Şimdi Ara

Alternatif yamaların önü kesiliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alternatif yama dediğin translate yama mı? Translate yama olacağına hiç olmasın en azından "bu oyunun yaması yapılmış, biz girişmeyelim" olayı ortadan kalkar çünkü translate yamaya izin verilirse önüne gelen herkes kalitesi yerlerde, kontrol edilmemiş, anlam bütünlüğü olmayan leş sözde yamalar çıkaracaktır. Böylesi çok daha iyi.
  • burası forum, translate olduğu belirtildiği sürece bu yamanın paylaşılmasını engellemek saçmalıktır. herkes istediği yamayı kullanır buna forum karar veremez . bu bölüm birilerinin elinde oyuncak olmuş. translate yama var diye çeviri yapmaktan vazgeçen grup zaten hiç bulaşmasın bu işe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhyNot?

Alternatif yama dediğin translate yama mı? Translate yama olacağına hiç olmasın en azından "bu oyunun yaması yapılmış, biz girişmeyelim" olayı ortadan kalkar çünkü translate yamaya izin verilirse önüne gelen herkes kalitesi yerlerde, kontrol edilmemiş, anlam bütünlüğü olmayan leş sözde yamalar çıkaracaktır. Böylesi çok daha iyi.
    Ben translate yama demedim, translate yama olacaksa başlıkta belirtilmeli, translate bölümünde açılmalı konu.

Şimdi gizliden translate yama yapılıyor ve konu açılıyor, sonra adam ciddi yama yapıldığını sanıyor ve bu işlere el atmıyor.
  • Arkadaşlar konuya destek çıkın aksi halde böyle saçma sapan sistemler yüzünden alternatifimiz olmayacak ve dımdızlak kalacağız.
  • Translate olsada belirtikten sonra kime zarari var.durun ben diyeyim.rdr2 yamasi gibi milleti koyun yerine koyamazlar fiyat 50 tl diyemezler.
    Millet bakar ulan 50 tl vericeme trabslate oynarim der.
    Mecburen yamayi 20 tl yaparlar.
    Kime zarari kime faydasi oldugu cok cok belli

• Translate değil hocam Google yapay zeka çevirileri adı altında bir başlık kurulmalı
    Bu 'tekel'ciler translate adına karşı ve de ne hikmetse adamlar benim,senin, onun düşüncesine saygı göstermiyor. Ben kullanacağım sen değil diyorum hiç oralı olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA5D8EAE5 -- 11 Temmuz 2020; 13:22:2 >
  • 50₺ yamaya almak zorunda değilsin, beğenmiyorsan alma diye savunanlar translate yamayı beğenmeyen kullanmasın dediğimizde köpürüyorlar. adam öldürelim diyoruz sanki açarsın ayrı bölüm isteyen kullanır. forumda böyle alakasız şeylere yasak gelirse başımızdakiler de gider netflix youtube yasaklayalım diye konuşur. ülkenin her yeri bir şeyi yasaklamakla meşgul.
  • translate yama yayınlanmasın diyenlerin temel argümanı ne kalitesiz olması mı? kalitesiz ama ücretsiz sonuçta. isteyen kullanır, isteyen parasıyla kalitelisini alır. bunun oynalamaya açılması da saçma. burada forum kapansın mı diyen anket yapıp evet çıkartsak bir şekilde kapatacak mısınız komple forumu? serbest piyasa isteyen bedava koyar isteyen ücretli. konu telif yasallık falansa zaten ücretli olan çok daha sakat durumda önce onun uçurulması lazım.
  • Translate yama kullanacağımı hiç sanmıyorum ama burada translate yama olsa bunlar hayatta bu fiyata yama satılmaz, o yüzden böyle bir bölümün açılmasına karşı çıkıyorlar.
  • Translate yama hakkındaki ilk ankette açık farkla translate yamalar yasaklansın diyorlardı. Bir sene sonra tekrar anket yapıldı ve bu sefer sayılar bayağı yakındı... İnsanlar bazı şeylerin farkına vardı, tekrar anket olursa translate yama olsun diyenlerin sayısı artacağı kesin.

