Bildirim
Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (49. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: [DMC]
calisan surum cikti
anladiniz siz onu
edit: uyari puani almam hehralde
A desek uyari vericekler zaten
Arkadaşım bu ilacı nerden bulabiliriz?
-
arkdaşlar bu kalkan olayını nasıl halledebiliriz? kalkanı nasıl yok edebiliriz? patlayıcıları üzerinden atmaya çalışıyorum ama o kadar yükeseğe fırlatmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivingDeep -- 5 Eylül 2008; 23:09:25 > -
Selam beyler ben yer altından çıktım ve gps gösterdiği yere gitmeye çalışıyorum ama yol yok her taraf uçurum bir yer köprü yok fakat bir yol var orasıda zombi dolu ne yapıcam bilmiyorum. arabayla zombilerin arasınamı dalacam. haritada orasını yuvarlak içerisinde gösteriyor oraya gidince gps bozuluyor ne yapıcam ya burada.. -
quote:
Orjinalden alıntı: erhandeep
Selam beyler ben yer altından çıktım ve gps gösterdiği yere gitmeye çalışıyorum ama yol yok her taraf uçurum bir yer köprü yok fakat bir yol var orasıda zombi dolu ne yapıcam bilmiyorum. arabayla zombilerin arasınamı dalacam. haritada orasını yuvarlak içerisinde gösteriyor oraya gidince gps bozuluyor ne yapıcam ya burada..
tam neresi olduğunu anlayamadım ama tahminen spectral view bölümü. haritada karıncalı yuvarlak yerlere tek tek gidip ağaçları yakmalısın -
Bu Oyunu Oynamalıyım -
quote:
Orjinalden alıntı: Dante*
Bu Oyunu Oynamalıyım
Geç bile kaldin önceden oynamaliydin
Nese iyi oyunlar sana. -
oyunun kontrolleri bence berbat yani böle bir güzel oyuna böle bir berbat kontrol sistemi -
http://www.oyunlideri.com/alone-in-the-dark-tam-Çözümü-r308.htm
buyrun arkadaşlar oyunun tam çözümü -
http://www.youtube.com/watch?v=nh2kSs89Xxw arkadaşlar burdaki şarkının aynısının mp3 olanı var mı elinde soundtrrack süper -
quote:
Orjinalden alıntı: NoDRaC
oyunun kontrolleri bence berbat yani böle bir güzel oyuna böle bir berbat kontrol sistemi
kontroller o kadarda berbat değil, ister Tabla fps moduna girersin siter rpg takılırsın, sadece bu ikisine gecislerde kullanmayı öğren yeter, ilk başlarda sıkıntı yasayabilirsin ama alıştıktan sonra oldukca rahat hareket edersin.. -
ya okadar korkuttular berbat kötü die oyunnu aldım kurmamıştım bugün kurdum 2saattir başından kalkamadım
oyun cok güzell hertürlü oynanır yaniiiii 10 üzerinden 7 oda kontoroldeki karmaşıklığaa ama olsun öle böle güzel oyunn yani BENİM GİBİ DERETÜT EDEN warsa etmesin alsın oynasınnn:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilksenhan -- 6 Eylül 2008; 12:38:16 > -
up -
ilginç bir sonu vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuchan -- 6 Eylül 2008; 13:29:56 > -
oynamaya çalışıorum bu oyunu -
quote:
Orjinalden alıntı: batuchan
ilginç bir sonu vardı
2 sonu var diye duymuştum, biri bitirdim son dandikti, diğerine inş daha iyidir -
quote:
Orjinalden alıntı: DivingDeep
quote:
ilginç bir sonu vardı
2 sonu var diye duymuştum, biri bitirdim son dandikti, diğerine inş daha iyidir
2 side dandik spoiler a girmesin
ben o ucan büyük yaratıkla güzel bir boss savaşı bekliyordum 2sindede bitirdim hiçbişey yok birinde kızı vuruyoz biz değşiyoruz diğerinde kız değişiyor bizimki arkasını dönüp yürüyor hey allahım....)
-
quote:
Orjinalden alıntı: sangokudbgt
quote:
Orjinalden alıntı: DivingDeep
quote:
ilginç bir sonu vardı
2 sonu var diye duymuştum, biri bitirdim son dandikti, diğerine inş daha iyidir
2 side dandik spoiler a girmesin
ben o ucan büyük yaratıkla güzel bir boss savaşı bekliyordum 2sindede bitirdim hiçbişey yok birinde kızı vuruyoz biz değşiyoruz diğerinde kız değişiyor bizimki arkasını dönüp yürüyor hey allahım....)
Oyunu bitiremeyen arkadaslar için yazının rengini arkaplana ayarlasan iyi olur..
Oyunu biraz önce bitirdim bende, ama ucu biraz acık kalmıs gibime geldi, tatmin etmedi beni acıkcası bu kadar guzel bir senaryoya ve oyuna boyle son yakışmamış.
-
Eğer sondaki konuşmaları dinlerseniz anlarsınız .
-
arkadaşlar nasıl oynuyorsunuz?yeni bir versiyon mu indirdiniz acaba?zira hala aynı ilaç var ve serial falanda olmuyor nasıl hallettinz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X