Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
61.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Deviilll

Kırılmadık oyun kaldı mı ya?

cok bekledik ama
  • x boxta bile zor oynadım bilgisayarda baya kasar heralde kamera acıları falanda cok iyi değil cünküalıp oynayan arkadaşlara başarılar
  • ardaşlar yangın söndürücüsünü nasıl kullanıyoruz acaba?düğme 0 a bas diyor ancak o tuş hangisi?ve smash tuşuda düğme 0..
    kısaca düğme 0 hangi tuş?????

!!!ACİL!!!

edit::
    yangın söndürücüsünü nasıl kullanıyoruz?
    detaylı bi sekilde anlatırsanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnake03 -- 26 Ağustos 2008; 12:30:41 >
  • bende de oyun içi ses yok ve oyunda bir sonra sonra donuyor.
  • Ya şu forum da 10 defa soru sorduk, sorduğum sorulara bir kez olsun cevap alamayacak mıyım ben. Herkes sohbet etmeye mi geliyo buraya ne kadar vurdumduymaz insanlar var burda.

"Oyunda konuşma seslerini alamıyorum" diyoruz bu konuda fikri olupta cevaplamaya tenezzül edecek bi adam yok mu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksnake03

ardaşlar yangın söndürücüsünü nasıl kullanıyoruz acaba?düğme 0 a bas diyor ancak o tuş hangisi?ve smash tuşuda düğme 0..
    kısaca düğme 0 hangi tuş?????

!!!ACİL!!!

edit::
    yangın söndürücüsünü nasıl kullanıyoruz?
    detaylı bi sekilde anlatırsanız sevinirim..

Yangın södürücüyü eline al aldıktan sonra TAB tuşuna basıp FPS moduna geç ve yangını farenin sol click tuşu işe söndür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayer983

Ya şu forum da 10 defa soru sorduk, sorduğum sorulara bir kez olsun cevap alamayacak mıyım ben. Herkes sohbet etmeye mi geliyo buraya ne kadar vurdumduymaz insanlar var burda.

"Oyunda konuşma seslerini alamıyorum" diyoruz bu konuda fikri olupta cevaplamaya tenezzül edecek bi adam yok mu???

arkadaşım oyun kırılalı 24 saat oldu neredeyse telezürle alakası yok bu sorun karşısına çıkanlar daha çözemedi diğer cvp vermiyenler ise bu sorunla karşılaşmamıştır. biraz bekle birazda araştır karşına çıkacaktır elbet..
  • mouse patc gibi bişeyler çıktımı acaba kankiler bilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

mouse patc gibi bişeyler çıktımı acaba kankiler bilen varmı

oyun zaten mouse la sorunsuz oynanıyor.
  • ses problemini çözdüm.ses kartını surreound kullanıyorsanız ayarlarından stereo yapın.sorun düzelecektir.
  • Arkadaşlar, ben oyun un içindeki DİSPLAY ayar kısmına girince oyundan atıyor bunun sebebini bilen varmı, ve çözen ? cevap için şimdiden teşekkürler...

Not: sistemin ve ekran kartım da sorun yok, yeterli yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperci -- 26 Ağustos 2008; 19:04:16 >
  • Oyunda takıldığınız yer olduğu zaman e-mail atın. En geç 15 dk'ye(oyunda değilsem) cevabı yapıştırırım.
  • İyide Yüzbaşım buraya yazsakda sorularımızı başka bir arkadaş aynı yerde kaldığında sana tekrar sormasa.
    Mesela ben yeni başladım sayılır...
    Birde silaha mermiyi nasıl koyuyoruz...?
    Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailt -- 26 Ağustos 2008; 21:02:57 >
  • Oyunun PC versiyonunu almamıştım...PS3'te bütün hataları yok etmişler acayip mutlu oldum :D iyiki beklemişim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailt

İyide Yüzbaşım buraya yazsakda sorularımızı başka bir arkadaş aynı yerde kaldığında sana tekrar sormasa.
    Mesela ben yeni başladım sayılır...
    Birde silaha mermiyi nasıl koyuyoruz...?
    Şimdiden teşekkürler...

Hocam sürekli forumda değilim. Tüm bölümlerini ezbere biliyorum, o yüzden dedim. İstersen burda sor beni ilgilendirmez.
  • quote:

arkadaşlar bu oyunu bende kurdum ama oyundaki konuşma seslerini duyamıyorum sorun bende mi yoksa ilacı mı problemli anlayamadım. Aynı sorunu yaşayan var mı??

Bende de aynı sorun var. Nasıl çözebiliriz acaba?
  • Silaha mermiyi nasıl koyuyoruz peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PesimistRap

quote:

arkadaşlar bu oyunu bende kurdum ama oyundaki konuşma seslerini duyamıyorum sorun bende mi yoksa ilacı mı problemli anlayamadım. Aynı sorunu yaşayan var mı??

Bende de aynı sorun var. Nasıl çözebiliriz acaba?

Assassin's Creed'tede aynı sorun vardı. Donanım ivmesini düşürmüştük sorun düzelmişti bi deneyin isterseniz.
  • Fahrenheit tan sonra hayatımda oynadığım 2. macera oyunu bu oldu ve benim çok hoşuma gitti,kimi yerlerde atmosfer baya etkileyici,kimi yerlerde bir korku filminin karakteri gibi hissettiriyor şuan 2. bölümdeyim otoparktan kaçış anları çok iyiydi,grafikler de hiçte kötü değil bence.
  • 1-arkadaşlar o arabaya binip garajdan cıkmaya calıstığımız zaman arabamız kaza yapıyor ve baska araba bulmamızı istiyor..o arabaya gitmeden bir yeri ateşe vermemiz gerekiyor..ateşe verince o canavar geliyor ve beni öldürüyor.nasıl gecebilirim?
    2-vücudum yaralarla dolu nasıl iyileştirebilirim?o spreylerden sadece 1 kere aldım oyunun basında oda sıktım bitti.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.