Şimdi Ara

Alternatif yamaların önü kesiliyor (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Translate yamayı yasak edip çeviri gruplarının sırtını sıvazlayan mod ekibi son yaşanan olaylardan büyük ders almıştır bence. Adamlar çekip gidiyordu gördüğünüz gibi. Bu anlamsız yasağın kalkmasını umuyorum.
  • Yıl olmuş 2020 hala ingilizce bilmeyen varsa zaten yaşamasın. 2 dk interentten açın öğrenin abicim. Şu elemanlara boş yere para kaptırıyorsunuz.
  • Su oyun firmalari hadi dublaji gecdim.Altyazi da arapcaya yer veriyorda TR byerlerine batiyor sanki.Hadi Dublaj seslendirme meşakkatli dyelim.Masrafli sanatciya para vs...Altyazi koymanin ne gbi bir masrafi yuku var.Binlerce kelime 3.5 kisi gonullu cevirir zaten.Olay TR olunca burun kiviriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 seneden eski oyunlar translate olabilir, kimseye zararı olmaz
  • Forum donanımın herhangi bir kar ve zarar durumu yoksa neden translate yamalara yasak getiriliyor ? Kalitesizse yüklemez o arkadaşlar basar parayı çeviri grubundan alır geçer herkesin kendi kararı vardır bu yasaklama baya anlamsız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Korsancılar bu işe sevinmedi
  • Translate yamalar da belli kesime hitap ediyor. Karşı çıkanlar kadar bizim de hakkımız var

@Translateyama bölümü kurulsun
  • Translate yama bölümü geri açılmalıdır. Yasakçı zihniyete yazıklar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Sizin gibiler için iyi. Oyunun kendisinden daha pahalı yama satma fırsatınız olacak.
    Ne saçmalıyorsunuz. Hiç bir yama yapımıyla hiçbir yama grubuyla bir alakam yok. Parayla abonelikle falan yama satılmasına zaten karşıyım. Burası forum değil mi kardeşim bende özgür biçimde kendi fikrimi belirtiyorum. Size ters birşey yazınca hemen şucu bucu olmuşum. Tam karşıt düşünce çekemeyenlere yakışır medenilikte bir hareket. Sadece "Böylesi daha iyi" dedim getirebiliyorsanız getirin geri buranın admini @BlogKaan ama tabi onda bitmiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhyNot? -- 12 Temmuz 2020; 0:41:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alex59

Translate yama bölümünü kaldıran kim varsa asıl onların kaldırılması gerekiyor ilk başta. Sözde bölüm yöneticileri resmen burayı pazar yerine çevirip tekelciliğin hakimiyetini sağladılar.
    Gören de yönetim zorla engelledi sanacak yazılanlara bak olaydan bir haberler.

Aşırı tartışma dönüyordu günlerce gündem oldu forumun içine edildiydi o dönem o yüzden istisnai olarak anket yapıldı üyelerin kararıyla kaldırıldı.

Anket ve konu altta. Yorumları okuyun neden hayır çıkmış anlarsınız.

Google translate yamalar hakkında (Sonuçlandı)
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/133392314

• 30 yıldır bilgisayarım var. Hayır geyik değil, hakikaten 30 yıldır var. Oyunlara Türkçe çeviri yapıldığını yeni öğrendim. Keyfi kalmaz oyunun. Bazı şeyler doğru çevrilemeyeceği için... Yazık lan.

İngilizce öğrenmeye uğraşsanız daha mantıklı.
  • olum siz çok nankörsünüz lan. ps türkiye türkçe dublaj ve altyazılı oyun ülkemiz de desteklemesine rağmen kaç kişi tr ps den satın aldı sorarım? çoğu kişi gidiyor hint psn bilmem ne psn den alıyorsunuz 50 - 100 lira ucuza almak için sonra bunu gören sony tr yarın öbür gün keserse türkçe dublaj ve altyazıyı çıkartırsa ülkemizden hiç saşırmam. buna da ses edemezsiniz. kaldı ki sesinizi çıkartmanız gereken tonlarca firma varken tr dil yapanları taşlıyorsunuz sürekli rockstar,ubisoft,ea v.b bunlara ses etmez zaten kimse, etseniz bile sizi takmaz adamlar ama gider o adamlarn oyunlarını köpek gibi alıp oynar, översiniz resmi tr dil çıkan oyunlara da torrent yaparsınız pcden yada konsoldan ucuza almak için başka ülke hesaplarından satın alırsınız. ben oyun stüdyosu olsam. değil oyuna menüye bile tr dil ekletmem. hak etmiyorsunuz çünkü (buradaki sözüm tr psnden yada tr dil oyunlarına hakkını verip satın alanlara değildir)

• quote:

