Şimdi Ara

Alternatif yamaların önü kesiliyor (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öyle bir ülkede yaşıyoruzki; yarın bir uyanmışşsın dolar 10 bin-14 bin. e adamlar 6 ayda çevirdileri diyelim gene diyelim 30 tl dediler sonra 6 ay sonra bu şartlarda gene 30 tl mi istiyecekler çeviri yama için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunculara özgürlük

Bu mesaj silindi.
    Sadece bilgi yanlışlığını temizlemeye çalışıyorum. Sen ne anlamak istiyorsan onu anlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunculara özgürlük

Bu mesaj silindi.
    Konudaki diğer yorumlarımı gördüysen doğru düzgün okumadın demek. Çünkü eğer okusaydın orada da translate yamalara karşı olmadığımı belirttiğimi görürdün. Tabi ama çevirmen kankisiyim ben doğru pardon. Tüm çevirileri ücretsiz alıp sizin burada "ÇEVİRİ, ÇEVİRİ, ÇEVİRİ YAPAN YOK MU??" diye serzenişlerinizi izlemekten çok keyif alıyorum gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

Öyle bir ülkede yaşıyoruzki; yarın bir uyanmışşsın dolar 10 bin-14 bin. e adamlar 6 ayda çevirdileri diyelim gene diyelim 30 tl dediler sonra 6 ay sonra bu şartlarda gene 30 tl mi istiyecekler çeviri yama için ?
    Çok mantıklı 500'den aşağı(sonuçta önceden kazansınlar daş mı yiyecek bunlar?) yama satılmasın, ayriyetten DH Türkçe Yama ilan bölümü de açılsın sonuçta ortada bir emek var ithal edilen metinler ve yazılımlar var,kendi dilinde oynamak isteyen arkadaşları neden engelleyelim ki.
  • Uc bes sayfa okudum, amazon olayini hatirlatiyor.O olaydan sonra DH hic bir zaman eski amazon konusunun populeritesine ulasamadi.

Alt yazi olayi da anladigim kadariyla benzer bir durum .
    Yasaklamalar ile ancak kitleyi kacirirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamanın da korsanı çıkar bu gidişle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana konudan devam ediniz:https://forum.donanimhaber.com/ucretli-ucretsiz-ceviri-tartisma-konusu--140452247
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.