Şimdi Ara

Alternatif yamaların önü kesiliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada açılan yama konuları paralı olacaksa, kaç para olacak ve nasıl bir sistem de satılacak BAŞTAN belirtme kuralı olmalı.
    Mesela RDR 2 yamasının başlangıcında şu anki sistem açıklansaydı eminim alternatif bir TR yama daha olurdu.
    @BlogKaan

Ekleme:Arkadaşlar konuya destek çıkın aksi halde böyle saçma sapan sistemler yüzünden alternatifimiz olmayacak ve dımdızlak kalacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 13 Temmuz 2020; 12:17:13 >

• 50₺ yamaya almak zorunda değilsin, beğenmiyorsan alma diye savunanlar translate yamayı beğenmeyen kullanmasın dediğimizde köpürüyorlar. adam öldürelim diyoruz sanki açarsın ayrı bölüm isteyen kullanır. forumda böyle alakasız şeylere yasak gelirse başımızdakiler de gider netflix youtube yasaklayalım diye konuşur. ülkenin her yeri bir şeyi yasaklamakla meşgul.
    Translate yama yayınlanıyordu zamanında bu forumda. Bir gurup üye bu yamaları yayınlayan arkadaşı topa tuttu. Translate yama mı olur. Yok kalitesiz olacaksa hiç olmasın falan falan. Sonra anket yapıldı yöneticiler tarafından. Translate yama olsun mu olmasın mı diye. Her ne hikmetse translate yama istemeyizciler çok çıktı anket sonucunda. Halbuki translate yama yapan arkadaşı topa tutan gurup çok fazla değildi sayısal olarak yorum yapan kişilerin sayısından öyle anlaşılıyordu. Tabi bunlar benim kendi çıkarımlarım. Belki de ben yanlış biliyorumdur ama gel zaman git zaman 40 liralara 50 liralara yama satmaya çalışanlar olduğunu görünce paranın anket sonucuna etki etme konusunda kendimi haklı görmemi pekiştirdi. Anlayacağınız anket sonucu manüple edildi. Bir kez daha tehrar edeyim bu benim kendi çıkarımım. Olmaya da bilir. Karar sizin.
  • Aynen öyle, bu kural olmalı baştan açıklanacak fiyat ya da translate yamalar tekrar serbest olacak. Kesinlikle yeni kurallar lazım buraya. Yalnız tarafsı adminlerin el atması lazım konuya. Çünkü cılkı çıktı artık buranın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

Aynen öyle, bu kural olmalı baştan açıklanacak fiyat ya da translate yamalar tekrar serbest olacak. Kesinlikle yeni kurallar lazım buraya. Yalnız tarafsı adminlerin el atması lazım konuya. Çünkü cılkı çıktı artık buranın.
    Translate yama bölümü olmalı. Baştan ne olacaksa belirtilmeli. Hatta yazılım olarak da burada konu açmak için bir şeyler yapılabilir.

Buranın adminleri gerçekten çok kötüler, hakaret bir şey yok kaç defa silindi yorumlarım.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Paranın olduğu her yerde adaletsizlik her zaman olacaktır. Bilmem anlatabildim mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirty_y

Paranın olduğu her yerde adaletsizlik her zaman olacaktır. Bilmem anlatabildim mi.
    Yok hocam anlamadım, daha ayrıntılı anlatır mısınız?
  • Translate yama bölümü olmalı özgürlükler engellenmemeli isteyen onunla oynar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yamalar ücretli ücretsiz diye ayrılmalı nasıl bitmiş veya devam eden yamalar varsa. Translate yamayı bende desteklemiyorum ama kaldırılmalarına karşıyım. İsteyen translate oynasın yani ne olacak? Onada bir bölüm açarlar çok zor bir şey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkakay08

Bence yamalar ücretli ücretsiz diye ayrılmalı nasıl bitmiş veya devam eden yamalar varsa. Translate yamayı bende desteklemiyorum ama kaldırılmalarına karşıyım. İsteyen translate oynasın yani ne olacak? Onada bir bölüm açarlar çok zor bir şey değil.
    Translate yama olacaksa ona özel bölüm açılmalı, yoksa karman çorman olur, iyi olmaz.
    Translate yama yayınlanıyordu zamanında bu forumda. Bir gurup üye bu yamaları yayınlayan arkadaşı topa tuttu. Translate yama mı olur. Yok kalitesiz olacaksa hiç olmasın falan falan. Sonra anket yapıldı yöneticiler tarafından. Translate yama olsun mu olmasın mı diye. Her ne hikmetse translate yama istemeyizciler çok çıktı anket sonucunda. Halbuki translate yama yapan arkadaşı topa tutan gurup çok fazla değildi sayısal olarak yorum yapan kişilerin sayısından öyle anlaşılıyordu. Tabi bunlar benim kendi çıkarımlarım. Belki de ben yanlış biliyorumdur ama gel zaman git zaman 40 liralara 50 liralara yama satmaya çalışanlar olduğunu görünce paranın anket sonucuna etki etme konusunda kendimi haklı görmemi pekiştirdi. Anlayacağınız anket sonucu manüple edildi. Bir kez daha tehrar edeyim bu benim kendi çıkarımım. Olmaya da bilir. Karar sizin.

Bende aynısını diyorum zaten.
  • dirty_y kullanıcısına yanıt
    Translate yamanın oyuncuya ne gibi bi zararı olabilir?
    Beğenmeyen indirmez değil mi?
    Kaldı ki böyle bir şey nasıl olur da ankete açılır bu torpil nereden geliyor?
    Hadi o zaman bi anket daha açalım bundan sonra yama fiyatı açıklamadan kimse konu açmasın. Bakalım anketten ne çıkacak:)

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkakay08

Bende aynısını diyorum zaten.
    Hocam bu forumun bu işler ile ilgilenen insanları okuduğunu anlamakta zorlanıyorlar biraz. O yüzden hem çok söylemek hem de en ince ayrıntısına kadar söylemek lazım.https://forum.donanimhaber.com/inanc-bolumu-acilsin-aciliyor--142411434
  • kullaniciadi12 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi işin ucunda para olursa her şey mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirty_y

Ben de uzun zaman önce bir translate yama konusuna denk gelmiştim ben de tepki verdim ama translate yama olduğunu belirtmemesine tepki gösterdim.

İnancım arttı :)
  • Haklısınız hocam.

• Translate yama bölümünü kaldıran kim varsa asıl onların kaldırılması gerekiyor ilk başta. Sözde bölüm yöneticileri resmen burayı pazar yerine çevirip tekelciliğin hakimiyetini sağladılar.
  • Translate olayı bence yanlış olmuş. Serbest olmalı.

• Translate uygulaması saçma değill zevk meselesi bu. Asıl saçmalık Türkçe Yama yapıp kontrolü kaybedip saçma sapan uygulamalar, sistemler çıkartanlarda. Bence onlar yasaklanmalı, translate değil... Translate masum çünkü niyeti en baştan belli... Yalanı dolanı yok, net!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.