl hallettinz

• arkadaslar ben 4-2 ci bölümde tıkandım.Han, şu arabayla ilerliyorsun kuşlar seni havaya kaldırmaya çalışıyor.Ondan sonraki bölüm araba kaza yapıyor.İçinden çıkınca ilerde dev kuş sürüsü var bunu nasıl geçecem?
  • arkadaşlar bi yerde tıkandım..yerde siyah sıvı var üzerinden geçerken yutuyo beni..ışık tutuyorum fakat bi yere kadar işliooo nasıl geçtiniz o yeri yha
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

arkadaşlar bi yerde tıkandım..yerde siyah sıvı var üzerinden geçerken yutuyo beni..ışık tutuyorum fakat bi yere kadar işliooo nasıl geçtiniz o yeri yha

sağa yanaşarak yürü.feneri de yürüdüğün çizgiden hiç ayırma.ne hızlı yürü ne yavaş.yavaş kalınca arkadan geliyor çünkü.sabit bi hızda git zaten ilerden hemen kıvrılacan görürsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

arkadaşlar bi yerde tıkandım..yerde siyah sıvı var üzerinden geçerken yutuyo beni..ışık tutuyorum fakat bi yere kadar işliooo nasıl geçtiniz o yeri yha

aldın mı bilmiyorum hani flüt gibi birşey var ya mavi sopa gibi işte o neon ışığı galiba onu siyah sıvının içine at ondan sonra biraz ışık tuttunmu karşiki merdivenlredesin
  • Grafiklere bak
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.