Şimdi Ara

Alt komşu gürültü ve polise şikayet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, öğrenci apartmanında kalıyorum. Alt kattaki gürüh haftada 1 2 kere toplanıp gooool, ronaldoooo alkış kıyamet şeklinde gürültü yapıyorlar. Gece saat 2.30'da arkadaşla kapılarına gidip uyarıda bulunduk. Tehditkar bir şekilde sizde geçen gece 3'te parti veriyordunuz diye iddiada bulundu.(bizim evde kimse gürültü çıkarmaz. Herkes kendi odasında takılır) Herhalde evde ki kalabalığa da güvenip yukarı çıkın dedi. Oranın bir alt katında ki kişilerle de konuşucam rahatsız oluyorlarsa polise şikayette bulunucam yalnız alt katta kimse kalıyor mu emin değilim. Eğer şahit bulamazsam nasıl bir yol izlemeliyim ? Tekrar uyarmak için aşağı indiğimde video kaydı almak gibi bir yasal hakkım bulunuyor mu?

• Olay sırasında polisi arayıp ihbar edin,o anda altta gelen sesi ahizeye verin,hemen gelir müdahale ederler,ceza kesiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, zaten gürültüleri gece boyunca sürüyor polis geldiğinde kendileri duyabilir rahat.
  • Lipofingo kullanıcısına yanıt
    Sonuç nedir.Neler yapıldı.
  • Kabahatler Kanunu gereğince 125 TL idari para cezası var
  • altrea kullanıcısına yanıt
    Hocam polis çağırdık bir kere uyardılar sadece. Ev sahibine söyledik devam ettiler. Dönem arası olduğu için fazla sallamadık ama geldiğimizde hala durum aynı ev sahibiyle tekrardan konuşucağım eğer düzeltemezse savcılığa gideceğim.
  • Mogolo kullanıcısına yanıt
    Hocam cezayı nasıl yazıyorlar? Bir kere polis çağırdık 20 dk içinde geldiler fakat sadece uyardılar ondan sonra yine devam ettiler. Savcılığa gitmeyi düşünüyorum haftaiçi ama nasıl bir süreç gerçekleşiyor bir bilgim yok. Kimi yerde desibel cihazı takıyorlar falan demişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lipofingo

Hocam cezayı nasıl yazıyorlar? Bir kere polis çağırdık 20 dk içinde geldiler fakat sadece uyardılar ondan sonra yine devam ettiler. Savcılığa gitmeyi düşünüyorum haftaiçi ama nasıl bir süreç gerçekleşiyor bir bilgim yok. Kimi yerde desibel cihazı takıyorlar falan demişler.

Ah be kardeşim ben bu yüzden ev sattım, bu memlekette zorba olmak lazım, kimseye derdini anlatamazsın. İşin zor seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun. Bir avukata vekalet ver biraz masrafın olur ama öttürür iyi bir avukat onları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.