< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Altus airfry 1.099 TL
-
-
Teşekkürler. Faydalandım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler iyi fırsat faydalandım.
-
Bunlar cacık da yapabilir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
haznesi ufak değilmi kullanan varmı
-
bunların haznesi gerçekten çok ufak alınmaz.
-
En azından 1 adet bütün halde (baget dahil) tavuk kalçası sığıyormuş...
-
Haklı olabilirsiniz ama çok satan xiaomi nin bile 3.5L haznesi vardı bunun 3.9L haznesi var.
-
Zamanında demiştim bunların da devri geçecek, fiyatları düşecek diye. Aslında olması gereken fiyatlar bunlar ama marka adı altında fahiş fiyatlara geliyor bu ürünler. Çalışma mantığı da klasik turbo fırınların küçük olanı zaten.
-
xiaomi da küçücük zaten. Ben Yui M30 aldım, Philips in XXL'ından bile daha büyük içinde ayrı bir sepet yok çünkü hazne direk sizin.
-
Derin hazneye sahip fakat yiyecekler çok üst üste gelmemeli. Eşit pişirme için arada kontrol etmeniz gerekiyor. İhtiyacınız ise alınız aksi durumda benimde airfry'ım olsun diye almayınız. Örnek bir resim ekliyorum bu şekilde verimli bir pişirme elde edebilirsiniz.
Resim: Yui M30 Airfryer
-
hocam 10-15 bin liraya satanlar var, onlar ne ayak ? yuvarlak mini fırın değil mi bu işte kısaca ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Zamanında demiştim bunların da devri geçecek, fiyatları düşecek diye. Aslında olması gereken fiyatlar bunlar ama marka adı altında fahiş fiyatlara geliyor bu ürünler. Çalışma mantığı da klasik turbo fırınların küçük olanı zaten. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X