![]() https://medya.turktelekom.com.tr/turk-telekom-2023-te-sektorunun-yatirim-lideri-oldu |
Türk Telekom 2023’te sektörünün yatırım lideri oldu (sektörel)

-
-
nedense bu yaptıkları yatırımları ben göremiyorum hocam 2.5 3 seneye yakındır dilekçe vermişim vdsli fibere dönüştürün diye ama hala dönüştürmediler
-
Benim daha çok merak ettiğim durum; ftth'de Max 50 mbps upload sınırında onları durduran ne oldu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden fazla versinler ki ? Sonuçta doğru düzgün rakipleri yok, Upload talep eden yok.
-
Habere bak, kendileri çalıp kendileri oynuyor.
1000mbit download'a da talep eden çok yoktu aslında. Ben hep 50mbit alıyorum yeeğenimciler vardı etrafta. Uploadın, download ile eş değer mbit'e yükseltilmesini, t.t 1000mbit paketler çıktığında söylemiştik. Ben hatta ilk 1000mbit çıktığında en az 500mbit upload olur diye düşünüyordum fakat bırakın 500'ü 3lü haneyi bile göremedik. Herşeyi geçtim, estetik bile durmuyor. Bi speedtest yapıyorsun, 940mbit down 50mbit up. Her gördüğümde çok fena gümlüyorum.
1000 download talep eden çok var çünkü Türknet Gigafiber istanbulda çok yayıldı ve çok fazla insan kullanıyor. Ama yüksek upload ile yayıncılar hariç kimsenin işi yok
-
Ben istiyorum ama
Valla ben de istiyorum ama Upload'ın ne olduğunu bilen kaç tane bilgili internet kullanıcısı var ki ?
-
T.t'nin arge ekibinde bile pek bilen olduğunu sanmıyorum..
İstanbul ataköy'de çekmiyor, kaç defa şikayet bıraktık nafile. Sözde yatırım yapıyorlar ama 2024 türkiye'sinde daha şebeke çekmiyor gelmişler 4g yatırım yaptık diyorlar. sen önce 2g yatırımı yap be.
-
Bakırköy'de baz istasyonu dikmek belediye tarafından enfeleniyoı, yeterli kira bedeli verilmiyornuş
Haber içeriği o kadar komik ki, bu TT denilen şirket daha doğru düzgün Online İşlemler web arayüzü yapmayı beceremeyen, kayıtlı ayarlar dahilinde maile e-fatura gönderemeyen amatör bir firma, en azından web/yazılım ekibi net olarak böyle. 12 yıl önce de aynı sorunlar vardı, halâ var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- türk telekom port açma başvurusu
- ev telefonu kapatma
- türk telekom modem internet ışığı kırmızı yeşil yanıp sönüyor
- hgw modem nedir
- türk telekom internet abonelik iptali
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- türk telekom ev internet paketleri
- mobil veri çekmiyor
- ağda kayıtlı değil samsung
- statik ip nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X