Herkes yazmış ama ben de yazayım, translate yamaların çevirmenlerin şevkini kırdığı falan yok, kalitesiz ama ücretsiz olduğu için kimse laf etmiyor da. Herkes çevirinin kötü olduğunu biliyor, ona göre indiriyor. Bu kadar basit.
  • WhyNot? kullanıcısına yanıt
    Sizin gibiler için iyi. Oyunun kendisinden daha pahalı yama satma fırsatınız olacak.

• anoyuşmuş gibi Türk oyuncusunu ticari malzeme gibi gören gruplar forumda istediği gibi at koştursun diye her türlü dayatma kayırma yapıldı maalesef, oyuncular ve forum üyeleri artık güzel bir Türkçe yama forumu istiyor ilgililer buna kayıtsız kalamaz daha fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

anoyuşmuş gibi Türk oyuncusunu ticari malzeme gibi gören gruplar forumda istediği gibi at koştursun diye her türlü dayatma kayırma yapıldı maalesef, oyuncular ve forum üyeleri artık güzel bir Türkçe yama forumu istiyor ilgililer buna kayıtsız kalamaz daha fazla
    Türk oyuncusunun ticari malzeme olmadığı iddia ediliyor lol
  • Arkadaslar gecen yil anket benim bastirmamla gerceklesti.gunde 20.30 kere konu actim.hatirlayan hatirlar.biraz baskiyla.gerekirse tekrar anket acilir.1 yil gecti ustunden👍

• FORUM DESTEĞE YAZIN ARKADAŞLAR YENİ ANKET VE TALEPLER İÇİN
  • Cok acik ve net sekilde soyluyorum.hayir diye yirtinanlar.bu isten para kazananlardir.
    Mesela bu rdr2 gerekli malzemeler olsa bugun bile translate yamasi ciksa,kimin zararina kimin lehine.
    Oyuncular tarafindan bakalim,istiyorsan kurar oynarsin.yokefendim kalite yetersiz dersen yamayi satin alirsin.
    Simdi gelelim yama gruplarina.bugun rdr2 translate ciksa 10.gun 20 gun daha beklerlermi hayir simdi yayunlarlar.
    Peki fiyat politikasi nasil olur.50 tl mi yada abonelikmi.
    Hayir en fazla 20 tl olur.
    Bukadar basit .translate yamanin faydasi zarari 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9BF23F064

Cok acik ve net sekilde soyluyorum.hayir diye yirtinanlar.bu isten para kazananlardir.
    Mesela bu rdr2 gerekli malzemeler olsa bugun bile translate yamasi ciksa,kimin zararina kimin lehine.
    Oyuncular tarafindan bakalim,istiyorsan kurar oynarsin.yokefendim kalite yetersiz dersen yamayi satin alirsin.
    Simdi gelelim yama gruplarina.bugun rdr2 translate ciksa 10.gun 20 gun daha beklerlermi hayir simdi yayunlarlar.
    Peki fiyat politikasi nasil olur.50 tl mi yada abonelikmi.
    Hayir en fazla 20 tl olur.
    Bukadar basit .translate yamanin faydasi zarari 👍
    Translate yamanın oyunculara tek zararı eğer translate yama, ücretsiz kaliteli çeviriden erken çıkarsa o oyuna asla ücretsiz ve kaliteli bir yama yapılmaması olur. Örnek: Outlast 2
  • Olurmu ogle sey.resident evil 2.3 kac adet yamasi yapildi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9BF23F064

Olurmu ogle sey.resident evil 2.3 kac adet yamasi yapildi
    Resident Evil 2 için translate yama konusu gösterir misin?
  • Ayni oyunu ucretli yada ucretsiz 2.ser 3 er tane yapilirken tranlate mj engel olucak.
    Yada bu zamana kadar hic bulasilmamjs oyunlar var .stade of decay2 translate olabilirdi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.