Şimdi Ara

Altyapı Devrimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni yönetim ilk geldiğinde altyapı devrimiyle ilgili büyük ümit vermişti ama son dönemde taraftarın Beşiktaş forması her zaman şampiyonluğa oynar inancı(saçmalığı) nedeniyle baskı altında kalıp kötü işler yapmaya başladılar. Bunun en büyük örneği Samet Aybabanın İBB maçında Velı sakatlanınca Oğuzhanı oyuna alıp hücum oynayacağına, gol yersek ne olur korkusuyla Necipi oyuna alıp Beşiktaşın çok iyi başladığı maçı neredeyse rakibe vermesiydi. Samet Aybaba teknik açıdan yetersiz bir hocadır , kariyeri iyi değildir tamam ama en büyük özelliği gençleri takıma kazandırmasıdır.Bugün Beşiktaşın elinde normalde bir takımda kolay kolay bulunmayacak kadar gelecek vaadeden oyuncuları var. Oğuzhan eğer bu sene maç ilk 11 oynatılıp maç açığı kapatılırsa bu ligin en iyi 10 numaralarından biri olabilir , Hasan Türk oynatılmaya devam edilirse hem rakibe iyi basan hem de aldığı ileri iyi kullanan yeni nesil bir defansif orta saha olur , Muhammedin zaten hepimizin tanıdığı bir oyuncu , Batuhan özel hayatını düzenleyip iyi çalışırsa milli takımın santraforu olur , Cenk Gönen Beşiktaşa gelecek 10 sene kaleci aratmaz , İsmail Köybaşı daha 23 yaşında bu ligin en büyük potansiyellı sol beki , Necip İBB maçında attığı çalımlarla ve gol bölgesine yaptığı koşularla kendisine daha fazla güvenmeye başladığını ve yeniden kendisini geliştirmeye başladığını gösterdi. Daha bu oyuncuların yanında Erkan Kaş gibi Kadir Arı gibi, Atınç gibi iyi kadro oyuncuları ve sakatlığını atlatırsa iyi bir stoper olan Ersan var.Bu takım kadroya quaresma geri dönse bile şamiyonluğa oynaması çok zor.Önümüzde 2 tercih var ya Q7 yi kadroya dahil edip ,Hocanın üstünde baskı yaratıp , Gençlerin üzerinde aynen 2 senedir Necipte olduğu gibi baskı yaratıp gelişmelerini önleyip bu oyuncuları kaybedip 3. veya 4. olacağız ya da gençlere güvenip onların üzerinde baskı yaratmayıp Hocayı destekleyerek bu seneyi belki 10.,13. bitireceğiz ama sene sonunda gelecek 10 yıl bizi gerçekten şampiyonluğa oynatacak 7,8 tane kaliteli türk oyuncumuz olacak.Benim size sormak istediğim soru şu ; BİZ BU ALTYAPI DEVRİMİNİ ŞİMDİ YAPMAZSAK NE ZAMAN YAPACAĞIZ.

• şu an yapılan devrim altyapı devrim değil giderleri küçültme adına yapılan işler. çok yüksek maliyetli oyunculardan kurtulup yerine daha az maliyetli oyuncu getirmek, getiremiyorsan altyapıdan çıkarma düşüncesi herkezde gençleşmeye gidiliyor algısını yarattı. gençleşmek isteyen adam egemeni gönderirse atınçı oynatır gidip escudeyi almaz. neden escudeyi aldılar çünkü maliyeti egemenin yarısı. aynı şekilde olcan öyle genç sayılacak bir adam değil ama simaonun yarı fiyatından daha aza oynuyor. eminim çokda faydalı olacak. mesela 2 senedir hiçbir şey oynamayan ernst in yerine hasan türk yada necip yada oğuzhan oynuyor. bu alandada maliyeti düşürmek adına genç oyunu kullandılar. bunun yanında bir gençleştirme olacak ama belirttikleri gibi birer ikişer dahil ederek olacak daha zaman var.

samet aybabaya gelirsek, gençleştirme kredi isteyen birşeydir. fatih terim ben takımı gençleştiriyorum der sorumluluğu alır ama same aybaba bunu dediğinde sen kimsin derler adama. zaten taraftarın sevmediği adamı bu iş için getirmek saçmalık. zaten beleş biletin yolunu kesmişsin, takımdaki sözüm ona yıldız ama taraftarın bir kısmının sevdiği adamları gönderiyorsun birde bunları samet aybaba gibi zaten sevilmeyen bir adamla yapıyorsun. tepki kaçınılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joehart

