< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cypherbang -- 14 Ocak 2018; 17:39:54 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cypherbang -- 14 Ocak 2018; 17:39:54 > |
un momento demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
İddiayı çürütecek teorin varsa buyur, yazılanlarda bir yanlış yok. Gainer'a vereceğin paranın yarısını çöpe at yarısıyla da et ve pilav al daha yararlı olur. |
un momento demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
1 kilo pilav ye kısmını nerede yazmışım? O tek shakerıyla 1900 kalori aldığın gainerın içindekiler kısmına bak bakayım % kaçı şeker. Git gofret ye aynı kaloriyi ondan da alırsın. Amaç kalori almak değil, kaloriyi sağlıklı biçimde almak. Gainera gelene kadar git ceviz ye, fındık ye, olmadı mı badem ye, üstüne muz ye, bunlar iştahı kapalı olan bir insanın bile löp löp yiyebileceği besinler, kolay kalori kaynakları. Günlük protein ihtiyacını almak için de protein tozu için madem o kadar iştahınız kapalı. Ben ektoyum, ben kilo alamıyorum, iştahım kapalı demek tembellikten başka bir şey değil. Ben ekto değilim ama doyma hissimin ötesine kadar yemek yemek gerekiyor ki kalori ihtiyacımı alabileyim. Yoksa ben de bilirim günde 4 tane shake gömmeyi merak etme |
Cop gibi adam 2500 kalori alsa kilo alir. O kadar yiyemeyecekse de zaten bu spora hic bulasmasin. Cok yiyorum kilo alamiyorum olayi falan hikaye. Ben de 50 kiloydum zamaninda simdi 90 kiloyum oyle 10.000 kalori falan da yemiyorum ki gainera ihtiyac duyayim. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 13 Ocak 2018; 21:20:20 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 18 Ocak 2018; 23:18:10 > |
|
|
|