Orijinalden alıntı: osimdioyuncu

olum siz çok nankörsünüz lan. ps türkiye türkçe dublaj ve altyazılı oyun ülkemiz de desteklemesine rağmen kaç kişi tr ps den satın aldı sorarım? çoğu kişi gidiyor hint psn bilmem ne psn den alıyorsunuz 50 - 100 lira ucuza almak için sonra bunu gören sony tr yarın öbür gün keserse türkçe dublaj ve altyazıyı çıkartırsa ülkemizden hiç saşırmam. buna da ses edemezsiniz. kaldı ki sesinizi çıkartmanız gereken tonlarca firma varken tr dil yapanları taşlıyorsunuz sürekli rockstar,ubisoft,ea v.b bunlara ses etmez zaten kimse, etseniz bile sizi takmaz adamlar ama gider o adamlarn oyunlarını köpek gibi alıp oynar, översiniz resmi tr dil çıkan oyunlara da torrent yaparsınız pcden yada konsoldan ucuza almak için başka ülke hesaplarından satın alırsınız. ben oyun stüdyosu olsam. değil oyuna menüye bile tr dil ekletmem. hak etmiyorsunuz çünkü (buradaki sözüm tr psnden yada tr dil oyunlarına hakkını verip satın alanlara değildir)
    Sonyci seni sanıyor musun psn den alınan oyunlar. Tr yarıyor

YARAMİYOR İNGİLTERE PSN. YARIYOR

500₺ olan oyun. Hint de 380₺. Adam aynı oyunu neden 120 ₺ fazla versin ? 3 oyun alsa. Bir oyun bedava oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

Sonyci seni sanıyor musun psn den alınan oyunlar. Tr yarıyor

YARAMİYOR İNGİLTERE PSN. YARIYOR

500₺ olan oyun. Hint de 380₺. Adam aynı oyunu neden 120 ₺ fazla versin ? 3 oyun alsa. Bir oyun bedava oluyor

Alıntıları Göster
    sonyci de olduk ya ne diyelim. hak etmiyorsunuz hiç bir şeyi. bu kafa yapınızla zor. hiç kur,kdv,ötv vergilerinden haberi sizin gibilerin gelmiş burada yok 500 tl fazla diyor. evet fazla ama bunun fazla olmasıyla bu vergilerin hiç alakası yok değil mi? ingiltere psn den alın o zaman adamlar yılın sonunda bakıyorlar hangi ülkede ne kadar satılmış diye devamına ona göre karar veriyorlar dil seçeneğinin. ama kime, neyi anlatıyorum ki

• quote:

Orijinalden alıntı: osimdioyuncu

sonyci de olduk ya ne diyelim. hak etmiyorsunuz hiç bir şeyi. bu kafa yapınızla zor. hiç kur,kdv,ötv vergilerinden haberi sizin gibilerin gelmiş burada yok 500 tl fazla diyor. evet fazla ama bunun fazla olmasıyla bu vergilerin hiç alakası yok değil mi? ingiltere psn den alın o zaman adamlar yılın sonunda bakıyorlar hangi ülkede ne kadar satılmış diye devamına ona göre karar veriyorlar dil seçeneğinin. ama kime, neyi anlatıyorum ki

Alıntıları Göster
    Çok bidi bidi etme

500₺. Oyuna verecek paran varsa. Başkalarına takmam ben

Suna bak neden 500₺ diyoruz yok kur yok vergi vsvs

Steam da daha uygun nasıl olabilir diyorum tik yok

Vallaha çıkacak. Pcde 289₺

Tr yama gelirsek. 500₺ vereceğim ben. Ve Türkçe lütuf olacak ha . 480₺ yıllık 4k nextfilis izlerim

Digiturk. Vs. Bir dünya yere kayıt olurum500₺ aylık ile çok daha fazla. İçerik sahibi olurum

Aynı oyun doları 7₺ alıyorum 420₺ us psn den Alınır

Siz ve sizin gibi olanlar kime göre neye göre dedikten sonra. Çok daha. Fazla. Öpüyorum dersiniz

Çok değil yanında 70 dolar olunca oyun sana 650 TL diyecekler sende böbrek satar alırım dersin

• İkinci olay da şu. Baş bas söylendi tr psn. Bizde satılan oyun İngiltere gidiyor satışlar onlarda gözükür

Biz kutulu satışları sunabiliriz diye. Vidi vidi ötmeye devam

• alex59 kullanıcısına yanıt
    O değil de google translate servisini hala 2 yıl önceki gibi kötü sananlar var. Son 2 yılda ciddi değişti ilerledi çoğu cümleyi hatasıza yakın çeviriyor artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

O değil de google translate servisini hala 2 yıl önceki gibi kötü sananlar var. Son 2 yılda ciddi değişti ilerledi çoğu cümleyi hatasıza yakın çeviriyor artık.
    Benim Masao no Bouken'in Japonca sürümü, aslında Google.Translate çevirisi kullanıyor, inanmayabilirsiniz ama azıcık google'da arattırıp, indirir. Kendiniz karşılaştırabilirsiniz.
  • diğer konuya yazdığım mesajı burayada kopyalıcam hala aynı düşünüyorum

birkaç gündür takip ediyorum konuyu, ingilizce öğrenmezseniz 50-100tl ödemeye bence mahkumsunuz adamlar iyi yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.