Şimdi Ara

Altcoinlerde ani yükselişleri tutturmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ilk önce pump grupları nedir onu açıklayayım. Pump grupları belli bir insanın organize olup tek bir coine aynı anda alması ile coini birkaç dakika içinde %300 arttırılabiliyor. Benim dahil olduğum grupta 200.000 in üzerinde kişi var. Mesela ayın 9 unda bir coin açıklandı ve gruptan çoğu kişi o coini aldı 1 2 dakika içinde %310 arttı ve tekrar düşüşe geçti. Ben paramı %180 arttırdım. Haftada 2-3 defa bu olay yapılıyor. Birkaç gün önceden tam olarak hangi gün saat kaçta olacağı söyleniyor ve genelde akşam 8 den sonra oluyor bizim saatimize göre. Çoğu kişi çok büyük miktarlarda para kazanabiliyor bu sayede. Tabi ki kaybetme ihtimalide var eğer geç girerseniz zarara sokarsınız kendinizi önemli olan hız bu olayda. Gruba katılmak için ilk önce Discord adlı uygulamayı telefonunuza indirip kendinize hesap açmanız lazım sonra gruba katılıp sadece coin açıklanmadan birkaç dakika önce hazırlıklarınızı yapıp bekleyip açıklandığında da hemen almanız yeterli. Bunu neden paylaşıyorsun derseniz ne kadar çok kişi olur ve alırsa o kadar büyük yükselişler olur.
    Eğer sorularınız varsa elimden geldiğince cevap veririm.

Grup linki SİLİNDİ

Bazı pump resimleri;

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pump-dump grupları ile ilgili paylaşımlar forum kuralları gereği yasaktır.

https://forum.donanimhaber.com/b-font-color-f00-sanal-para-ve-madencilik-bolumu-kurallari-font-b--130712922
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rolantinin düşüp toparlaması
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.