Şimdi Ara

ALt yapı yok TV izlemek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazlık evimizde internet bağlantısı yok. Altyapı sorguladığımızda altyapı olmadığı belirtiliyor. Komşu da var ama. VDSL.

TV yayınlarını için internet üzerinden bir abonelik ile izlemeyi planlıyoruz, aynı zamanda diğer platformlardan da film izliyoruz.

Suberbox, mobil wifi gibi hizmetler sizce işimizi görür mü? Başka bir öneriniz var mı? Normalde TV internet kotasında olmuyor yada kablolu yayın olduğu için kota konusuna karr veremiyorum.*

• Tek seferlik canak anten ve alıcı yatirimi ile tv izlemek mümkün
    Tv icin internet gerekmez ki
    Ha netfliş prime falan dersen paralispor kanallari için superbox olur ama fiyatları uçtu gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Temmuz 2023; 14:27:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet sitesi üzerinden alt yapı kontrolu yaptıysan pek güvenmemeni öneririm.

Şuan fiber bağlantım olan adresimde türk telekom üzerinden altyapı kontrolu sağladığım zaman, "binada altyapı bulunmamaktadır" şeklinde uyarı alıyorum.

En güzeli türk telekomu bir ara.

• Sen telekoma git arkadaşın dediği gibi. Altyapı gözükmüyor deyince bize abone olursanız size port açarız derler. Sen de 3 aylık taahhütlü abonelik yaptırıp dönemsel daha sonra istediğin firmaya geçersin.

• hiç uğraşma, çanak ile d-smart veya digiturk kullan.

• bu kadar şeyle uğraşacağınıza arkadaşların dediği gibi bir çanak anten ile konuyu kapatın. super box gibi hizmetler kotalı ve sürekli yüksek kalite canlı tv izleyeceğinizi varsayarsak pek mantıklı durmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.