Şimdi Ara

Alper Potuğu yüzü eski diye sevmemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu adam yeni bi transfer olsa ve 1 hafta doğru yerde durarak diğer haftada tamamen KENDİ POZİYSYON YARATARAK gol yükünü çekip takımın 2 haftadır 1 puan almasında en önemli etkenlerden biri olsa hiç abartısız hepiniz sever desteklersiniz mesela guiliano yapsa şunu (kesinlikle gram karşılaştırma veya guiyi yerme amacım yok yanlış anlamayın) bakıyorum saha içinde çoğu oyuncu maçı takmazken alper baya hırslı kazanma isteğiyle oynuyo kendini kanıtlamak istediği belli transfer konusunda bi pozisyonla yargılayan bile olmuş yahu 2 sene öle pozisyonda sola top vermeyi bırak arkasını dönüp orta sahaya dönen diegoya bile 2 sene katlandık 2 sene alper lige mükemmel başladı 2 haftadır gol yükünü taşıyo hala inatla yerme aşağılama peşindesiniz biri diyo fiziği düşük biri diyo oyuhn görüşü düşük yahu bu özelliklerin hepsi alperde olcak olsa niye bizde oynasın

• Ailecek gul gul olduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alperi beğeniyorum. Beşiktaş'ta oynasın isterim. Oyun görüşü çok iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

Alperi beğeniyorum. Beşiktaş'ta oynasın isterim. Oyun görüşü çok iyi bence.

Aynen çok iyidir. Tahmin et bu pozisyon ne ile sonuçlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Bu pozisyonları sadece Alper hiç etmiyor . Alper dikine pas yapan ve dikine pas alacak pozisyonlara girebilen bir adam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Bu pozisyonları sadece Alper hiç etmiyor . Alper dikine pas yapan ve dikine pas alacak pozisyonlara girebilen bir adam.

Burda da dikine oynadı. Ismail'e müthiş bir dikine pas attı. Ismail de harika kesti içeri ve hop kaleci kucakladı Başı kesik tavuk gibi koşuyor sadece.

• Boşa denmiyor Alper merkez değil kenar adamı diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yabancı kanat oyuncusu olarak dirarın oynadığı takımda millet alperi beğenmiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Çok değil,10 maç üst üste belli bir seviyede oynasın.

Alper Potuk potansiyelli ve çabalayan bir oyuncu buna birşey demiyor kimse ve Salih,Ozan gibi israf keraneci tiplerle aynı kefeye de koymuyor; ancak istikrarsız,fiziğini çok geliştirmesi lazım.En basit örnek,Guiliano'nun 1 kolu kadar 2 kolu var.

Ayrıca mental anlamda da geliştirmesi lazım,hakemle gayri ahlaki şekilde oynamaya çok çalışıyor hoş değil,ayrıca dün RvP'ye atmadığı ya da atmadığı %100 gollük pas gibi kritik zamanlama hataları yapmamalı.

Ciddi ciddi okuyordum sonra "Salih,Ozan gibi israf keraneci tipler"i görünce kahkaha attım. Allah da seni güldürsün hocam.

• 15-16 sezounundaki kanat Potuğu ena suri Dirara tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuliano Terraneo

Mal Alper adina konu acilir olmus

5-6 hafta sonra goruruz. Stoch 2

Mal ne demek hocam seviyesizleşmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salihe ozana bakınca alpere laf edilmemesi gerekiyor bence , tamam bazı açılardan fenerbahçe için yeterli olmayabilir ama çalışkan herif . Ozan gibi salih gibi gevşek herif değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt
    Yalanmi ?

Ne ise yaradilar bunca senede, akli olmayan sadece kosan bi adam, gereksiz deger vermeyin su adamlara.

Bir sonraki duragi eskisehir ya da dusmeye oynayan bi takim olacak bir adam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuliano Terraneo

Yalanmi ?

Ne ise yaradilar bunca senede, akli olmayan sadece kosan bi adam, gereksiz deger vermeyin su adamlara.

Bir sonraki duragi eskisehir ya da dusmeye oynayan bi takim olacak bir adam.

Hocam yalan değilde havlama desek 1 hafta çiziyorlar boş verin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt
    O yoneticilerin kalitesizliginden dostum 😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kumaşı iyi, bence Fenerbahçe için iyi bir yedek-rptasyom oyuncusu olur. Tabi şuan Ozan'ın olduğu yerde kendisinin as kadro başlaması lazım, o ayrı mevzu.

• istikrarsız. 11 oyuncusu değil. ne zaman form tutsa kas sakatligi yaşıyor. Onun dışında sürekli savruk. Skora yönelik oynamasi gerekiyor.

Kısacası iyi profesyonel değil iyi çalışarak tüm açıklarını kapatabilecekken o saman alevi gibi.
  • Alper bu sene gayet iyi.

Alper Potuk'un günah keçisi olması çok rahatsız edici bir şey.Bu adam elinden geleni yapıyor.Yetenekleri belli.Bu adamdan Modric olmasını beklemeyin.Bu adam Alper Potuk.Tavanı çok yüksek değil.Eskişehir'de ne olduğu belliydi.

Fener'de yedek oturur ve 50 55 maçın 20 25'inde 11 oynar,geri kalanında kulübeden hamle oyuncusu olarak girebilir.Asla ve asla forvet arkası denen rolde oynamamalıdır çünkü oraya uygun kumaşı yoktur.Kanat veya orta sahada oynamalıdır.Topla kat etmesi özelliği ile ligimizde hakemlerin de büyük takımlara gösterdiği toleransla iyi fauller penaltılar alabilir.Mücadelesini yapar,şimdiye kadar bir ahlaksızlığını görmedim,aldığı para 1.7 milyon euro mu ne normal.Bonservisi pahalıydı sebebi yabancı sınırı+Gs ile o transfer için rekabette olmamızdı.

Alper Potuk'a gelene kadar onlarca sorun var.Bunlardan biri de Rvp'ye pas atamıyor yeaaciler mesela.Alper'i harika oynadığı maçta sırf o pasını bir resmi atıp eleştirmek terbiyesizliktir başka bir şey değil.İşte bir insan Robin Van Persie gibi paragöz,ahlaksız,egoist birini seviyorsa Alper Potuk'un verdiği emeği hiç etmeye çalışmasına şaşırmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

istikrarsız. 11 oyuncusu değil. ne zaman form tutsa kas sakatligi yaşıyor. Onun dışında sürekli savruk. Skora yönelik oynamasi gerekiyor.

Kısacası iyi profesyonel değil iyi çalışarak tüm açıklarını kapatabilecekken o saman alevi gibi.

Vardar maçında gördüğümüz gibi yürürken sakatlandı. En az 1 ay sahalardan uzak. 1 ayda form tutacak antrenman eksiği derken 2 ay yok. Kendine bakmayan iyi beslenmeyen iyi uyumayan iyi çalışmayan adamların tipik özellikleri alperde toplanmış.

• "Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Hollandalı golcü Robin van Persie’nin iki hafta, Alper Potuk’un da 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi."

adam beni hiç yanıltmıyor 1 ay sakat 1 ayda antrenmana girecek falan derken 2 ay yok gene.

Ne zaman form tutsa kapasitesini zorlasa atıyor oğlanın kasları.

Sebebide iyi yaşamamak. Emre 37 yaşına aynı sakatlıktan müzdaripken bi sürü maça 90 dk çıkıyor.

Neyini seveyim ben alperin ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.