Yeni yönetim ilk geldiğinde altyapı devrimiyle ilgili büyük ümit vermişti ama son dönemde taraftarın Beşiktaş forması her zaman şampiyonluğa oynar inancı(saçmalığı) nedeniyle baskı altında kalıp kötü işler yapmaya başladılar. Bunun en büyük örneği Samet Aybabanın İBB maçında Velı sakatlanınca Oğuzhanı oyuna alıp hücum oynayacağına, gol yersek ne olur korkusuyla Necipi oyuna alıp Beşiktaşın çok iyi başladığı maçı neredeyse rakibe vermesiydi. Samet Aybaba teknik açıdan yetersiz bir hocadır , kariyeri iyi değildir tamam ama en büyük özelliği gençleri takıma kazandırmasıdır.Bugün Beşiktaşın elinde normalde bir takımda kolay kolay bulunmayacak kadar gelecek vaadeden oyuncuları var. Oğuzhan eğer bu sene maç ilk 11 oynatılıp maç açığı kapatılırsa bu ligin en iyi 10 numaralarından biri olabilir , Hasan Türk oynatılmaya devam edilirse hem rakibe iyi basan hem de aldığı ileri iyi kullanan yeni nesil bir defansif orta saha olur , Muhammedin zaten hepimizin tanıdığı bir oyuncu , Batuhan özel hayatını düzenleyip iyi çalışırsa milli takımın santraforu olur , Cenk Gönen Beşiktaşa gelecek 10 sene kaleci aratmaz , İsmail Köybaşı daha 23 yaşında bu ligin en büyük potansiyellı sol beki , Necip İBB maçında attığı çalımlarla ve gol bölgesine yaptığı koşularla kendisine daha fazla güvenmeye başladığını ve yeniden kendisini geliştirmeye başladığını gösterdi. Daha bu oyuncuların yanında Erkan Kaş gibi Kadir Arı gibi, Atınç gibi iyi kadro oyuncuları ve sakatlığını atlatırsa iyi bir stoper olan Ersan var.Bu takım kadroya quaresma geri dönse bile şamiyonluğa oynaması çok zor.Önümüzde 2 tercih var ya Q7 yi kadroya dahil edip ,Hocanın üstünde baskı yaratıp , Gençlerin üzerinde aynen 2 senedir Necipte olduğu gibi baskı yaratıp gelişmelerini önleyip bu oyuncuları kaybedip 3. veya 4. olacağız ya da gençlere güvenip onların üzerinde baskı yaratmayıp Hocayı destekleyerek bu seneyi belki 10.,13. bitireceğiz ama sene sonunda gelecek 10 yıl bizi gerçekten şampiyonluğa oynatacak 7,8 tane kaliteli türk oyuncumuz olacak.Benim size sormak istediğim soru şu ; BİZ BU ALTYAPI DEVRİMİNİ ŞİMDİ YAPMAZSAK NE ZAMAN YAPACAĞIZ.

Sonuna kadar katılıyorum, bunu yapacak yürek umarım bizimkilerde vardır.

• boşversene kardeşim ne alt yapısı sayıklıyorsunuz, bizim taraftarın ne altyapıdan anladığı var ne üst yapıdan, ...sahada hasan türk oynuyor, necip oynuyor, genç olcay oğuzhan oynuyor bizimkiler destek vermek yerine koarejma diye bağarıyor. nevzat demir'e yürüyeceklermiş koarejma için, 8 senedir yd yönetimi için nevzat demir'e akaret'lere yürümeyenler iki trivela izlemek için nevzat demire yürüyor..işte bu zihniyet yüzünden 110 senede 10 küsür şampiyonluk sıfır avrupa başarısı..böyle taraftar zihniyetsizliği olduğu sürece bize herşey ama herşey müstehak.
  • ben hep diyorum. burak kaplan kadroya alındıgı sürece quaresmada falan gözüm yok benim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

ben hep diyorum. burak kaplan kadroya alındıgı sürece quaresmada falan gözüm yok benim.

çünkü benim derdim quaresma ile değil, mevkisi ileydi... orda eksikliğimiz var ve ben hala burak kaplan'ı quaresma'ya tercih ediyorum. ama sen hücum anlamında en yetenekli gencini de sebep göstermeden gönderme kararı alırsan ben senin o "kolej havası" yalanlarına inanmam şu an.
  • quote:

quote:

ben hep diyorum. burak kaplan kadroya alındıgı sürece quaresmada falan gözüm yok benim.

çünkü benim derdim quaresma ile değil, mevkisi ileydi... orda eksikliğimiz var ve ben hala burak kaplan'ı quaresma'ya tercih ediyorum. ama sen hücum anlamında en yetenekli gencini de sebep göstermeden gönderme kararı alırsan ben senin o "kolej havası" yalanlarına inanmam şu an.

Burak + Oğuzhan bu oyuncuların bence kesinlikle 11 oynaması gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SaLiH

quote:

quote:

Burak + Oğuzhan bu oyuncuların bence kesinlikle 11 oynaması gerekir.

Doğru diyorsunuz benim daha oraya eklemeyi unuttuğum Burak Kaplan var bu oyuncuları kazanabilirsek seneye şöyle bir 11 aslında çok heyecan verici olabilir

Cenk
    Hilbert Sivok Atınç İ.Köybaşı

Necip Hasan Türk

Oğuzhan

Muhammed Batuhan Burak Kaplan

Bu 11 hiçbir yabancı oyuncu takviyesi yapılmadan kurulabilecek ve Beşiktaşı 10 sene götürebilecek bir 11 tabi bu kadroya bazı pozisyonlara tecrübeli oyuncular monte edilebilir ama benim burda göstermek istediğim medyada yerli kalitesi düşük denilen beşiktas aslında en iyi genç türk oyuncu kadrosuna sahip.

• Ustte bir arkadas demis ona aynen katiliyorum.genclesme kredisi yuksek , ligi iyi bir yerde tamamlayamasa bile taraftarin guvenicegi bi adamla olur.samet hoca daha ilk macinda berabere kaldi millet simdi demedigini birakmiyo.bas bas bagirdim burda gerekirse amator branslardan kesin van gaal'I getirin su takimin basina diye.kimse gelmez hikayesine baslamayin simdi altinsay kendisi soyledi bu adama gore oyun planlamasini kurdum , anlastim ama yonetim istemedi diye.

Ama yapicak bisey yok , ligi 10. tamamlasa bile ben bu adamin arkasinda dururum, net.benim beklentim geleni gideni yenmek degil , benim beklentim senelerce geleni gideni paramparca edicek bi kadronun temellerinin atilmasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.