toyotanın altı alçak ve diğer arabaların altını sürtmediği yerlerde toyota sürtüyo kabul edin şunu yav gün gibi gerçek bişi bu
quote:
Orjinalden alıntı: bossbee
quote:
Orjinalden alıntı: alfa-x
Toyotanın altı alçaktır.Tabii kide egzos ucu veya manifold sürtmez arka sustucuda öne doğru giden boru sürter.Buda nedendir toyotanın iz açıklığı yüksekliğine göre fazladır malum kamyon izleride yol ortasını kabarttığı için egzos borusu sürter zaten arkadan baktığınızda toyotaların arka susurucudan öne giden borusu apaçık görünür.Arka tampon sürtüyor olsa zamanla kopardı çünkü hareket tampona ters yönde. Sürtme nedeni kamyonlar açtığı izler ve yolun ortasının yükselmesidir.Avrupa ve diğer ülkelerde bu sorun pek olmadığından ve onlar arbaları bu kadar yüklemediğinden bu sorun onlarda yok.Avrupalı firmalarda Ülkemiz için genelde avrupaya nazaran yükseltilmiş yaklaşık 15mm araçlar gönderir.
Bilinenin aksine de toros çok yüksek diildir ama iz açıklığı dardır ve önlerde çift salıncak arkada tek dingil kullanır sağlamlığı ve heryere girebilmesi bundandır.Normal köy yollarında artık çoğu stabilize corolla da gider ama asla bi albea nın,palio nun,torosun,loganın girdiği yerlere giremez.Albea nın altı outdoor peugeot 208 den bile yüksektir...
Bakın yeni kasa focusların altı ilk focuslardan yüksektir.
İDDİAYA GİREN VAR MI? Albeanın, loganın, torosun gittiği her yolda giderim. Arabadan anlamıyorsunuz onu anladık da, şoförlüğün de ne olduğunu bilmiyorsunuz. Peugeot 208 in altını yüksek zannediyorsunuz, corolla ondan bile yüksektir. Bu arada peugeot 208 diye bir model var mı yav? 207 olmasın o 208 henüz çıkmadı sanıyorum, köy yoluna bile soktunuz. Gerçi bi arkadaş Ferrariyi sokmuştu ya
Evet 207 outdoor olacaktı yanlış yazmışım da bunun şoförlükle ne alakası varsa.Senin bilgin corollayla her yere girmenden belli zaten.
Birde yazında alçı alçak yazmışın alçı alçak yenibi terim herhalde.Bilen bilmeyen yazıyo şoförlüğün de ne olduğunu bilmiyosunuz.Neyse bu senin tarzındı.
Ben idaaya varım seninle 3 yerden geçicez bu sana yeter ,sen tarlaya filan girdiğin için yol tarla yolu.Üstelik tek başına sür yani arabada yük yolcuda olmayacak.Yaw bu toyotada ne arabaymış. ford taunuslarında altı alçaktır onuda karadenizde bi kaç yerde sürttük bişey olmadı ama altı biraz dikkatsiz olunca sürtüyor.
Corollanın altı alçakkkk...
Benim araç imzamdaki. Corollanın altı gerçekten çok yere değiyor. Arabayı ilk aldığımda düz yolda bile sürtüyordu neredeyse. Lastikleri değiştirince sürtme azaldı. Daha önceki araçlarım toros ve brodway idi. Onlarla gittiğim yollardan corolla ile de gidebiliyorum. Ama daha yavaş ve daha dikkatli bir şekilde. Arabanın altı değmiyormu kesinlikle değiyor. 5 kişi ile kamyon izine grdiğinizde araba sallandığında değiyor arabanın altı. Benim araçta motorun altını tamamen saran koruma sacı değiyyor. Torosu da 4 yıl kullandım onun da altını sürttüğüm olmuştur. Ama torosun altının değdiği yerde corolla eminim askıda kalır tekerler yerden kesilirdi.
Bu konuyu biraz hortlatsak
Araçlarmı suçlu yoksa standart dışı yollar ve yükleme kapasitesinden çok aracı yükleyen insanlarımızmı suçlu . Sonrada renaulta veye fiata yol tutuşu kötü diyenler sanki bu konu uzay mekiği yapı gibi sadece belli markalara özgü gibi davranır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme