Şimdi Ara

Altınordu'lu genç futbolcunun röportajı (vizyon içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Şu çocuğun konuşmasının güzelliğine, görüşüne bakar mısınız! Ne kadar güzel. Yabancı sınırlaması değil bu çocuklar milli takımı ileriye taşıyacak. Altınordu, altyapıya yıllık 3m euro para ayırıyormuş. 3 büyükler için bu para çerez parası olmasına rağmen böyle bir sistemin kurulmaması çok üzücü.

Video gözükmüyorsa buradan izleyebilirsiniz;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Unforgiven -- 11 Eylül 2017; 15:52:9 >

• Yemin ediyorum vizyon , bilgi akıyor.

Şimdi bazıları beni eleştirecek ama , kulüplerimiz yabancı oyunculara deil gibi para harcayacağına gençlere önem versin altyapılara önem versin. Yerli yada yabancı oyunculara önem versin. ok mu zor belçika - hollanda ligin de ki gibi takımlarımız genç oyuncular oynasa. Bakın trabzonspor'a yusuf yazıcı , abdülkerim , aklıma bunlar geldi .Keza şenol hocanın şans vermediği şuan başakşehirde oynayan kerim .

Ne zaman öyle ilk 11 de 6 tane genç alt yapıdan oyuncunun oynadığını

Gidiyorlar deli gibi yabancıya para veriyorlar bakın negredo , q7 , belhanda , sosa çok deli para bunlar . Bunların yerine git güney amerikadan oyuncu al onları oynat sat.

• quote:

Orijinalden alıntı: MatejMitrovic

Yemin ediyorum vizyon , bilgi akıyor.

Şimdi bazıları beni eleştirecek ama , kulüplerimiz yabancı oyunculara deil gibi para harcayacağına gençlere önem versin altyapılara önem versin. Yerli yada yabancı oyunculara önem versin. ok mu zor belçika - hollanda ligin de ki gibi takımlarımız genç oyuncular oynasa. Bakın trabzonspor'a yusuf yazıcı , abdülkerim , aklıma bunlar geldi .Keza şenol hocanın şans vermediği şuan başakşehirde oynayan kerim .

Ne zaman öyle ilk 11 de 6 tane genç alt yapıdan oyuncunun oynadığını

Gidiyorlar deli gibi yabancıya para veriyorlar bakın negredo , q7 , belhanda , sosa çok deli para bunlar . Bunların yerine git güney amerikadan oyuncu al onları oynat sat.

Dediklerine katılıyorum ama bunun için taraftarın da değişmesi lazım. Sen Q7, Valbuena, Gomis gibi oyuncuları almayıp, gençleri takıma monte etsen. Üstüne birde o gençler doğal olarak tecrübesiz olacağı için kötü oynadığı zaman, taraftar tesisleri basar niye yıldız oyuncu almadınız diye. Her sene yıldız transferler bekleyenler bizim ülkenin taraftarı neticede. Teoride şu dediklerine herkes katılır. Pratikte o katılanların yarısından çoğu söver sayar.

• Hesaplar kısa vadede yapılıyor.buyuk takımların biz genç oyunculara yonelecegiz ama iki uç sene başarı beklemeyin demek gibi luksleri yok.altyapidan çıkan adam yüksek kapasiteli ise oynar ama şampiyonluk hedefleyen takım oyuncu yetiştirmeye uğraşmaz varsa oynatır yoksa transfer yapar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 büyüklerden veya istanbuldan iyi futbolcu çıkmaz kolay kolay. Çok ağır ve yorgun bir şehir İstanbul o yüzden alt yapı alt yapı demeyin boş yere yapılan tüm masraflar çöpe gider. Bide futbolcu karakterle olunur futbolu sevmeyle olunur. Alt yapılarda 20 tane futbolcu oluyo bunlar 22 yaşına kadar a2 de kalıyor boş yere masraf. Beşiktaş Galatasaray Fenerbahçe seviyesinde futbolcu çıkması ile Altınordu da 2. lig seviyesinde oyuncu çıkması aynı şey değil. Altınorduda çıkan her türlü oyuncuyu atarsın a takıma sıkıntı olmaz zaten bütün problem burda.

Büyükler zaten idmanları iyi yerlerde maçları iyi yerlerde oynuyorlar. Anadoluda ilçelere yardım yapılması lazım federasyon tarafından ben alt yapı zamanımda beton toprak sahada oynuyordum yere bi düşüyosun her yerin kanıyor. Yağmur yağsa her yerin çamur. 15 sene öncesinden bahsediyorum hala aynı hiç bi değişiklik yok. Eğer futbolcu çıkması isteniyorsa düz güzel çimlerde oynaması lazım çocukların Türkiyenin her yerine bu dediğim yapılırsa o zaman futbolcu çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 12 Eylül 2017; 3:29:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.