< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 13 Temmuz 2020; 12:17:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 13 Temmuz 2020; 12:17:13 > |
Translate yama bölümü olmalı. Baştan ne olacaksa belirtilmeli. Hatta yazılım olarak da burada konu açmak için bir şeyler yapılabilir.
Buranın adminleri gerçekten çok kötüler, hakaret bir şey yok kaç defa silindi yorumlarım. |
Translate yama bölümünü kaldıran kim varsa asıl onların kaldırılması gerekiyor ilk başta. Sözde bölüm yöneticileri resmen burayı pazar yerine çevirip tekelciliğin hakimiyetini sağladılar.
|
burası forum, translate olduğu belirtildiği sürece bu yamanın paylaşılmasını engellemek saçmalıktır. herkes istediği yamayı kullanır buna forum karar veremez . bu bölüm birilerinin elinde oyuncak olmuş. translate yama var diye çeviri yapmaktan vazgeçen grup zaten hiç bulaşmasın bu işe
|
50₺ yamaya almak zorunda değilsin, beğenmiyorsan alma diye savunanlar translate yamayı beğenmeyen kullanmasın dediğimizde köpürüyorlar. adam öldürelim diyoruz sanki açarsın ayrı bölüm isteyen kullanır. forumda böyle alakasız şeylere yasak gelirse başımızdakiler de gider netflix youtube yasaklayalım diye konuşur. ülkenin her yeri bir şeyi yasaklamakla meşgul.
|
Translate olsada belirtikten sonra kime zarari var.durun ben diyeyim.rdr2 yamasi gibi milleti koyun yerine koyamazlar fiyat 50 tl diyemezler.
Millet bakar ulan 50 tl vericeme trabslate oynarim der. Mecburen yamayi 20 tl yaparlar. Kime zarari kime faydasi oldugu cok cok belli |
Translate yama yayınlanıyordu zamanında bu forumda. Bir gurup üye bu yamaları yayınlayan arkadaşı topa tuttu. Translate yama mı olur. Yok kalitesiz olacaksa hiç olmasın falan falan. Sonra anket yapıldı yöneticiler tarafından. Translate yama olsun mu olmasın mı diye. Her ne hikmetse translate yama istemeyizciler çok çıktı anket sonucunda. Halbuki translate yama yapan arkadaşı topa tutan gurup çok fazla değildi sayısal olarak yorum yapan kişilerin sayısından öyle anlaşılıyordu. Tabi bunlar benim kendi çıkarımlarım. Belki de ben yanlış biliyorumdur ama gel zaman git zaman 40 liralara 50 liralara yama satmaya çalışanlar olduğunu görünce paranın anket sonucuna etki etme konusunda kendimi haklı görmemi pekiştirdi. Anlayacağınız anket sonucu manüple edildi. Bir kez daha tehrar edeyim bu benim kendi çıkarımım. Olmaya da bilir. Karar sizin.
|
Forum donanımın herhangi bir kar ve zarar durumu yoksa neden translate yamalara yasak getiriliyor ? Kalitesizse yüklemez o arkadaşlar basar parayı çeviri grubundan alır geçer herkesin kendi kararı vardır bu yasaklama baya anlamsız.
|
Translate uygulaması saçma değill zevk meselesi bu. Asıl saçmalık Türkçe Yama yapıp kontrolü kaybedip saçma sapan uygulamalar, sistemler çıkartanlarda. Bence onlar yasaklanmalı, translate değil... Translate masum çünkü niyeti en baştan belli... Yalanı dolanı yok, net!
|
Translate destekliyorum bende. İsteyen indirsin istemeyen indirmesin kime ne? parayla satanlar istemiyor translate yamayı
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|