Şimdi Ara

ALTEA XL 2.el MANUEL Mİ? YOKSA ''0'' km DSG Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Altea XL hangisini tercih etmeliyim, az km yapmış manuel vites mi? Sıfır km DSG mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli ormanlı -- 20 Eylül 2013; 11:19:11 >

• Sıfır'ının fiyatı çok uygun, bence o sınıfta sıfır alınabilecek en mantıklı araç. Ama 2. eli çok çok uygun ve araç güvenilir ise o da düşünülebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır almamı engelleyen bir tek neden DSG mevzusu kafamı çok karıştırıyor. Araç tam istediğim gibi içi geniş rahat bagaj kapasiteside çok güzel. Arka koltuk diz mesafesi. Boy 2 metre olunca bunlar önemli oluyor benim gibi kullanicilar için. Fiyatida uygun 56-57 bin civarında. Özellikleri de benim için yeterli. Alturda bir satış Elemanı 2014 itibariyle Altea XL üretimi olmayacak dedi. Yerine başka bir araç geliyor dedi. Gel şimdi işin içinden çık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altea XL kesinlikle gerek fiyatı gerek kalitesiyle çok mantıklı bir araç DSG konusunda ise kafanızı karıştırmayın derim DSG öyle sorunlu bir şanzıman olsaydı VW bu kadar satışa ulaşabilir miydi ?
  • Bu arada VW Golf Sportsvan konsept aracı Altea XL ı andırıyor gibime mi geldi linkini aşağıda verdim

LİNK
  • Aralık ayında fiyatı temmuz ağustos fiyatında (54.500) olursa kesinlikle alırım

• bu aracı iki üç kere ankarada galeride inceleme fırsatım oldu fiyat ve size verdikleri açısından gayet mantıklı duruyor şu an elim sıkışık olmasa almıştım çoktan. yalnız bayi oraya ne geldiyse onu satmaya niyetli opsiyon eklerseniz 3 ay süre veriyor size ben aile paketini sormuştum mesela 85 gün demişlerdi. bu arada bu aracın kullanıcı yorumlarına ulaşmakta gerçekten zor. kullananlar yazsa bişeyler güzel olur
  • Bu aracın iki tane sıkıntısı var. DSG ve 2. eli çok zayıf.

• Arkadaşıma sıfır km altea xl tdi dsg almııştık 2012 model.Oldukça memnun.Dsg çok iyi bir şanzıman ama çok sıkışık bir trafikte sorun çıkarıyor.Isınıyor bozluyor çaresi yok servis garanti süresi içinde bir iki defa ücretsiz değiştiryor ama çözümü yok.
    Arkadşaım aracı çok kullanmadığı ve sıkışık bir trafik olmadığı için şu ana kadar herhangi bir problem yok.
  • En güzeli manuel vites olanı. Temiz bulursam alırım kafam rahat olsun. DSG ile uğraşmak istemiyorum. :-D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.