Şimdi Ara

altdvb graph error

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar alt dvb yüklemeye çalıştım program yüklendi sinyalde var ama -cannot connect pins (cyberlink audio decoder (twinhan) audio out) to (audio input pin (rendered )-default weawe out device) hatası veriyor çözümünü bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum
    hoşçakalın

• quote:

Orjinalden alıntı: emrah23905
    cannot connect pins (cyberlink audio decoder (twinhan) audio out) to (audio input pin (rendered )-default weawe out device) hatası veriyor

Yuhaa bu ne yaws sorunun ne olduğu bile anlaşşılmıyor

PIN fln diyor ama bana kalırsa codec çakışmasıdır progdvb'deki gibi ses ve görüntü ayarlarını kontrol et özellikle sesi kontrol et istersen çünkü audio fln demiş olmadı altdvb hariç bi dvb viewer ve cyberlink codec paketi varsa onları kaldır pc'den daha rahat olur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 5 Mart 2006; 6:07:57 >

• ya sorma kafayı yicem progdvb de sorun yok herşey güzel ama altdvb ve my theatre bi türlü çalışmıyor herşeyi denedimelecard ı register ettim kayhıt defterine de işledim ama yok halbuse arkadaşta gördüm altdvb yi çok güzel program ama bende çalışmıyor
    yalnız sistemde nimo codec pack te kurulu divx ler için ama prog dvb sorunsuz çalışıyor yani codec sorunu var ise neden prog dvb çalışıyor o zaman anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.