Şimdi Ara

Alt kata nasıl internet götürebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ev dubleks modem üst katta salonda.duvar delme gibi bir şansım yok alt kata kablo çekmek için yerler parke.wifi adaptörü ile masa üstü bilgisayara bağlanıyorum ama bağlantı çok kötü oyun film izlemek mümkün olmuyor.teknolojiden uzak kaldım pek bilgim yok nasıl bir yol izleyebilirim sizce? Modemden alt kata kablo çeksem güzel gözükmeyecek.arkadaşım elektrikçi çağır internet hattından ek yapsın dedi böyle birşey olabilir mi? Ya da benim aklıma gelen saçma gelebilir size böyle bir alet var mı onu bile bilmiyorum. cat 5 kablo girişli sinyal güçlendirici filan var mıdır gerçi öyle bir alet olsa bile sağlıklı bir bağlantı olur mu onu bile bilmiyorum.bıktım bu internetin düzgün çekmekesinden lütfen bir akıl verim bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• range extender ile çözersin...
    www.hepsiburada.com
    Tenda A18 AC1200 Kablosuz Gigabit Ağ Genişletici Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tenda-a18-ac1200-kablosuz-gigabit-ag-genisletici-p-HBV00000BGRUB

bununla sorunu çözersin...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Kesin çözüm olur mu bu hocam xiaomi’nin vardı sinyal güçlendirici onun gibi birşey galiba.oyunun ortasında bağlantı gitmesin ping olmasın yeter bana.

• semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    evet hemde client router olarak kullanılabiliyor ethernet portundan bağlayınca ping düşük olabiliyordu...
  • AP daha iyi çözüm değil midir?
  • Ben olsam kablo + kablosuz router ile çözerdim ama siz bilirsiniz tabi.
  • Alivhtsntrk kullanıcısına yanıt
    Kablo artı kablosuz Router nasıl oluyor acaba tam olarak anlamadım hala kararsızım ne yapacağım konusunda indirme sırasında sorun yok internet hızlı şuan dandik bir wifi aleti kullanıyorum yukarıdan internet çekerken ama oyuna girdiğim zaman takılma yapıyor oyun oynayamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bağlantıyı kablo ile modemden alıp alt kata kadar indireceksin. Daha sonra kabloyu alt katında kablosuz router a bağlayıp interneti kablosuz şekilde yayarsın.
  • Alivhtsntrk kullanıcısına yanıt
    Alt Kata kabloyu indirebilsem zaten sorun yok yerler park olduğu için delemiyorum hiçbir yeri.teşekkürler

O zaman tersini yapacaksınız. Bağlayacağınız cihazı alt katta wifi nin en iyi çektiği yere koyacaksınız. Sonra bu cihaz size kablolu da kablosuz da bağlantı imkanı sağlayacak. Wifi menzil genişletici işinizi görür

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En iyi çözüm elektrik üzerinden interneti ileten mesh cihazları eğer ki üst kat ile alt kat aynı elektrik sayacına bağlı ise ve üst kat ile alt kat arasında kablo mesafesi kısa ise kesintisiz güç kaynağı kullanılmıyorsa, koruma prizi kullanılmıyorsa , ayırma trafosu kullanılmıyorsa elektrik üzerinden veri iletişimi sağlayan mesh cihazları kullanılabilir. Ancak ucuz çözümler değiller malesef.Bi örneğini ekliyorum. Bu ürünü kendim kullanmadım örnek olarak ekliyorum.

Eğer bütçe çok fazla değilse o halde sade powerline adaptörler de denenebilir, iyi bir çözüm olabilir. Bununla ilgili olarak bir ürünü yine aşağıra ekliyorum.Bu ürünü de bizzat test etmedim, örnek olması amacı ile ekliyorum.

Sadece wifi üzerinden iletişim kuran extender cihazlar yada mesh cihazlarının verimi değişken olabiliyor ve her koşulda ve durumda her zaman iyi sonuç vermeyebiliyor, bu sebeple bu cihazları çok fazla önermiyorum . Yine de bulardan da şartlar ideal ise iyi sonuç alınabilir.

• hipnoa H kullanıcısına yanıt
    Bayağı pahalı cihazlar bunlar 🤦‍♂️ Bu kadar para vermektense evin ortasından cat kablosu çekmeyi yeğlerim açıkçası ama aklımda bulunsun teşekkür ederim Öneriniz için.

• ben olsam buat mı boat mı nedir, ne yapıp eder o boruların içinden çıplak da olsa ethernet kablosu geçirirdim. bu zamanda ev dubleks olacak ama prizlerde ethernet olmayacak? sizin ev sonradan dubleks olma galiba..
  • ahmet kontuy kullanıcısına yanıt
    Gerizekalılar bi kablo koymayı akıl edememişler işte uydu kablosu iki tane ama onu unutmamışlar sağolsunlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.